Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege case de marcat fiscale Electro Supermax!

Alege case de marcat fiscale Electro Supermax!

🕔28.Mar 2014

Sa detii propria afacere in domeniul comertului este o provocare extraordinara; cu toate regulile impuse in domeniu in ultimii ani si cu toate produsele nou-aparute pe piata, chiar si cea mai mica greseala te poate costa viitorul societatii tale. Pentru a te asigura ca toate operatiunile merg conform legislatiei si ca nu exista posibilitatea erorilor umane, ai sansa de a achizitiona o gama vasta de echipamente electronice si aparate care sa iti faciliteze munca. Din gama acestor aparate fac parte si casele de marcat care, dupa cum stii, au devenit obligatorii pentru orice tip de afacere Retail, Horeca si nu numai: magazine, baruri, restaurante, ateliere, frizerii etc. In cazul in care te afli in cautarea unor echipamente de acest tip, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele puse la dispozitia ta de catre Electro Supermax!

Casele de marcat fiscale Electro Supermax sunt disponibile intr-o multitudine de modele pentru ca tu sa ai posibilitatea de a alege echipamentul potrivit afacerii tale. Toate modelele de case de marcat fiscale Electro Supermax sunt concepute in conformitate cu cerintele legistatiei fiscale romanesti, asigurand o evidenta completa a vanzarilor efectuate in interiorul unitatii, venind atat in ajutoul conducatorului unitatii, cat si in ajutorul organelor fiscale. Dupa cum am precizat, absolut toti agentii economici care presteaza servicii sau care comercializeaza produse au obligatia de a detine o casa de marcat fiscala, dar sa le si utilizeze intr-un mod corespunzator (cu alte cuvinte, sa emita bon fiscal pentru fiecare client in parte).

Pentru a achizitiona o casa de marcat fiscala care sa se potriveasca necesitatilor tale, singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa accesezi magazinul online www.elsmax.ro. Aici, vei gasi numeroase modele de case de marcat, in schimbul unor preturi extrem de avantajoase (poti intra in posesia unei case de marcat in schimbul a doar 500 de lei!). Casele de marcat comercializate in cadrul magazinului online pot avea o gama vasta de functii: calculare automata a restului, corectarea inscrierilor gresite inainte de inchiderea bonului, vizualizarea sumei intermediare etc.

Alege casa de marcat fiscala potrivita afacerii tale tinand cont de urmatoarele aspecte: numarul de articole, numarul de caractere pentru descriere, viteza de tiparire, tipul rolei utilizate, jurnalul electronic, tipurile de plata acceptate, numarul de taste,  numarul de casieri, rapoartele ce pot fi realizate, greutatea etc. Pentru a achizitiona o casa de marcat fiscala, trebuie sa prezinti un dosar care sa contina urmatoarele acte:

  • Certificatul de Inregistrare emis de ORC care sa contina CUI, atat in original cat si copie;
  • Certificatul de Inregistrare Fiscala;
  • Dovada spatiului, prin prezentarea Certificatului constantator de la Registrul Comertului pentru punctul de lucru;
  • Actul constitutiv;
  • Copie dupa actul de identitate al asociatului sau al administratorului, plus o imputernicire legalizata la notariat;
  • Stampila societatii.

Firma Electro Supermax iti vine in ajutor cand vine vorba de utilizarea produselor, oferind servicii de fiscalizare si instruire a personalului in mod gratuit, la sediul nostru. Mai mult decat atat, iti stam la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile necesare in legatura cu fiecare produs in parte; cunoscand aparatul mai bine, il vei putea folosi la capacitatea sa maxima!

Alege case de marcat fiscale Electro Supermax! Pentru a plasa o comanda sau pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web a companiei: www.elsmax.ro

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment