Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege dezinsectie si pune gandacii pe fuga!

Alege dezinsectie si pune gandacii pe fuga!

🕔03.Jun 2015

Gandacii au dat navala in casa ta si se plimba de parca ar fi propria lor locuinta? Ei bine, spune STOP acum si arata-le cine este adevaratul proprietar! Apeleaza la servicii de dezinsectie si nu vei mai fi nevoit sa alergi dupa gandaci sa sa ii observi cum se instaleaza linistiti in covoarele din casa sau prin mobila din bucatarie. Ce imagine dezgustatoare, nu e asa?

Sa elimini gandacii care vin de la vecini, de pe casa scarii sau care ies din parchet este o actiune necesara mai ales in locuintele in care se afla copii mici sau bebelusi. Pentru siguranta ta si a familiei tale este necesar sa soliciti un serviciu de dezinsectie eficient si calitativ. Cine te scapa de gandaci si, mai mult decat atat, te ajuta sa elimini cauzele ce favorizeaza aparitia acestora? Igiena Romserv DDD! Un simplu telefon si aceasta companie se va ocupa cu profesionalism si atentie de dezinsectia spatiului vizat.

De ce sa apelezi la servicii de dezinsectie de la Igiena Romserv DDD?

Echipa de la Igiena Romserv DDD va pune in practica serviciul de dezinsectie cu ajutorul unor substante eficiente si care nu va pun sanatatea in pericol. De asemeni, toate echipamentele folosite sunt de ultima generatie si, prin urmare, vei avea garantia ca acest serviciu va fi executat in conformitate cu toate prevederile aflate in vigoare. Pentru o dezinsectie completa si eficienta, specialistii de aici se vor folosi de urmatoarele metode: prin pulverizare, cu seringa, cu ULV (Ultra Low Volume), cu atomizorul, cu FOOGER-ul (ceata calda) etc.

Majoritatea persoanelor sunt tentate de ideea achizitionarii unor produse speciale pentru eliminarea gandacilor. Dupa cum veti vedea, aceste produse sunt eficiente, insa efectele dureaza doar cateva zile. Nu este suficient sa elimin problema pe moment, ci trebuie sa elimini cauza aparitiei gandacilor. Numai asa te vei asigura ca gandacii nu vor mai pofti neinvitati in casa ta.

Solicita efectuarea lucrarilor de dezinsectie de catre specialistii de la Igiena Romserv DDD si beneficiaza de urmatoarele avantaje:

– cauza aparitiei de gandaci va fi eliminata in proportie de 100%;

– produsele ce sunt utilizate au o arie mare de acoperire;

– sunt eliminate toate insectele daunatoare;

– procedeul de dezinsectie este realizat doar de persoane competente si avizate si, prin urmare, nu este pusa in pericol viata nici unei persoane din locuinta;

– pentru lucrarea efectuata clientul primeste o garantie de 90 de zile;

– principalul scop al lucrarilor de dezinsectie nu este acela de a starpi insectele ci, mai mult decat atat, ele vizeaza impiedicarea aparitiei lor si distrugerea definitiva.

Scapa permanent de gandaci cu serviciul de dezinsectie ce va este pus la dispozitie de compania Igiena Romserv DDD. Nu te mai multumi doar cu efectul de moment al spray-urilor pentru gandaci pe care le poti achizitiona din supermarketuri si alege o solutie mult mai eficienta si durabila. Pentru informatii suplimentare te invitam sa apelezi la numarul de telefon 0762.530.792 sau, daca locuiesti in Bucuresti, poti vizita sediul firmei ce se afla pe Intrarea Ciubarului 13.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un