Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alege dezinsectie si pune gandacii pe fuga!

Alege dezinsectie si pune gandacii pe fuga!

🕔03.Jun 2015

Gandacii au dat navala in casa ta si se plimba de parca ar fi propria lor locuinta? Ei bine, spune STOP acum si arata-le cine este adevaratul proprietar! Apeleaza la servicii de dezinsectie si nu vei mai fi nevoit sa alergi dupa gandaci sa sa ii observi cum se instaleaza linistiti in covoarele din casa sau prin mobila din bucatarie. Ce imagine dezgustatoare, nu e asa?

Sa elimini gandacii care vin de la vecini, de pe casa scarii sau care ies din parchet este o actiune necesara mai ales in locuintele in care se afla copii mici sau bebelusi. Pentru siguranta ta si a familiei tale este necesar sa soliciti un serviciu de dezinsectie eficient si calitativ. Cine te scapa de gandaci si, mai mult decat atat, te ajuta sa elimini cauzele ce favorizeaza aparitia acestora? Igiena Romserv DDD! Un simplu telefon si aceasta companie se va ocupa cu profesionalism si atentie de dezinsectia spatiului vizat.

De ce sa apelezi la servicii de dezinsectie de la Igiena Romserv DDD?

Echipa de la Igiena Romserv DDD va pune in practica serviciul de dezinsectie cu ajutorul unor substante eficiente si care nu va pun sanatatea in pericol. De asemeni, toate echipamentele folosite sunt de ultima generatie si, prin urmare, vei avea garantia ca acest serviciu va fi executat in conformitate cu toate prevederile aflate in vigoare. Pentru o dezinsectie completa si eficienta, specialistii de aici se vor folosi de urmatoarele metode: prin pulverizare, cu seringa, cu ULV (Ultra Low Volume), cu atomizorul, cu FOOGER-ul (ceata calda) etc.

Majoritatea persoanelor sunt tentate de ideea achizitionarii unor produse speciale pentru eliminarea gandacilor. Dupa cum veti vedea, aceste produse sunt eficiente, insa efectele dureaza doar cateva zile. Nu este suficient sa elimin problema pe moment, ci trebuie sa elimini cauza aparitiei gandacilor. Numai asa te vei asigura ca gandacii nu vor mai pofti neinvitati in casa ta.

Solicita efectuarea lucrarilor de dezinsectie de catre specialistii de la Igiena Romserv DDD si beneficiaza de urmatoarele avantaje:

– cauza aparitiei de gandaci va fi eliminata in proportie de 100%;

– produsele ce sunt utilizate au o arie mare de acoperire;

– sunt eliminate toate insectele daunatoare;

– procedeul de dezinsectie este realizat doar de persoane competente si avizate si, prin urmare, nu este pusa in pericol viata nici unei persoane din locuinta;

– pentru lucrarea efectuata clientul primeste o garantie de 90 de zile;

– principalul scop al lucrarilor de dezinsectie nu este acela de a starpi insectele ci, mai mult decat atat, ele vizeaza impiedicarea aparitiei lor si distrugerea definitiva.

Scapa permanent de gandaci cu serviciul de dezinsectie ce va este pus la dispozitie de compania Igiena Romserv DDD. Nu te mai multumi doar cu efectul de moment al spray-urilor pentru gandaci pe care le poti achizitiona din supermarketuri si alege o solutie mult mai eficienta si durabila. Pentru informatii suplimentare te invitam sa apelezi la numarul de telefon 0762.530.792 sau, daca locuiesti in Bucuresti, poti vizita sediul firmei ce se afla pe Intrarea Ciubarului 13.

Similar Articles
Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Atat cei ce reprezinta companiile mari, cat si cele mici si proprietarii de locuintele moderne

About Author