Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alegeti dozatoare de apa de la Selrom Trading Company

Alegeti dozatoare de apa de la Selrom Trading Company

🕔20.Jun 2015

Compania Selrom Trading Company este specializata in aprovizionarea cu apa imbuteliata a dozatoarelor de apa si furnizarea lor. Serviciile se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice, fiind asigurate pe intreg teritoriul tarii.

In ceea ce priveste gama de apa imbuteliata, clientii pot opta pentru dozatoare de apa de izvor Beviaqua, imbuteliata de Lavmi Perla in Darmanesti (judetul Arges), sau apa minerala Cristalina, produsa si imbuteliata de Perla Harghitei. Ambele firme respecta intocmai standardele ISO 9001 si HACCP in realizarea proceselor amintite, pentru ca toti cei interesati sa beneficieze de o apa de calitate superioara. De asemenea, aceasta companie pune la dispozitie clientilor sai si produse precum: cafea solubila Tchibo, cafea capsule Lavazza, ceaiuri, bauturi racoritoare si expresoare de cafea pentru birou.

Dozatoare de apa pentru o apa de calitate superioara

 

Aceasta companie pune la dispozitie clientilor sai dozatoare de apa cu functia de incalzire si racire a apei si bidoane returnabile sau nereturnabile, cu diferite capacitati. Compania onoreaza comenzile venite din toata tara, asigurand transport gratuit al produselor comandate.

Cu ajutorul acestor dozatoare de apa, utilizatorii se pot bucura de un pahar cu apa rece (pana la 4 grade Celsius) atunci cand este cald sau de o bautura calda instanta, fara a mai fi nevoiti sa fiarba apa. Aceste aparatele isi dovedesc utilitatea in orice anotimp, dar si in orice tip de spatiu, fie ca este vorba de locuinte, sedii de firme, hale de productie, spitale, saloane de infrumusetare etc.

Modelele de dozatoare de apa comercializate sunt usor de utilizat, se incadreaza perfect oriunde, si sunt prevazute cu suport pentru amplasarea paharelor de unica folosinta. Bucurati-va de apa cu ajutorul acestei companii!

De asemenea, puteti echipa biroul dumneavoastra cu aceste dozatoare de apa care sunt usor de folosit si au un design simplu si modern. Astfel, in functie de nevoile existente (dorinta de racorire intr-o zi calda sau placerea de a bea ceva cald, in timpul iernii), aceste dozatoare de apa pentru birou asigura satisfacerea deplina a angajatilor dumneavoastra.

Dozatoare de apa.  Ce alte servicii va ofera firma Selrom Trading Company?

Mai mult, din oferta acestei companii nu lipsesc nici bidoanele cu apa imbuteliata confectionate din plastic sau policarbonat, cu valori diferite in ceea ce priveste capacitatea, apa ce poate fi plata sau minerala, aspect ce ramane la latitudinea clientului.

Pentru aprovizionarea cu cantitati insemnate de bidoane de apa pentru dozator, puteti apela cu incredere la Selrom Trading Company, furnizor de apa imbuteliata si dozatoare pe intreg teritoriul tarii.

Aceasta companie va propune bidoane apa dozator returnabile, confectionate din policarbonat, cu capacitati de 11 si 18,9 litri, respectiv bidoane apa dozator nereturnabile de tip PET din plastic, de 6 si 10 litri. Asadar, in functie de cantitatea necesara sau preferinte din punct de vedere al materialelor din care sunt fabricate, puteti alege optiunea care indeplineste cel mai bine aceste aspecte.

Calitatea produselor furnizate, respectiv a serviciilor oferite, profesionalismul de care aceasta compania da dovada in onorarea comenzilor primite, raportul optim calitate/pret practicat si livrarea gratuita in toata tara sunt aspectele care au convins deja peste 2000 de clienti sa aleaga aceasta companie.

Pentru detalii suplimentare sau comenzi, nu ezitati sa luati legatura cu echipa companiei prin intermediul site-ului oficial, al numarului de telefon sau adresei de email si nu veti regreta.

Similar Articles
Varza murata din super-market sau traditionala ?

Varza murata din super-market sau traditionala ?

De la sarmalute, varza calita, pana la remediu pentru diferite afectiuni, varza murata este un

Mocheta Bucuresti

Mocheta Bucuresti

Obiectivul principal almagazinelor care comercilizeaza mochete in Bucuresti, este să creez o gamă complexă, dar

Colorate, colorate, acum le ceri, va dam de toate-  Culori pentru pictura

Colorate, colorate, acum le ceri, va dam de toate- Culori pentru pictura

In cadrul acestu articol voi utiliza atat tonuri de descriere vesele, cat si unele gri.

Cosulet pentru cel mai frumos bebe

Cosulet pentru cel mai frumos bebe

Bun gasit! Ne gasim pe site-ul www.magazinul-mamicilor.ro, locul unde cei mai frumosi bebelusi prind aripi

Alegeti mancarea cainelui dvs. dintr-un pet shop

Alegeti mancarea cainelui dvs. dintr-un pet shop

Fie ca va ganditi sa intrati intr-un pet shop cu locatie fizica pentru a alege