Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alsafix – Solutii profesionale de fixare

Alsafix – Solutii profesionale de fixare

🕔28.Mar 2014

Vrei sa te bucuri de produse performante la preturi competitive? Esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de masini, echipamente si accesorii de fixare, bazate pe tehnologii de ultima generatie? Solutia vine de la Alsafix, unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de solutii de fixare din Romania, companie care iti pune la dispozitie o gama bogata de masini de batut cuie, ideale atat pentru fixarea produselor din lemn si otel, cat si pentru fixarea celor din beton. Productivitate de cel putin 3 ori mai mare, siguranta crescuta pentru utilizator, operare simpla si nu in ultimul rand, utilizare confortabila, sunt doar cateva din caracteristicile masinilor de batut cuie, prezente in portofoliul de produse Alsafix. Convinge-te!

Masinile de batut cuie Alsafix – Calitatea face diferenta!

Destinate lucrarilor generale de constructii, atat civile cat si industriale, masinile de batut cuie Alsafix sunt accesorii obligatorii ce nu trebuie sa lipesasca din echipamentul unui profesionist in domeniu. Motivul? Masinile au la baza concepte revolutionare menite sa usureze munca utilizatorilor si, totodata, sa ofere performante greu de egalat, cu o putere mult mai mare decat a celorlalte produse aflate la ora actuala pe piata. Pe scurt, masinile de batut cuie Alsafix, indiferent de modele si particularitati, confera rapiditate, eficienta si consistenta lucrarilor. Asadar, daca iti doresti performanta si lucrari sigure, durabile o data cu trecerea timpului, alege Alsafix, garantia calitatii!

Masinile automate de batut cuie in beton si otel sunt sinonime cu inovatia tehnologica, acestea oferind avantaje dintre cele mai diverse. In primul rand, sunt destinate fixarii profilelor de gips carton pe suport de beton, caramida sau otel si fixarii sipcilor pe suport de beton sau blocuri prefabricate. De asemenea, masinile realizeaza fixare de agatatori, benzi, jgheaburi pe otel, beton, caramizi, blocuri prefabricate, placi etc. Echipamentele permit o utilizare simpla si rapida, fiind prevazute cu manere ergonomice care confera o buna manipulare. Mai mult decat atat, masinile de batut cuie nu depind de nicio sursa de energie in timpul utilizarii lor, ceea ce le face deosebit de practice in orice aplicatie. In plus, o astfel de masina este prevazuta cu un varf care permite utilizarea in locuri inguste, dar si cu un mecanism simplu de deblocare al acestuia. Un alt avantaj este cel al design-ului robust, fapt ce se traduce printr-o echilibrare perfecta si o manevrabilitate usoara. In ceea ce priveste gama masinilor de batut cuie pe structura de lemn, aceasta este alcatuita din masini ce permit o incarcare usoara si rapida a cuielor, dotate cu sisteme de siguranta ce nu permit trecerea accidentala a cuielor, fiind dotate si cu un dispozitiv special de reglare a adancimii de patrundere.

Alsafix – Nr. 1 in solutii de fixare

In concluzie, Alsafix are o oferta bogata de masini de batut cuie, folosite pentru fixarea parchetului si a lambriului, pentru ambalaje din lemn, conectori, lemn, case, benzi de diverse grade, masini autonome, masini de batut cuie in bobine, masini pneumatice si dispozitive de acest gen, special create pentru materiale dure precum betonul sau otelul, toate la un raport optim calitate-pret.

Alsafix este parte a grupului Alsafix Franta inca din anul 2006, compania distribuind atat produse realizate in atelierele proprii, cat si produse ce apartin unor branduri precum: Panasonic, Max, Prebena si Powers. Pentru a te convinge de profesionalismul echipei Alsafix, dar si de calitatea produselor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca