Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Alvi Serv – Ecarisajul este necesar!

Alvi Serv – Ecarisajul este necesar!

🕔19.Mar 2014

Ecarisajul este acel proces de colectare a deseurilor animale, respectiv a subproduselor de origine animala ce nu sunt destinate consumului uman, in scopul procesarii sau incinerarii lor, incluzand activitatile de transport, depozitare si manipulare a acestora, dupa caz. Aceasta activitate este esentiala pentru sanatatea populatiei, motiv pentru care a fost declarata de Guvernul Romaniei activitate publica de interes national. In plus, acest procedeu este important pentru economia Romaniei, intrucat Uniunea Europeana conditioneaza exporturile romanesti de carne si derivate din carne catre tarile UE de aducerea ecarisajului la nivel European. Alvi Serv ofera tot pachetul de servicii incluse in activitatea de ecarisaj, atat clientilor din Arad, cat si a celor din judetele Timis, Hunedoara sau Caras-Severin.

Desi este dificil de discutat de aceasta operatiune deoarece sunt vizate lesurile animaliere, ea este esentiala pentru ca mediul inconjurator sa nu fie afectat si nici sanatatea oamenilor. Pe baza comenzilor si a contractelor incheiate cu clientii, firma Alvi Serv se implica in toate etapele care conduc la incinerarea cadavrelor de animale din ferme, gospodarii si spatii publice. Incinerarea se poate realiza la scara larga, medie sau mica, ea fiind una dintre cele mai folosite metode de eliminare a deseurilor.

Activitatea de ecarisaj se desfasoara in conditii ce respecta mediul inconjurator, folosind metode ecologice de colectare si neutralizare a deseurilor de origine animala. Tehnologia de care dispune compania se imbina perfect cu profesionalismul echipei, astfel incat sa se indeplineasca cu strictete cerintele clientilor firmei. Alvi Serv se asigura ca toate etapele de la colectare la neutralizare sa se desfasoare in cele mai bune conditii, iar resturile de origine animala sa fie distruse intr-o maniera ecologica, in acord cu obiectivele Uniunii Europene si cu legislatia. Acesta operatiune este benefica pentru mediul inconjurator, dar si pentru sanatatea noastra, reducand riscul contaminarii si avand sub control procesul de eliminare a deseurilor animale. Toate operatiunile efectuate sunt intreprinse cu grija si cu ajutorul tehnologiei de ultima ora pentru ca mediul inconjurator sa fie in siguranta.

Cu sediul in Arad, Alvi Serv ofera servicii de colectare, ambalare, transport si neutralizare de deseuri in judetele Arad, Timis, Hunedoara si Caras-Severin. Neutralizarea deseurilor se realizeaza prin incinerarea si tocarea/maruntirea reziduurilor. Incinerarea se utilizeaza in special in cazul deseurilor periculoase si a celor de origine animala. In schimb, reziduurile ce pot fi reutilizate sau care nu afecteaza mediul inconjurator sunt de obicei maruntite si compactate. Echipa Alvi Serv urmareste protejarea mediului inconjurator si a sanatatii oamenilor, dar si aplicarea legislatiei si a procedurilor de lucru specifice Uniunii Europene.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite si, in special, despre serviciile de ecarisaj acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Alvi Serv. Firma garanteaza ca nu vor exista incidente neplacute in ceea ce priveste prestarea serviciilor, iar clientii vor fi multumiti la incheierea operatiunilor. Compania Alvi Serv militeaza pentru aplicarea legislatiei in vigoare specifice Comunitatii Europene. Solicita serviciile de ecarisaj oferite de Alvi Serv pentru protejarea mediului inconjurator si a persoanelor din jurul tau!

Datele de contact ale firmei Alvi Serv

Adresa: Str. Bradului, Nr.63, Arad

Telefon: 0740 256 276

Email: contact@alviserv.ro

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin