Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amalind-Tot ceea ce ai nevoie in materie de invelitori tigla metalica

Amalind-Tot ceea ce ai nevoie in materie de invelitori tigla metalica

🕔22.Jun 2015

Simtiti nevoia sa aduceti un plus de eleganta locuintei dumneavoastra? Actualul acoperis al casei trebuie refacut complet pentru a scapa de grija unor posibile infiltratii pe timp de iarna sau in sezonul ploios? Ati primit aprobare pentru marirea sau constructia unui balcon aferent apartamentului dumneavoastra, insa cautati cea mai buna solutie pentru realizarea unui acoperis rezistent cu un design placut? O varianta buna va este acum oferita de firma Amalind, ce va propune spre achizitionare invelitori tigla metalica la cel mai bun pret.

Invelitori tigla metalica – avantajele colaborarii cu Amalind

Avand o experienta de aproximativ 11 ani in domeniu, firma Amalind, infiintata in anul 2004, a reusit sa fie una dintre cele mai apreciate firme de specialitate datorita serviciilor prestate si a calitatii materialelor folosite, respectiv colaborarea cu firme de prestigiu precum: Lindab Romania, Fakro, Masterplast si Velux.

Domeniul principal de activitate al firmei Amalind este comertul cu materiale de constructii si materiale lemnoase. In acelasi timp, va sunt oferite la cerere, printre altele, servicii de montaj pentru: invelitori tigla metalica, porti industriale de garaj, scari modulare de acces la pod, sisteme electrice de actionare etc.

Care sunt beneficiile utilizarii de invelitori tigla metalica oferite de Amalind?

Este important de precizat faptul ca aceste invelitori tigla metalica au fost concepute pe baza unui sistem multistrat, conferind protectie impotriva coroziunii pe ambele parti, astfel incat culoarea tiglei isi pastreaza stralucirea mult timp. Alte avantaje ale utilizarii de invelitori tigla metalica sunt urmatoarele: montaj simplu si eficient, greutate redusa (aproximativ 5 kg/ mp), aspect placut, rezistenta indelungata.

Beneficiati in acelasi timp si de o paleta variata de culori din care puteti alege nuanta ideala care va reprezinta. Durata de viata a acestor invelitori tigla metalica este de aproximativ 50 de ani.

Amalind – invelitori tigla metalica pentru un acoperis rezistent, cu un design deosebit

Firma Amalind reprezinta alegerea ideala pentru realizarea proiectelor dumneavoastra ce au la baza utilizarea de invelitori tigla metalica.

Cei 11 ani de experienta in domeniu si-au spus cuvantul pana acum, iar asta se poate observa prin gradul ridicat de satisfactie al clientilor care au ales sa apeleze la serviciile oferite de firma Amalind. In urma finalizarii proiectului, veti obtine totodata un acoperis cu invelitori tigla metalica mult mai rezistent fata de cel anterior, realizat cu materiale de inalta calitate, cu un aspect placut si termen de garantie de lunga durata.

Cei 16 angajati calificati pe partea de montaj invelitori tigla metalica, precum si gradul de incredere, respectiv seriozitatea dovedita in timp sunt cateva dintre avantajele care ne recomanda pentru a fi cei care va pot oferi ajutorul necesar.

Mai multe detalii privind serviciile oferite, produsele comercializate, o scurta galerie foto pentru a va face o idee asupra rezultatelor obtinute utilizand invelitori tigla metalica si nu numai, le puteti gasi pe site-ul amalind.ro. Ne puteti contacta prin telefon, fax, e-mail sau direct la sediul firmei noastre din Ploiesti.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in