Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amenajari apartamente

Amenajari apartamente

🕔12.Aug 2015

Acum Fine Design Studio iti pune la dispozitie amenajarea apartamentului tau, creiand dintr-un simplu apartament un apartament mult dorit si visat de tine, in calitate de locatar. Designerii de la Fine Design Studio ofera spatiilor relativ mici precum apartamentele estetică si functionalitate, acestea contribuind la starea de confort a locatarului. O camera mica poate fi chiar spatioasa, daca nu este prea incarcata. Specialistii angajati care se ocupa cu amenajarea apartamentelor vin cu idei pentru fiecare spatiu din apartament, fie acesta o bucatarie sau o sufragerie, indiferent de cat de larg e acest spatiu. Dintr-o incapere mica, agentii Fine Design Studio pot sa creeze o incapere bine organizata, aceasta incapere dand mai apoi locatarului o stare de confort si relaxare.

   Amenajarea apartamentelor de mici dimensiuni

Pentru apartamentele vechi si mici, agentii Fine Design Studio au solutia potrivita, renuntant la dulapurile si mobila veche, care ocupa foarte mult spatiu, solutia fiind sa incastreze in perete un dressing, astel micul apartament castiga in plus niste spatiu. Un alt spatiu practic se poate obtine prin renuntarea la patul matrimonial, care ocupa foarte mult spatiu, si inlocuirea acestuia cu o canapea rabatabila, care poate fi folosita pe timp de zi pe post de fotoliu, astfel se obtine un spatiu mai aerisit si confortabil.

Fiecare proiect se bazeaza pe ideile si dorintele locatarului, apartamentul vechi si extrem de incarcat transformandu-se intr-un mediu spatios si confortabil, un loc unde locatarul abea asteapta sa ajunga seara de la servici.

   Culoarea are un rol esential la amenajarea noului apartament

Culoarea poate influenta starea locatarului, de aceea, angajatii Fine Design Studio oferind fiecarui spatiu culoarea potrivita pentru starea care trebuie sa o creeze. Astfel, living-ul necesita renuntarea la mobilele mari si robuste, si inlocuirea cu niste rafturi mult mai practice si comode, care pot creea starea de confort. Si culoarea peretilor poate fi esentiala, astfel in living locatarul va avea nevoie de o culoare mai deschisa, spre exemplu crem, iar in dormitor, va avea nevoie de o culoare mai odihnitoare de o nuanta mai inchisa, dar nu foarte inchisa.

Obiectele multifunctionale isi au si ele rolul la castigarea de spatiu in apartamentul tau, de aceea, un pat matrimonial va putea fi inlocuit cu o canapea, iar o biblioteca cu un niste rafturi mai practice, unde pot fi depozitate si alte obiecte.

Fine Design Studio nu vine cu solutii doar pentru apartamentele vechi si cu spatiu limitat, ci si pentru apartamentele noi si spatioase, care nu cer restrictii din punct de vedere al spatiului. Talentul si creativitatea specialistilor Fine Design Studio vor crea dintr-un apartament spatios, in functie de dorintele locatarului, un apartament de vis, care ilustreaza personalitatea locatarului. Precum arta a fost si va fi mereu slujba frumosului, angajatii Fine Design Studio vor crea dintr-un apartament spatios un loc care ilustreaza stilul de viata modern, prin oferirea serviciilor artistice de amenajare.

Pentru amenajarile apartamentului tau, indiferent de cât de spatios este acesta, alege sfaturile specialistilor www.logosidesigninterior.ro. Alege-i pe ei pentru a face dintr-un mediu in care nu-ti place sa locuiesti un mediu mult dorit de tine, unde vei merge si vei locui cu drag!

Similar Articles
Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

Rulouri exterioare aluminiu – pentru confort la tine acasa

  Vrei sa montezi rulouri exterioare aluminiu pentru a avea parte de confort in fiecare anotimp?

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet de la Alveco Montaj – pentru amenajari de exceptie!

Autonivelante parchet pentru spatiile tale? Produsele necesare pentru a avea sapa autonivelanta inainte de montarea

Jaluzele

Jaluzele

  Lucrati la un birou in care in perioada verii temperaturile sunt foarte ridicate din cauza

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

La ce trebuie sa faca fata o banca parcuri

  Un lucru destul de interesant, stiati ca majoritatea povestilor de dragoste incep intr-un parc pe

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

Gama de usi de interior Germania din sticla Prum

  Calitatea este o trasatura mult aclamata, insa putine produse detin aceasta trasatura. Despre linia de