Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amenajari spatii verzi realizate de Odu Green Roof

Amenajari spatii verzi realizate de Odu Green Roof

🕔07.Jul 2015

La capitolul amenajari spatii verzi, din pacate Romania sta foarte prost, in compatie cu tari precum Germania, Austria, Spania sau Olanda de exemplu. Daca s-ar pune un mai mare accent pe felul in care arata spatiile verzi din jurul blocurilor, dintre cartiere, din centrul oraselor sau din parcuri, poate ca situatia ar fi una imbunatatita, insa asa, nu prea putem sa ne comparam cu cei din tarile din vest. Avem nevoie de vointa, in primul rand si se impune ca simtul civic sa functioneze la toti cetatenii si nu doar la o parte dintre acestia. Cu doar o mica parte din populatie care are grija de mediu si de felul in care arata un loc/ o zona nu se poate schimba imaginea unei tari. Pentru toti cei care isi doresc o schimbare si un plus de eleganta si rafinament pentru spatiul verde din localitatea/ curtea/ spatiul din fata casei etc, firma Odu Green Roof din Targu Mures ofera servicii de amenajari spatii verzi.

Ce trebuie sa stiti despre firma Odu Green Roof care va propune amenajari spatii verzi

Firma Odu Green Roof a fost infiintata in anul 2003 si se ocupa cu importul si comercializarea de flori si arbusti ornamentari si cu amenjari spatii verzi. Datorita vastei experiente acumulate de-a lungul timpului si a profesionalismului angajatilor sai, aceasta firma a reusit sa castige increderea, aprecierea si respectul a numerosi parteneri din judetul Mures dar si din alte zone ale tarii. Serviciile sale sunt mereu la inaltimea asteptarilor clientilor sai, iar rezultatele obtinute sunt de fiecare data surprinzatoare. Prin idei originale, pasiune si seriozitate, echipa Odu Green Roof reuseste sa transforme un spatiu verde aparent lipsit de importanta, care nu impresioneaza prin nimic, intr-unul deosebit care atrage imediat atentia celor din jur. Asadar, pentru amenajari spatii verzi, Odu Green Roof poate constitui o alegere inteleapta.

Servicii propuse de echipa de specialisti ai firmei Odu Green Roof

Aceasta firma din Targu Mures este specializata in amenajari spatii verzi, oferind idei inovatoare si originale indiferent de proiectul pentru care ii sunt solicitate serviciile. Iata ce servicii va sunt oferite in cadrul firmei Odu Green Roof:

– sistem de acoperis verde- terasa tip Deck, acoperis verde biosolar cu panouri solare, acoperis verde intensiv tip gradina etc

–   amenajari peisagistice- lucrari peisagistice complexe, ingazonari cu rulou de gazon, plantare copaci solitari mari, proiecte 3D animat etc.

Daca aveti anumite idei sau sugestii le puteti comuna angajatilor firmei, iar acestia vor tine cont de ele. Ceea ce conteaza este ca la final, sa fiti pe deplin multumiti de efortul depus de acestia si sa va puteti bucura de spatii verzi asa cum poate doar in reviste sau filme ati putut vedea.

Odu Green Roof- cea mai buna alegere pentru toti cei care isi doresc amenajari spatii verzi

Nu ezitati sa contactati aceasta firma pentru a beneficia de cele mai bune servicii pentru amenajari spatii verzi. In ceea ce priveste tarifele practicate, trebuie precizat faptul ca acestea difera destul de mult in functie de complexitatea proiectului si de cerintele clientilor. Pentru mai multe informatii, puteti sa accesati site-ul firmei, odu.ro. De asemenea, puteti lua legatura cu personalul firmei, prin telefon sau e-mail si de asemenea, daca locuiti in Targu Mures, puteti merge chiar la sediu. Odu Green Roof  va ofera acum sansa de a va bucura de spatii verzi amenajate intr-un mod deosebit, care se pot transforma in adevarate oaze de liniste si confort psihic, indiferent daca sunteti la birou sau acasa.

Similar Articles
Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta 0

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

About Author