Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Amenajari spatii verzi realizate de Odu Green Roof

Amenajari spatii verzi realizate de Odu Green Roof

🕔07.Jul 2015

La capitolul amenajari spatii verzi, din pacate Romania sta foarte prost, in compatie cu tari precum Germania, Austria, Spania sau Olanda de exemplu. Daca s-ar pune un mai mare accent pe felul in care arata spatiile verzi din jurul blocurilor, dintre cartiere, din centrul oraselor sau din parcuri, poate ca situatia ar fi una imbunatatita, insa asa, nu prea putem sa ne comparam cu cei din tarile din vest. Avem nevoie de vointa, in primul rand si se impune ca simtul civic sa functioneze la toti cetatenii si nu doar la o parte dintre acestia. Cu doar o mica parte din populatie care are grija de mediu si de felul in care arata un loc/ o zona nu se poate schimba imaginea unei tari. Pentru toti cei care isi doresc o schimbare si un plus de eleganta si rafinament pentru spatiul verde din localitatea/ curtea/ spatiul din fata casei etc, firma Odu Green Roof din Targu Mures ofera servicii de amenajari spatii verzi.

Ce trebuie sa stiti despre firma Odu Green Roof care va propune amenajari spatii verzi

Firma Odu Green Roof a fost infiintata in anul 2003 si se ocupa cu importul si comercializarea de flori si arbusti ornamentari si cu amenjari spatii verzi. Datorita vastei experiente acumulate de-a lungul timpului si a profesionalismului angajatilor sai, aceasta firma a reusit sa castige increderea, aprecierea si respectul a numerosi parteneri din judetul Mures dar si din alte zone ale tarii. Serviciile sale sunt mereu la inaltimea asteptarilor clientilor sai, iar rezultatele obtinute sunt de fiecare data surprinzatoare. Prin idei originale, pasiune si seriozitate, echipa Odu Green Roof reuseste sa transforme un spatiu verde aparent lipsit de importanta, care nu impresioneaza prin nimic, intr-unul deosebit care atrage imediat atentia celor din jur. Asadar, pentru amenajari spatii verzi, Odu Green Roof poate constitui o alegere inteleapta.

Servicii propuse de echipa de specialisti ai firmei Odu Green Roof

Aceasta firma din Targu Mures este specializata in amenajari spatii verzi, oferind idei inovatoare si originale indiferent de proiectul pentru care ii sunt solicitate serviciile. Iata ce servicii va sunt oferite in cadrul firmei Odu Green Roof:

– sistem de acoperis verde- terasa tip Deck, acoperis verde biosolar cu panouri solare, acoperis verde intensiv tip gradina etc

–   amenajari peisagistice- lucrari peisagistice complexe, ingazonari cu rulou de gazon, plantare copaci solitari mari, proiecte 3D animat etc.

Daca aveti anumite idei sau sugestii le puteti comuna angajatilor firmei, iar acestia vor tine cont de ele. Ceea ce conteaza este ca la final, sa fiti pe deplin multumiti de efortul depus de acestia si sa va puteti bucura de spatii verzi asa cum poate doar in reviste sau filme ati putut vedea.

Odu Green Roof- cea mai buna alegere pentru toti cei care isi doresc amenajari spatii verzi

Nu ezitati sa contactati aceasta firma pentru a beneficia de cele mai bune servicii pentru amenajari spatii verzi. In ceea ce priveste tarifele practicate, trebuie precizat faptul ca acestea difera destul de mult in functie de complexitatea proiectului si de cerintele clientilor. Pentru mai multe informatii, puteti sa accesati site-ul firmei, odu.ro. De asemenea, puteti lua legatura cu personalul firmei, prin telefon sau e-mail si de asemenea, daca locuiti in Targu Mures, puteti merge chiar la sediu. Odu Green Roof  va ofera acum sansa de a va bucura de spatii verzi amenajate intr-un mod deosebit, care se pot transforma in adevarate oaze de liniste si confort psihic, indiferent daca sunteti la birou sau acasa.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un