Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Andava Ann Partner, un nume ce nu intra la „apa”

Andava Ann Partner, un nume ce nu intra la „apa”

🕔07.Jan 2014

Locuinta ta “sufera” din cauza infiltratiilor de apa? Este cazul sa actionezi cat mai rapid pentru a proteja imobilul. Actiunea apei, chiar daca nu ar parea o problema la prima vedere, reprezinta cea mai intalnita cauza in deteriorarea peretilor si a intregului imobil. In timp, din cauza infiltratiilor, apa patrunde in profunzime si macina incet structura peretilor, rezultatul fiind deteriorarea lor.

Solutia potrivita pentru protejarea peretilor si pentru evitarea infiltratiilor este hidroizolatia. O hidroizolatie bine executata garanteaza impermeabilizarea locuintei sau a spatiului unde este aplicata. Firma Andava ANN Partner din Ploiesti iti sta la dispozitie cu materiale de calitate superioara si personal calificat pentru a executa lucrari de hidroizolatie la cele mai inalte standarde de calitate.

De ce hidroizolatie cu membrana PVC?

Acoperisul monostrat cu membrana PVC are o durata de viata de aproximativ 30 de ani, lucru datorat caracteristicilor chimice si mecanice ale membranei si tehnologiei de productie. Membrana PVC este realizata astfel incat sa reziste in conditii grele de mediu, cum ar fi grindina si radiatii UV, si sa-si pastreze proprietatile mecanice si chimice in conditii de variatii mari de temperatura.

Durata de viata este mare datorita:

– Materiei prime de calitate folosite la realizarea ei;

– Stabilizatorilor si plasticizatorilor de calitate;

– Utilizarea dioxidului de titanium in compozitia ei;

– Grad inalt de reflexie al razelor ultraviolete;

– Pigmenti de calitate pentru un grad ridicat de stabilitate al culorii.

Caracteristicile membranei PVC:

– Armatura – membrana PVC este armata cu poliester. Armatura confera stabilitate dimensionala, rezistenta foarte buna la smulgere, intindere sau sfasiere;

– Sudura cu aer cald este omogena, fiind considerata de specialisti cea mai performanta sudura din industria acoperisurilor terasa. Rezistenta la tractiune a sudurii este de 5 ori mai mare decat in cazul membranelor bituminoase;

– Comportamentul bun la foc – membrana nu contribuie la imprastierea focului si se auto-stinge in timp foarte scurt de la indepartarea sursei de flacara deschisa;

– Suprafata antialunecare – membrana este profilata, suprafata antialunecare confera siguranta;

– Se poate suda la temperaturi negative;

– Este o membrana flexibila – montaj rapid, sigur si usor;

– Membranele PVC sunt ecologice.

In cazul reabilitarii acoperisurilor de bloc, acest sistem este unul foarte avantajos din punct de vedere calitativ si economic. Acoperisul nu necesita decopertare, pentru ca peste stratul existent se va monta un strat special de separatie.

Hidroizolatiile din membrana PVC executate de catre firma Andava Ann Partner sunt realizate la un nivel ridicat de profesionalism. Firma Andava Ann Partner iti sta la dispozitie cu servicii de hidroizolare, executate la cele mai bune standarde de calitate. Profesionalismul bine cunoscut al meseriasilor ce activeaza in aceasta firma, impreuna cu materialele de buna calitate folosite sunt de natura de a satisface si cel mai exigent client.

Apeland la serviciile firmei ploiestene poti sa previi infiltratiile de apa, daca ele inca nu au aparut. Folosind materiale de calitate superioara si apeland la o firma specializata cu adevarat in executarea hidroizolatiilor, problemele tale vor disparea pentru o lunga perioada de timp si vei fi, in sfarsit, linistit, iar apa nu-ti va mai da cosmaruri.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege hidroizolatii cu membrana PVC Andava Ann Partner. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Andava Ann Partner? Suna la numarul 0724-023.200.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in