Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Apartamente cu 3 camere in Bucuresti in complexe rezidentiale de lux

Apartamente cu 3 camere in Bucuresti in complexe rezidentiale de lux

🕔24.Apr 2015

Tot mai multe familii tinere doresc sa achizitioneze apartamente cu 3 camere oferite de dezvoltatorul imobiliar Tomoiu Gabriela. Acestea sunt foarte spatioase si reprezinta o alternativa mult mai convenabila financiar fata de constructia unei case. In plus, aceste apartamente cu 3 camere Bucuresti oferite de Tomoiu Gabriela sunt construite cu materiale de cea mai buna calitate si manopera este una realizata de profesionisti in acest domeniu. Daca va doriti o locuinta confortabila si cu mult bun gust, alegeti cu incredere aceste apartamente. Tot mai multi tineri, probabil incurajati de programul Prima Casa, decid sa-si achizitioneze propria locuinta si sa nu mai stea in chirie. Pe termen lung aceasta decizie este una foarte buna, deoarece puteti ulterior sa vindeti apartamentul sau sa-l dati in chirie si tot veti avea de castigat de pe urma lui.

Apartamente cu 3 camere in Bucuresti

Aceste apartamente cu 3 camere oferite de Tomoiu Gabriela au usile si ferestrele din PVC, iar datorita tamplariei de la Schuco realizata din aluminiu, veti avea un confort acustic ridicat deoarece zgomotele din exterior nu vor mai reprezenta o problema. La fel si sticla din aceste ferestre, de la celebrul brand Saint-Gobain este in strat triplu si aduce cu sine un plus de confort acustic si termic. In plus, datorita acestor elemente mentionate, locuintele sunt foarte sigure si aproape imposibil de patruns din exterior. Si usa de la intrare este dotata cu sistem antiefractie si este rezistenta la incendii. Apartamentele vin dotate cu centrala termica marca Vaillant si au caloriferele deja montate. In plus, sunt racordate la toate utilitatile necesare.

Apartamente cu 3 camere – avantajele unei astfel de achizitii

Puteti prini achizitia acestor apartamente cu 3 camere oferite de Tomoiu Gabriela ca pe o investitie pe termen lung. In cazul in care la un moment dat doriti sa va mutati, puteti sa le inchiriati sau sa le vindeti la un pret foarte bun datorita locatiei lor si a calitatii constructiei. Aveti la dispozitie o foarte buna legatura cu restul capitalei, tinand cont ca mijloacele de transport in comun sunt in imediata apropiere a complexului residential. La subsolul acestor apartamente cu 3 camere promovate de Tomoiu Gabriela, se afla o parcare pentru automobile, perfect izolata cu spuma poliuretanica. Exista si un lift care face legatura intre parcare si apartamente. In zona aveti la dispozitie un lant de magazine, farmacii, scoala, gradinita si bineinteles, locuri de joaca pentru cei mici. Un alt aspect important de luat in calcul este faptul ca cei care achizitioneaza aceste apartamente cu 3 camere oferite de Tomoiu Gabriela au posibilitatea sa-si personalizeze locuinta in materie de finisaje. Puteti alege dimensiunea, culoarea si modelul pentru obiectele sanitare, parchetul, gresia, faianta si usile din imobil.

Apartamente cu 3 camere oferite de Tomoiu Gabriela

Aceste apartamente cu 3 camere oferite de Tomoiu Gabriela in Bucuresti se adreseaza persoanelor care isi doresc lux si confort in viata lor. Apelati cu incredere la serviciile oferite de o femeie de succes in acest business si veti obtine locuinta mult visata.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー