Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Arexim Audit – Consultanta de care ai nevoie

Arexim Audit – Consultanta de care ai nevoie

🕔14.Jan 2014

Pentru dezvoltarea unei afaceri este nevoie intotdeauna de finantari pe masura si sprijin din partea partenerilor si a finantatorilor. Ca stat membru a Uniunii Europene, Romania a beneficiat in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 de miliarde de Euro, un privilegiu de care s-au bucurat atat investitorii privati, cat si sectorul public ce activeaza in numeroase domenii. Fie ca iti desfasori activitatea in turism, cultura, transport sau in alte arii, afla ca si tu te poti bucura de un sprijin financiar substantial. Pentru aceasta ai nevoie de o consultanta eficienta, specializata si de real ajutor pentru ca realizarea unei documentatii complete presupune o munca laborioasa si vaste cunostinte in domeniu.

Finantarea reprezinta procesul de asigurare a unor fonduri banesti necesare desfasurarii unor activitati ale unei intreprinderi, institutii sau ONG. Aceasta poate fi realizata apeland la surse proprii sau la surse externe, din afara organizatiei. Din ultima categorie fac parte finantarile europene ce se impart in doua categorii: finantare directa prin subventii si finantare indirecta prin intermediari nationali si locali. Inainte de a incepe proiectul pentru accesarea de fonduri europene, apar urmatoarele intrebari: care sunt domeniile de interes ale finantatorului, ce tipuri de proiecte au fost finantate anterior, care sunt sumele alocate si pe ce perioada de timp, care sunt modalitatile de contact? Acestea sunt doar o mica parte din informatiile de care ai nevoie, iar cele mai bune sfaturi le poti obtine doar prin intermediul unui consultant pentru accesarea finantarilor europene. El ofera servicii complete de proiectare si implementare precum: analize, recomandari, solutii, consultanta pentru obtinerea avizelor necesare, consultanta si asistenta la realizarea documentatiei pentru obtinerea unui credit, intocmirea cererii de finantare etc.

Domeniile ce pot atrage finantarea UE sunt urmatoarele:

– cercetare si dezvoltare economica;

– informatizarea societatii;

– transport;

– energie;

– protectia mediului si prevenirea riscului;

– turism;

– cultura;

– regenerare rurala si urbana;

– suport pentru companii si antreprenori;

– acces la locuri de munca stabile;

– incluziune sociala pentru persoane defavorizate;

– dezvoltarea capitalului uman;

– investitii in infrastructura sociala, inclusiv cea de sanatate si educatie;

– promovarea dezvoltarii parteneriatului.

Agricultura este domeniul sprijinit distinct de Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala. Atunci cand doresti o finantare, aceasta trebuie organizata pe mai multe etape, si anume: sa stabilesti pentru ce doresti finantarea, sa te informezi, sa realizezi un proiect cat mai exact si de calitate, sa argumentezi cat mai bine proiectul si nu in ultimul rand, sa soliciti ajutorul unei consultante pentru accesarea de finantari europene.

Pentru a garanta succesul unei accesari de fonduri europene, ai nevoie de sprijinul unui partener specializat. Arexim Audit, ce are ca domeniu de activitate servicii de consultanta fiscala, contabila, gestiune, retratari de conturi si audit financiar, ofera consultanta accesare finantari europene. Echipa noastra de specialisti iti sta la dispozitie cu informatii actuale si cunostinte avansate despre programele de finantare existente. Mai mult decat atat, consultantii Arexim Audit trateaza in detaliu si cu maxima responsabilitate fiecare aspect al investitiilor, pentru ca impreuna sa gasim cele mai eficiente programe pentru tine.

Confidentialitatea, atitudinea obiectiva, corectitudinea si comportamentul profesional sunt cele care stau la baza oricarei colaborari cu clientii Arexim Audit. Contacteaza-ne pentru servicii de consultanta financiara, sistem gestiune contabila, servicii management resurse umane si contabilitate. Pentru a consulta intreaga lista de servicii Arexim Audit, acceseaza pagina noastra de internet.

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat