Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Arzatoare automatizate – descopera cele mai eficiente echipamente de la Confort Bucuresti!

Arzatoare automatizate – descopera cele mai eficiente echipamente de la Confort Bucuresti!

🕔15.Jun 2015

In cazul in care aveti nevoie de un arzator automatizat, firma Confort Bucuresti va pune la dispozitie o gama variata de produse performante, care corespund nevoilor dumneavoastra. Acestea sunt extrem de eficiente si sunt disponibile in trei variante: pe gaz, pe combustibil sau mixte. Ce utilizari au aceste echipamente? Acestea pot fi utilizate cu precadere pentru incalzirea apei cu ajutorul unor cazane, pentru generatoarele de abur sau de aer cald, pentru diverse cuptoare si desigur, in industrie pentru o multime de aplicatii.

Societatea noastra Confort va ofera mai multe modele de arzatoare automatizate, pentru ca sa puteti alege modelul care se potriveste cel mai bine cu cerintele dumneavoastra. Pe langa aceste arzatoare automatizate, mai puteti achizitiona o serie de alte produse, precum cazane cu abur, sisteme de incalzire, cazane pentru apa calda si multe altele. Toate produsele comercializate de noi sunt de calitate superioara, astfel ca veti beneficia de un raport calitate-pret excelent.

In plus, compania noastra detine toate certificarile de care are nevoie pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii. De aceea, colaborand cu noi aveti garantia unui produs capabil sa functioneze optim, chiar si dupa o perioada de timp mai lunga.

Arzatoare automatizate – caracteristici generale

Din punct de vedere tehnic, arzatoarele sunt niste echipamente de ardere monobloc sau multibloc. Procesul de ardere are loc in urma amestecului dintre un combustibil lichid sau gazos cu un gaz, in general acesta fiind aerul. In functie de model si de scopul utilizarii, aceste arzatoare automatizate  pot avea puteri diferite. Insa, indiferent de putere, pentru a permite echipamentului sa functioneze in parametrii optimi, acesta trebuie sa se opreasca cel putin o data in timpul activitatilor desfasurate intr-o zi.

Referitor la utilizari si domeniile in care aceste arzatoare automatizate isi fac treaba, exista mai multe categorii. De exemplu in domeniul constructiilor si cel al materialelor de constructii se foloses arzatoare pentru topirea unor materiale in vederea aderarii acestora, pentru arderea caramizii, uscarea cherestelei, la pregatirea unor mixuri asfaltice si multe alte materiale. De asemenea, aceste produse sunt de mare ajutor in domeniul metalurgiei feroase si neferoase, intrucat contribuie la topirea metalelor.

Desigur, trebuie sa tineti cont de indicatiile producatorului pentru ca utilizarea acestor arzatoare automatizate sa se faca in deplina siguranta si sa aiba un randament maxim. Asadar, acordati atentie speciala urmatoarelor aspecte: utilizarea se face numai de catre persoane autorizate, gaurile admise pentru aer nu trebuie blocate, dupa utilizare deconectati arzatorul de la energia electrica si robinetul de gaz , precum si altele.

De unde comandati arzatoare automatizate?

Societatea Confort va pune la dispozitie o gama variata de arzatoare automatizate la cele mai avantajoase preturi. Astfel, puteti alege dintre cele trei modele pe gaz, mixte, sau pe combustibil. Indiiferent de alegerea facuta, trebuie sa va asigurati ca produsul este adecvat nevoilor dumneavoastra, iar randamentul acestuia va fi pe masura asteptarilor dumneavoastra. Pentru a fi siguri ca ati luat cea mai buna decizie, un reprezentant al ehipei va asteapta cu toate informatiile de care aveti nevoie.