Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Atentia noastra in folosirea de fronturi mdf

Atentia noastra in folosirea de fronturi mdf

🕔04.Aug 2015

Eleganta mobilierului denota clasa si bun gust. Pentru a obtine un aspect cat mai apropiat de perfectiune, Next Front va pune la dispozitie o paleta larga de fronturi mdf pe langa oferta de accesorii si articole de mobilier pe care vi le pune la dispozitie prin intermediul siteului www.nextfront.ro

Despre aceste fronturi mdf putem spune ca ele sunt elemente de design menite sa creeze un aspect modern si inedit. Acestea trebuiesc folosite cu atentie sporita datorita modului prin care acestea sunt create. Plastefierea este procesul utilizat la unele fronturi mdf, asadar, acestea, in cazul folosirii lor pentru mobilierul din bucatarie, trebuiesc ferite de doi factori. Caldura si aburii pot duce la deteriorarea aspectului.

Actiunea caldurii excesive asupra unor fronturi mdf

Fronturile mdf sunt plastefiate la o temperatura de 100o Celsius, astfel, datorita foliei de PVC se poate obtine fie un aspect lucios in culori vii, dand stralucire mobilierului, fie un finisaj mat sau unul care sa imite textura lemnului. In conceperea unor fronturi mdf nu exista restrictii in ceea ce priveste finisajul si posibilitatile de combinare a formelor si a texturilor cu nuante si culori.

Pentru a proteja mobilierul cu fronturi mdf, atunci cand va proiectam mobilierul la comanda, tinem cont de proprietatile acestor accesorii si le utilizam doar in zonele in care nu exista surse de caldura puternica (mai mica de 60o Celsius), tocmai pentru a lungi viata acestora.

Intretinerea unor fronturi mdf se face foarte usor, folosind o laveta umeda sau cu o micro-fibra. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji daca din intamplare ati scapat un strop de sos sau alte lichide ce pateaza.

Deoarece putem folosi fronturi mdf si pentru mascarea cuptoarelor, expertii nostri vor tine cont si de modul in care cuptorul ales de dumneavoastra functioneaza. Va indicam sa achizitionati cuptoare ce pot elimina caldura in fata, nu pe laterele, afectand astfel aspectul mobilierului. Daca totusi sunteti in posesia unui cuptor clasic, care elimina caldura chiar pe canturile usilor, vom monta sine speciale pentru a devia caldura.

Detalii perfecte pentru orice tip de fronturi mdf

Detaliile sunt foarte importante atunci cand unul din designerii nostri porneste la proiectarea mobilierului de bucatarie. Incepand cu utilitatea mobilierului pana la accesoriile necesare pentru acesta, dar si la utilizarea de fronturi mdf. Astfel, vom tine cont de amplasarea surselor de caldura din bucutaria dumneavoastra (calorifere, aparatura electrocasnica, hota, etc), astfel incat mobilierul sa se imbine perfect cu intreaga bucatarie, atat ca aspect cat si ca utilitate.

Next Front nu va pune la dispozitie doar gama de fronturi mdf, ci suntem oricand pregatiti sa va oferim articole de mobilier, dar si accesorii pentru acesta, precum si servicii de proiectare si constructie mobilier de bucatarie la comanda. Astfel, va  veti bucura de unicitatea si eleganta unei bucatarii, al carui design si concept sunt perfect pliate pe nevoile dumneavoastra.

Pentru a ne cunoaste mai bine, dar si daca doriti sa consultati ofertele noastre, va asteptam sa ne vizitati siteul www.nextfront.ro , loc unde puteti de asemenea sa gasiti si serviciul de consiliere profesionala.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author