Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantaje generator de curent Diesel

Avantaje generator de curent Diesel

🕔15.Jul 2015

Ce sa fie, un generator de curent pe benzina sau un generator de curent Diesel? Care este mai bun? Pana la urma este o chestiune de necesitati, insa inainte de a te decide asupra unui model sau a altuia citeste cu atentie avantajele pe care ti le aduce un generator cu motor Diesel, un motor cu ardere interna, caci doar astfel vei alege in cunostinta de cauza.

Un generator de curent cu motor Diesel foloseste motorina pe post de combustibil

 

Un generator de curent electric poate fi actionat de un motor cu ardere interna alimentat cu motorina – este vorba despre un motor cu aprindere prin compresie – sau poate fi alimentat cu benzina – este vorba despre un motor cu aprindere prin scanteie.

Printre cele mai cautate si mai apreciate pentru numeroasele sale avantaje se numara generatoare de curent Diesel. De ce? Deoarece:

1. Costurile de exploatare ale unui generator de curent Diesel sunt cu mult mai reduse in timp fata de „fratele” sau, generatorul de curent pe benzina. In acest caz, raportat la putere, consumul de carburant a unui astfel de generator este cu mult mai mic. Deci, daca-l vrei pentru uz intens, acest generator este solutia potrivita pentru tine;

2. Nu au soc manual. Ce inseamna acest lucru? Generatorul este mult mai usor si mai ieftin automatizat, insa este important ca generatorul de curent Diesel sa fie dotat cu baterie si cu un sistem de pornire electrica;

3. Sunt fiabile si pot fi folosite intens pentru diferite activitati, ore intregi;

4. Sunt dotate cu motoare avand putere diferita, in functie de necesitati. De asemenea, si nivelul de zgomot este diferit, dar si pretul. Se pot folosi pentru uz industrial sau in regim de avarie;

5. Pornirea se poate realiza in orice conditii. Un generator de curent Diesel porneste mult mai usor decat unul ce functioneaza pe benzina. Conditia esentiala in acest caz este ca motorina sa fie de calitate superioara si sa nu prezinte urme de apa;

6. In cazul in care generatorul ales este dotat cu pornire electrica ai posibilitatea de a-l automatiza ulterior cumpararii.

Generator de curent gasesti de cumparat in magazinul online Mall-bb.ro

 

Mall-bb.ro este un magazin online unde gasesti de cumparat generator de curent exact dupa necesitatile tale, generatoare de curent Diesel, generatoare de curent pe benzina, generatoare de curent de sudura sau generatoare de curent speciale. Tu de care alegi?

In ceea ce priveste generatoarele de curent Diesel sau pe motorina oferta Mall-bb.ro este mai mult decat generoasa. Aici gasesti zeci de produse cu o putere mai mica de 10 kVA sau cu o putere electrica mai mare de 10 kVA, in functie de necesitatile tale.

Si cum printre cele mai cautate generatoare de curent se numara cele ale renumitului brand Kipor, Mall-bb.ro iti propune foarte multe modele Kipor, dar si Green Field, Worms, cu motor Perkins sau Lombardini. Printre avantajele de top ale acestor generatoare se numara nivelul de zgomot foarte redus in timpul utilizarii, sunt dotate cu tehnologie moderna, au un design deosebit si un curent de calitate.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege un generator de curent de la Mall-bb.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Mall-bb.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0752-172.770 si 0741-155.144 sau trimite un e-mail pe adresa magazinscule@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment