Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantaje si dezavantaje proiecte case mici

Avantaje si dezavantaje proiecte case mici

🕔18.Aug 2015

Atunci cand va ganditi la proiecte case mici sigur va vin in minte atat avantaje cat si dezavantaje, dar sa vedem concret care sunt acestea si cat de eficiente sunt aceste proiecte case mici.

Avantaje proiecte case mici

Cel mai important avantaj pe care il au aceste proiecte case mici este costul pe care il presupune construirea locuintei. Trebuie sa aveti in vedere ca, in mod paradoxal, daca exagerati cu dimensiunea, adica daca alegeti sa va constuiti o garsoniera, raportul dintre spatiul creat la interior si pretul platit, ajunge sa fie extrem de defavorabil. Cu alte cuvinte, pretul pe metru patrat la niste proiecte case foarte mici este mult mai mare decat pretul unor proiecte de case mai mari. Motivul il reprezinta costurile lucrarilor care nu depind de suprafata locuintei.

Cea mai potrivita suprafata pentru niste proiecte case mici este de aproximativ 46 mp, la care se adauga o suprafata de 4-5 mp, destinata altor spatii, cum ar fi holurile sau vestibulul, ceea ce inseamna un total de 50 mp pentru suprafata utila, adica cel putin 60 mp pentru suprafata construita. In cazul in care intentionati sa extindeti constructia, indiferent daca este vorba de o mansarda sau pur si simplu construirea unei alte camere, trebuie sa mariti suprafata cu inca 5 mp, destinata montarii scarii sau holului de legatura.

Pe langa costurile de constructie, la aceste proiecte case mici si costurile de intretinere vor fi semnificativ redus, ceea ce, pe termen lung, reprezinta o adevarata economie.

Dezavantaje proiecte case mici

Dupa cum spuneam mai sus, pretul pe metru patrat ajunge sa fie destul de mare, pentru ca exista cheltuieli de santier care nu se reduc in raport cu suprafata locuintei.

Daca aveti o familie numeroasa, este posibil ca aceste proiecte case mici sa nu fie potrivite pentru dumneavoastra pentru ca nu veti avea suficient spatiu. Trebuie sa va ganditi foarte bine si in cazul in care familia este formata din patru membri, adica doi adulti si doi copii, ca este posibil ca pe viitor cei mici sa aiba nevoie fiecare de camera lui, mai ales daca sunt baiat si fata. Aceste aspecte trebuie luate foarte bine in calcul atunci cand va ganditi la proiecte de case mici.

Tinand cont de avantajele si dezavantajele pe care le au niste proiecte case mici, alegerea lor va depinde in mare masura de necesitatile dumneavoastra, dar si de bugetul pe care il aveti alocat pentru constructie si este nevoie sa gasiti cel mai bun raport intre spatiul necesar si costurile privind intretinerea.

In cazul in care nu sunteti specialist in domeniu si aveti nevoie de parerea unor experti, va recomand sa apelati la Www.crihan-construct.ro, pentru ca este o firma specializata in proiectare complexa, care va poate oferi proiecte case mici, dar se implica si in alte tipuri de proiecte atat civile cat si industriale, dar si agricole, in functie de preferintele dumneavoastra. In plus, aici puteti primi inclusiv sfaturi cu privire la amenajarile interioare si exterioare, iar calitatea serviciilor este confirmata de numarul mare de clineti pe care i-a avut si ii are in continuare.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー