Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantajele placarilor cu sticla si alte generalitati

Avantajele placarilor cu sticla si alte generalitati

🕔03.Aug 2015

Daca este sa vorbim despre amenajari interioare moderne si sa apelam la solutii si materiale care sa fie in ton cu acest design, sticla este unul dintre cele mai utilizate materiale mai ales atunci cand este vorba despre punerea in valoare a spatiilor mici dar si a anumitor elemente naturale din exterior care vin in completarea interiorului.

Inca de la inventarea sa si pana in prezent sticla este utilizata intr-o varitate larga de domenii de activitate. Una dintre cele mai bune solutii arhitecturale dar si de design interior sunt placarile cu sticla. Indiferent daca vorbim despre sticla colorata sau transparenta, completeaza orice tip de design interior. Placarea cu sticla este potrivita mai ales pentru amenajarea bucatariilor datorita faptului ca este un mediu in care totul se poate murdari cu cea mai mare usurinta. De asemenea sticla este un material foarte potrivit datorita faptului ca se poate modela foarte usor iar prin vopsirea ei se pot obtine o varietate foarte larga de modele care sa se incorporeze in design-ul interior al casei.

Placarile cu sticla sunt alegerea potrivita pentru amenajarile interioare indiferent daca vorbim despre finisaje mural, zone cu trafic intens sau decorare. Prin placarea cu sticla a locuintei veti obtine o atmosfera ambientala mai luminoasa, o senzatie de libertate deplina, un spatiu mai aerisit. Veti simti ca si cand ati locui intr-o casa noua. Pe langa avantajele oferite de placarea cu sticla se adauga si avantajele de montare. Spre deosebire de faianta, bucatile de sticla cu care urmeaza sa fie placat peretele se monteaza usor cu ajutorul unor adezivi speciali sau cu mastic siliconic nemaifiind necesar mortarul.

Pe de alta parte placarea cu sticla are avantajul de a va scuti sa curatati rosturile iar praful nu se va aduna pe suprafata acesteia. Inca un avantaj al placarilor cu sticla este acela ca se gasesc sub toate dimensiunile. De asemenea puteti opta pentru placi dintr-o singura bucata. Singurul lucru care va mai ramane de facut este sa alegeti culoarea. Intretinerea placarilor cu sticla se face foarte usor si aspectul decorului se pastreaza pentru o vreme indelungata.

Multumita tehnologiei digitale, nu este obligatoriu sa va rezumati doar la alegerea culorii placarii cu sticla ci puteti printa direct pe suprafata sticlei imaginea preferata.

Indiferent de spatiul in care alegeti sa il amenajati cu aceste placari de sticla originalitatea lor nu va fi greu de remarcat. In acest fel va veti putea pune amprenta personala asupra locuintei voastre si in acest fel sa se reflecte prin intermediul amenajarilor interioare personalitatea familiei.

Daca vreti totusi sa puneti in lumina placarea cu sticla pentru ca atentia sa se indrepte catre imaginea aleasa puteti monta spoturi luminoase iar in acest fel veti putea obtine si efecte. De asemenea placarile cu sticla se adapteaza foarte usor la design-ul interior indiferent ce stil existent ar fi nefiind necesar sa schimbati nimic.

Asadar nu va ramane altceva de facut in momentul in care ati decis sa reimprospatati design-ul interior puteti lua in calcul si placarea cu sticla. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin intermediul site-ului nostru www.herradesign.ro.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in