Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantajele placarilor cu sticla si alte generalitati

Avantajele placarilor cu sticla si alte generalitati

🕔03.Aug 2015

Daca este sa vorbim despre amenajari interioare moderne si sa apelam la solutii si materiale care sa fie in ton cu acest design, sticla este unul dintre cele mai utilizate materiale mai ales atunci cand este vorba despre punerea in valoare a spatiilor mici dar si a anumitor elemente naturale din exterior care vin in completarea interiorului.

Inca de la inventarea sa si pana in prezent sticla este utilizata intr-o varitate larga de domenii de activitate. Una dintre cele mai bune solutii arhitecturale dar si de design interior sunt placarile cu sticla. Indiferent daca vorbim despre sticla colorata sau transparenta, completeaza orice tip de design interior. Placarea cu sticla este potrivita mai ales pentru amenajarea bucatariilor datorita faptului ca este un mediu in care totul se poate murdari cu cea mai mare usurinta. De asemenea sticla este un material foarte potrivit datorita faptului ca se poate modela foarte usor iar prin vopsirea ei se pot obtine o varietate foarte larga de modele care sa se incorporeze in design-ul interior al casei.

Placarile cu sticla sunt alegerea potrivita pentru amenajarile interioare indiferent daca vorbim despre finisaje mural, zone cu trafic intens sau decorare. Prin placarea cu sticla a locuintei veti obtine o atmosfera ambientala mai luminoasa, o senzatie de libertate deplina, un spatiu mai aerisit. Veti simti ca si cand ati locui intr-o casa noua. Pe langa avantajele oferite de placarea cu sticla se adauga si avantajele de montare. Spre deosebire de faianta, bucatile de sticla cu care urmeaza sa fie placat peretele se monteaza usor cu ajutorul unor adezivi speciali sau cu mastic siliconic nemaifiind necesar mortarul.

Pe de alta parte placarea cu sticla are avantajul de a va scuti sa curatati rosturile iar praful nu se va aduna pe suprafata acesteia. Inca un avantaj al placarilor cu sticla este acela ca se gasesc sub toate dimensiunile. De asemenea puteti opta pentru placi dintr-o singura bucata. Singurul lucru care va mai ramane de facut este sa alegeti culoarea. Intretinerea placarilor cu sticla se face foarte usor si aspectul decorului se pastreaza pentru o vreme indelungata.

Multumita tehnologiei digitale, nu este obligatoriu sa va rezumati doar la alegerea culorii placarii cu sticla ci puteti printa direct pe suprafata sticlei imaginea preferata.

Indiferent de spatiul in care alegeti sa il amenajati cu aceste placari de sticla originalitatea lor nu va fi greu de remarcat. In acest fel va veti putea pune amprenta personala asupra locuintei voastre si in acest fel sa se reflecte prin intermediul amenajarilor interioare personalitatea familiei.

Daca vreti totusi sa puneti in lumina placarea cu sticla pentru ca atentia sa se indrepte catre imaginea aleasa puteti monta spoturi luminoase iar in acest fel veti putea obtine si efecte. De asemenea placarile cu sticla se adapteaza foarte usor la design-ul interior indiferent ce stil existent ar fi nefiind necesar sa schimbati nimic.

Asadar nu va ramane altceva de facut in momentul in care ati decis sa reimprospatati design-ul interior puteti lua in calcul si placarea cu sticla. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin intermediul site-ului nostru www.herradesign.ro.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー