Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Avantaleje utilizarii aparatelor de muls

Avantaleje utilizarii aparatelor de muls

🕔25.May 2015

 

Laptele a fost din totdeauna un aliment foarte important in alimentatia omenirii. Principalele surse de lapte sunt vacile, laptele acestor mamifere fiind compus din 3,5% grasime, 9% solide din lapte si 87,5% apa, alte mamifere de la care se colecteaza lapte sunt: oile, caprele, caii sau chiar bivolii, acesta poate fi consumat direct, in mod normal dupa pasteurizare sau procesat in produse lactate cum ar fi smantana, iaurtul, untul, branza sau inchetata.

Procesul prin care laptele este colectat de la toate aceste mamifere se numeste mulgere. Mulgerea se face prin niste etape destul de complexe, atunci cand vorbim de mulsul unui singur mamifer nu pare a fi atat de greu, dar atunci cand exista la o stana sau farma in jur de o suta de mamifere timpul de mulgere a acestora creste.

Mulsul manual are dezavantajele lui, pe langa efortul semnificativ pe care mulgatorul il depune avand in vedere ca pentru a mulge cantitatea integrala de lapte din uger sunt necesare in jur de 20 de mii de miscari ale mainii mai este si detaliul foarte important al igienei, laptele venind in contact direct cu mana mulgatorului si laptele fiind colectat in recipiente deschise astfel incat impuritatile putand sa ajunga in lapte.

Pentru a usura munca celor care se ocupa cu colectarea laptelui si procesarea acestuia s-au inventat aparate de muls.

Aparate de muls

Atunci cand ai o afacere in orice domeniu ideal este sa iesi mereu in avantaj, ai nevoie de personal care sa faca totul cat mai aproape de perfectiune, acelasi lucru se intampla si la o ferma, iar cand vine vorba de calitatea laptelui aparatele de muls sunt cele mai bune metode de mulgere.

Aparatele de muls au o multitudine de avantaje fata de mulgerea manuala, in primul rand sunt mult mai igienice, laptele nu vine in contact cu aerul din adapost si nici cu mana mulgatorului.

Datorita aparatelor de muls efortul fizic depus la mulgerea manuala nu mai exista, iar numarul de lucratori pentru mulgerea mai multor mamifere producatoare de lapte se poate reduce si el.

Fii inventiv si fa din afacerea ta una profitabila, usoreaza-ti munca si pentru a avea mai mult timp pentru restul indatoririlor pe care le ai.

Aparate de muls de calitate

Daca te-am convins ca timpul tau este scurt si foarte important, iar calitatea si igiena laptelui pe care il vinzi sunt esentiale atunci cu siguranta te gandesti de unde sa achizitionezi un aparat sau mai multe aparate de muls.

In acest caz te putem ajuta. Intra pe site-ul http://www.ideal-shoping.ro/ si vei gasi toate tipurile de aparate de muls  care ai putea fi interesat, de altfel acest site are si oferte foarte bune, iar daca tu intre timp gasesti o oferta mai buna ii poti contacta sa iti faca o contra oferta ceea ce e desigur in avantajul tau.

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le