Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Axa Service – Avantajele podurilor rulante!

Axa Service – Avantajele podurilor rulante!

🕔18.Mar 2014

Pentru un transport cat mai facil al sarcinilor trebuie neaparat sa ai unul dintre podurile rulante OMIS comercializate de Axa Service la cele mai competitive preturi. Podurile rulante sunt masini de ridicat care dispun de unul sau mai multe mecanisme prin intermediul carora se efectueaza miscarile de deplasare a sarcinilor. Aceste echipamente se deplaseaza pe cai de rulare situate la inaltime. Podurile rulante se executa pentru o gama extrem de variata de sarcini si deschideri si se pot utiliza in hale de productie de orice natura sau in depozite acoperite sau deschise, neocupand spatiu la sol. Proiectarea si executia podurilor rulante respecta prescriptiile tehnice si sunt dotate cu toate componentele de securitate aplicabile acestui tip de masini de ridicat. Podurile rulante sunt tipul cel mai raspandit de instalatii de ridicat, folosite pentru deservirea suprafetelor interioare si exterioare, de forma dreptunghiulara.

Complexitatea acestor masini de ridicat face ca ele sa indeplineasca cu succes activitatile pentru care sunt create datorita mecanismelor instalate, care executa miscarile de deplasare a greutatilor. Aceste miscari se efectueaza pe caile de rulare care sunt situate la inaltime. Gama de sarcini sau de deschideri pentru care aceste poduri pot fi folosite este extrem de diversificata, acestea putand fi utilizate atat in hale de productie, cat si in depozite, fie ele deschise sau acoperite, datorita avantajului ca nu ocupa spatiu la sol. Designul, dar si executia propriu-zisa a acestor produse respecta intocmai normele tehnice, fiindu-le incorporate diferite componente de securitate speciale pentru podurile rulante. Aceste produse se comporta excelent cand sunt in functiune, iar transportul este sigur si prudent. Atunci cand sunt utilizate impreuna cu alte dispozitive de manevrare a incarcaturii, podurile rulante pot deservi practic orice loc din cadrul unei zone de lucru bine delimitate, care presupune operatiuni de manipulare, depozitare si asamblare sau pot realiza conexiunea automata intre diferitele faze ale unui proces de fabricatie.

Infiintata in Bucuresti, Axa Service are ca obiect de activitate oferirea serviciilor de proiectare, executie, montare, demontare, dar si amplasare pe santiere a instalatiilor de ridicat, cum ar fi diverse tipuri de macarale sau poduri rulante. De asemenea, compania este specializata si in cadrul automatizarilor, tablourilor electrice si radiocomenzilor specifice acestor tipuri de utilaje. Cu o vasta experienta in domeniu, echipa Axa Service va raspunde cu promptitudine solicitarilor tale. De asemenea, acestia dispun de un stoc de piese de schimb vast, astfel defectiunile pot fi remediate intr-un interval scurt de timp. Axa Service realizeaza documentatia necesara pentru lucrarile efectuate la instalatiile de ridicat si pentru obtinerea autorizatiei de functionare.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de Axa Service, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Un lucru esential de care compania Axa Service tine cont in momentul realizarii proiectelor este respectarea cerintelor si nevoilor clientilor sai. Firma ofera consultanta pentru alegerea celor mai potrivite produse si recomanda semnarea unui contract ce iti garanteaza revizia periodica si repararea podului rulant. Achizitioneaza poduri rulante oferite de Axa Service pentru transportul facil al produselor si echipamentelor grele!

 Datele de contact ale firmei Axa Service

Adresa: B-dul Basarabia, Nr. 256, sector 3, Bucuresti

Telefon: 0216 367 948

Email: office@axaservice.ro

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in