Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Baterii cu montare QuickFix Plus

Baterii cu montare QuickFix Plus

🕔14.Aug 2015

Tehnologia Grohe QuickFixPlus(1)In acest articol vom vorbi despre baterii si instalarea acestora. Baterii de toate felurile, insa nu de genul la care va asteptati, si asta deoarece pe www.baterii-lux.ro nu veti putea gasi nimic altceva decat baterii fie pentru baie, bucatarie, cada sau dus, precum si accesoriile aferente acestora. Multe modele, sortate in game de unice, care poarta numele unuia dintre cei mai consacrati producatori din domeniu, Grohe. Acesta este un producator cu o istorie de-a dreptul lunga, de aproximativ doua secole, o istorie a inovatiei, ingeniozitatii si nu in ultimul rand, al luxului si elegantei specifice Grohe. Iar cum aceste baterii fac parte din gama de lux a accesoriilor sanitare pentru case, restaurante, hoteluri si nu numai, partea care priveste montarea acestora nu a fost neglijata din ceea ce priveste inovatia. Asadar, sa vedem care sunt particularitatile de montare ale acestor baterii.

O tehnologie pentru gama de baterii Grohe

Tehnologia Grohe QuickFix Plus este prezenta la toate tipurile de baterii si este menita sa reduca timpul si efortul necesar montarii acestora cu pana la 40 de procente, raportat la bateriile standard. De aceasta tehnologie beneficiaza bateriile din urmatoarele linii de produse: Eurocube, New Concetto, Eurodisc Cosmopolitan, Eurostyle Cosmopolitan, Eurosmart Cosmopolitan si Europlus. Pe siteul nostru, www.baterii-lux.ro toate produsele ce fac parte din gamale listate mai sus, echipate cu aceasta tehnologie vor fi marcate cu simbolul specific al acesteia.

Eficienta montarii pentru aceste baterii este esentiala mai ales in cadrul aplicatiilor comerciale si publice. Mai exact acolo unde vorbim de necesitatea montarii a mai multor baterii. Fie ca vorbim de sistemele ce necesita un singur orificiu, pana la designul tehnic modular la bateriile cu bi-comanda, toate acestea vin sa ofere un concept tehnic foarte facil la capitolul instalare, dar si un design aparte.

Detaliile sunt cele ce ofera marile avantaje de timp, bani si efort. Cel mai bun exemplu de detaliu care face diferenta este una din piulitele finale de strangere. Inginerii de la Grohe au gandit un sistem prin care aceasta piulita nu mai are nevoie de infiletare pana sa ajunga la pozitia de strangere. Aceasta poate fi culizata pana aproape de punctul de fixare. Asadar, prin acest mic detaliu ingenios, montarea unor baterii necesita chiar si cu pana la 50% mai putin timp. Cum se traduce asta in economii financiare? Simplu.

Economisiti timp si bani la montarea de baterii Grohe

Timpul inseamna bani, iar daca pentru montarea unei baterii conventionale un instalator munceste chiar si o ora sau doua, la gamele de baterii dotate cu tehnologia Grohe QuickFix Plus, timpul este redus pana la jumatate. Astfel, daca sunteti managerul unui hotel de exemplu, veti obtine o substantiala diminuare a cheltuielilor aferente instalarii de baterii.

Grohe este in continua dezvoltare, nu pentru ca se doreste o expansiune a unitatilor de productie, ci pentru a putea oferi clientilor sai tehnologii noi, inteligente si uneori chiar surprinzator de neasteptate la niste baterii de apa. Asadar, daca doriti sa va diminuati la jumatate efortul de instalare a unei baterii va invitam a accesati siteul nostru, www.baterii-lux.ro pentru a face cunostiinta cu tehnologiile de ultima ora marca Grohe.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author