Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Becuri LED de la Solar Watts, calitate si rezistenta inca din 2009

Becuri LED de la Solar Watts, calitate si rezistenta inca din 2009

🕔26.Feb 2016

Compania Solar Watts este una dintre putinele firme autohtone care au adus tehnologia LED in Romania, inca din 2009. Astfel, acest brand produce peste 1.800 de modele de corpuri de iluminat bazate pe LED-uri, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Mai mult, folosirea acestor sisteme duce la o reducere cu peste 80% a facturilor la energie electrica, concomitent cu mentenanta zero. Mai mult, schimbarea corpurilor de iluminat clasice cu becuri LED nu necesita modificari ale lampilor, soclului sau decupajului, putand fi folosite cele deja existente.

Produsele Solar Watts, peste 11 ani de viata pentru orice becuri LED

In prezent, orice becuri LED produse de Solar Watts au o durata de viata medie de peste 100.000 de ore, aproximativ 11 ani. Mai mult de atat, fiecare produs in parte beneficiaza de o garantie cuprinsa intre 3 si 7 ani, in functie de modelul solicitat. Tehnologia LED a ajuns sa fie apreciata la nivel mondial, atat din punct de vedere al consumului redus de energie electrica, cat si eficientei luminioase de lunga durata. Mai mult, emana putina caldura si pot fi folosite ani intregi fara sa fie nevoie sa fie schimbate.  Compania Solar Watts si-a demonstrat de-a lungul timpului calitatile si beneficiile, ajungand in prezent sa isi vanda produsele in tari precum Germania, Italia, Suedia, Israel, Danemarca sau Norvegia, tari care sunt in cautarea celor mai performnate produse, cu un consum cat mai redus de energie. Mai mult, fiecare produs in parte poate fi realizat custom-made, astfel incat sa se muleze perfect pe nevoile clientilor.

Becuri LED de cea mai buna calitate pentru un consum redus de energie

Compania Solar Watts pune la dispozitia doritorilor o gama variata de becuri LED sub forma de bulb perfecte pentru inlocuirea becurilor cu incandescenta sau cele fluorescente care nu sunt nici eficiente, nici rezistente in timp. Astfel, alegerea unor becuri care beneficiaza de tehnologie LED aduc de la sine numeroase beneficii, pornind de la o reglabilitate extrem de usoara, pana la reducerea costurilor cu energia electrica de pana la 80-90%. Mai mult de atat, genereaza putina caldura si nu au nevoie de mentenanta.  In acelasi timp, pot functiona la temperaturi foarte scazute sau temperaturi foarte ridicate, rezistand de asemenea la vibratii si socuri mecanice puternice, functionand chiar daca au fost scapate pe jos. Fie ca sunt montate in parcuri, vitrine sau case, acestea fac fata cu succes celor mai drastice cerinte, concomitent cu posibilitatea de a fi reciclate in proportie de 100%.

Solar Watts, partenerul ideal pentru becuri LED de cea mai buna calitate

Incercand constant sa aduca la lumina cele mai fiabile produse din gama becuri LED, compania Solar Watts aduce la lumina o serie de produse de cea mai buna calitate, extrem de fiabile, la preturi corecte, care promit un nou mod in care romanii isi lumineaza viata, fie acasa, fie la birou. In acest mod, se reduc costurile, iar consumul de energie devine din ce in ce mai mic. Fiecare client in parte trebuie sa beneficieze de aceste produse exceptionale.

Similar Articles
Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le

Certificat energetic

Certificat energetic

Vânzarea si in acelasi timp închirierea locuinţelor sau in cayul oricarei alte clădiri nu se

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

Cand se doreste a se face rost de bani se incearca orice mijloc posibil pentru

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Concordia Capital este o institutie financiara nebancara, adica un IFN. IFN-urile sunt institutii nebancare financiare

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Va pregatiti de nunta celor mai buni prieteni si nu stiti ce cadou sa le

About Author
スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー