Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Bela Auto – Produse Flowey, pentru o curatare profesionista a autoturismului!

Bela Auto – Produse Flowey, pentru o curatare profesionista a autoturismului!

🕔09.May 2014

Orice sofer responsabil trebuie sa inteleaga clar faptul ca o masina, indiferent ca este proprietate personala sau de serviciu, este o “casa mobila” pentru el si, ca orice casa, trebuie pastrata tot timpul curata. Felul in care ne ingrijim autoturismul personal sau, in cazul companiilor, automobilele pe care le utilizam in desfasusurarea activitatilor zilnice, reprezinta practic imaginea cu care noi ne afisam in fata celorlalti. Conteaza deopotriva aspectul interior, cat si cel exterior. Ei bine, in cazul in care vreti ca automobilul dumneavoastra sa fie frumos si prezentabil oriunde mergeti, firma Bela Auto din Stefanestii de Jos va vine in ajutor cu o gama speciala de produse Flowey destinate ingrijirii si curatirii.

Produse Flowey de la Bela Auto, o oferta bogata pentru orice tip de curatare a autoturismului!

Compania Flowey este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de produse destinate intretinerii auto. Aceste produse se adreseaza atat spalatoriilor de specialitate dar si persoanelor fizice ce doresc sa isi intretina masina fara a mai apela la servicii auto de specialitate. Produsele Flowey au devenit in ultimii ani unele dintre cele mai cautate marci pentru curatarea si mentinerea autoturismelor. Flowey foloseste produse chimice cu o concentratie ridicata, insa aceste produse sunt de calitate superioara.

Gama de produse Flowey distribuite de firma Bela Auto cuprinde: diferite tipuri de ceara, sampon, spay-uri anti insecte, perii de curatare si multe altele. Cu ajutorul acestora, poti scapa de problemele legate de curatenia autoturismului tau in cateva minute, mai ales in cazul in care nu te aflii in apropierea unei spalatorii auto iar problema necesita rezolvare urgenta. Aceste produse sunt fabricate in Luxemburg si corespund normelor europene de securitate respectand mediul.

Tipurile de produse Flowey oferite de Bela Auto !

In general, spalatoriile si curatatoriile auto sunt locuri in care cei care contribuie la spalarea si curatarea automobilelor fac acest lucru in cel mai profesionist mod cu putinta. Ei bine, daca detineti un astfel de spatiu comercial si vreti sa va faceti clienti fideli, care sa revina la voi si a doua oara, utilizati produsele Flowey.

Produsele comerzializate de Bela Auto curata eficient atat interiorul, cat si exteriorul autoturismelor si previn aparitia petelor. Dintre produsele Flowey oferite de Bela Auto putem enumera:

– cele destinate curatarii rotilor: acestea curata usor si eficient jentile de aluminiu precum si capacele sintetice ale acestora si elimina cu succes enervantul praf depus de capacele de frana.

 – cele destinate suprafetei exterioare a masinilor: acestea pot fi aplicate atat in instalatiile automate de spalare cat si in cele manuale. Ele elimina foarte usor filmul static depus pe suprafata masinii, iar calitatea acestora nu va va dezamagi.

– cele pentru curatarea parbrizelor, exista multe dezbateri legate de tipul de agent de curatare pentru geamurile masinii, dar parerea generala este ca trebuie evitate produsele bazate pe amoniac. Motivele principale includ incompatibilitatea cu geamurile fumurii si efectul nociv asupra suprafetelor din vinil, piele si cauciuc. Luati in considerare si vaporii toxici in spatii inchise, cum ar fi interiorul masinii, si veti intelege de ce majoritatea soferilor recomanda folosirea produselor fara amoniac.

– cand e vorba de geamurile masinii dumneavoastra, Bela Auto va propune o substanta Flowey care formeaza un strat de protectie si care face ca picaturile de apa sa fie evacuate de curentul de aer format in timpul deplasarii. Astfel, pe timp de ploaie poate fi evitata utilizarea stergatoarelor.

Pentru mai multe detalii referitoare la produsele Flowey va invitam sa vizitati pagina Bela Auto!

Date de contact: 

Stefanestii de Jos, Ilfov

Sos. Stefanesti nr.15 Cod 077175

Telefon: 021 313 1270

Articol oferit de zoom-biz.ro! 

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu