Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Big IT Solutions Iti Ofera Kit supraveghere IP Pentru Siguranta Ta

Big IT Solutions Iti Ofera Kit supraveghere IP Pentru Siguranta Ta

🕔08.May 2015

logo_site_supraveghere_sisteme_7Daca ai nevoie de kit supraveghere IP atunci trebuie sa apelezi la o firma profesionista si cu ani de experienta in domeniu. O astfel de firma este Big IT Solutions ce are ca obiect principal de activitate importarea si distribuirea unei game largi de sisteme si produse destinate mentinerii securitatii imobilelor, bunurilor si a persoanelor dragi, precum: sisteme de supraveghere video, camere de supraveghere, DVR, placi captura, accesorii supraveghere, dar nu numai.

Echipa firmei Big IT Solutions va va intampina de fiecare data cu solutii optime, customizate si eficiente, aceasta detinand experienta si compentele necesare pentru a satisface chiar si cerintele celor mai pretentiosi clienti. Profesionalismul nostru sustine calitatea activitatii si diversificarea impusa de domeniu. Suntem informati, seriosi si receptivi la toate solicitarile voastre.
Pentru noi fiecare client este unic urmarind sa-i oferim cele mai bune produse din punct de vedere al raportului calitate-pret. Produsele si serviciile oferite de noi sunt moderne si de cea mai înalta calitate, în conformitate cu standardele europene din domeniu. Va asteptam pentru a va convinge!

Kit supraveghere IP de la Big IT Solutions

  • Camere IP A-MTK
  • Camere IP Aevision
  • Camere IP Apexis
  • Camere IP AsRock
  • Camere IP Eyecam
  • Camere IP Hik Vision
  • Camere IP Videomatrix

Acestea sunt doar cateva dintre modelele de kituri supraveghere IP pe care le puteti alege. Necesitatea unor camere video de supraveghere a devenit din ce in ce mai importanta pentru siguranta ta si a celor din jur.

Ce trebuie sa stii despre kit supraveghere ip?

In primul rand trebuie sa stii ca exista dous tipuri de camere de supraveghere: camere analogice si camere IP  care se pot conecta la internet, cele din urma fiind mai moderne si mai versatile. Ca sa fii sigur ca alegi ceea ce iti trebuie intreaba specialistii Big IT Solutions si ei te vor ajuta cu sfaturi si informatii.

Pe langa alte avantaje, camerele video IP pot inregistra imagini in miscare la rezolutii foarte mari, pana la 4K sau chiar 5K, spre deosebire de camere analogice care sunt limitate de standarde la PAL sau NTSC, PAL = 768×576 iar NTSC = 720×480 sau 640×480. Camerele IP pot stoca pe carduri SD, in cloud, in sisteme de fisiere locale, pe un server FTP, pe un dispozitiv NAS, etc. Practic posibilitatile de stocare sunt limitate doar de tehnologia actuala si imaginatie.

Camerele IP pot sa functioneze 100% autonom, doar cu alimentare de la reteaua electrica. Pot fi conectate la internet wireless sau pe fir si imaginile si fisierele video pot fi stocate chiar pe carduri SD. Astfel beneficiati de un dispozitiv foarte inteligent care te va ajuta sa te simti in siguranta.camerele IP pot fi accesate chiar de pe telefonul mobil, astfel ca vei sti in permanenta ce se intampla la firma sau locuinta ta.

Pentru a descoperi oferta completa te invitam sa accesezi pagina de internet a societatii (bigit.ro) sau sa iei legatura cu specialistii firmei. Alege kitul de supraveghere IP care ti se potriveste si traieste in siguranta.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un