Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cabinetul oftalmologie Optimed Medical este alegerea corecta pentru ochii tai

Cabinetul oftalmologie Optimed Medical este alegerea corecta pentru ochii tai

🕔05.May 2014

Ochii reprezinta unele dintre cele mai importante organe ale unei persoane, importanta lor, dar si sensibilitatea lor, fiind acelea care dicteaza necesitatea unei protectii crescute a acestora. Atunci cand insa survin probleme in buna functionare a ochilor, este la fel de important sa apelezi la un cabinet de oftalmologie format din medici competenti si care sa aiba in acelasi timp dotarile necesare pentru a-ti oferi cele mai bune servicii si a te asigura astfel de pertinenta diagnosticului primit, dar si de cel mai bun tratament. Optimed Medical este un cabinet oftalmologic care se ridica la toate aceste standarde, asadar te asteptam la noi pentru cel mai bun si eficient tratament pentru ochii tai.

Cabinet oftalmologic dotat si cu experti pentru ochi bine tratati si sanatosi

Afectiunile care pot surveni in buna functionare a ochilor sunt numeroase, de la banale dureri de cap care pot fi cauzate de o slabire a vederii, pana la tulburari oculare serioase, precum conjuctivita, strabismul, presbiopia, infectii ale ochilor, tumora maligna de retina, toxoplasmoza, glaucomul, hipermetropia, degenerescenta maculara si multe altele. Daca prezinti simptome de felul durerilor de cap accentuate, dureri ale ochilor, incapacitatea de a vedea bine, tulburari ale vederii etc., iti recomandam sa apelezi cat mai repede la serviciile unui cabinet oftalmologie in cadrul caruia sa beneficiezi de un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Optimed Medical este un cabinet oftalmologie care vine in intampinarea tuturor pacientilor cu probleme de acest fel cu dotari moderne si medici competenti, toate in scopul vindecarii tale cat mai rapide si eficiente.

Optimed Medical- cabinet oftalmologic pentru nevoile tale

Centrul oftalmologic Optimed Medical a fost infiintat inca din anul 1992, fiind unul dintre primele cabinete oftalmologice moderne din Bucuresti si din tara. Fondatorul sau este un oftalmolog german de origine romana, iar cabinetul nostru oftalmologic iti sta la dispozitie cu o serie de servicii de cea mai buna calitate.

Printre serviciile noastre se numara consultatii pentru adulti si copii, prescriptii ochelari, optica medicala, adaptari lentile de contact moi si dure, Optimed Medical fiind in acelasi timp si un centru de diagnostic ocular.

Chiar de la infiintarea cabinetului oftalmologic, Optimed Medical s-a specializat in metode moderne de diagnostic, oferind pacientilor o serie larga de investigatii precum: angiofluorografia retiniana (AFG), ecografia oculara, electroretinografia 9ERG) si potentialele corticale evocate vizual (PEV). De asemenea, cabinetul nostru oftalmologic a fost unul dintre primele centre care au realizat tratamente cu laser ale polului anterior si posterior ale ochiului. Iar daca serviciile pe care le cauti sunt acelea de adaptare ale lentilor de contact, te asteptam tot in cabinetul oftalmologic Optimed Medical unde aceasta operatiune de adaptare este efectuata la un nivel inalt profesional de catre expertii nostri. Cabinetul nostru a fost dotat recent cu cele mai moderne instrumente de diagnostic ale bolilor retinei cum ar fi tomograful in coerent optica 3D-OCT Maestro. Colaboram strans totodata si cu alte centre de chirurgie oculara si chirurgie refractiva.

Principalul scop al nostru este ingrijirea competenta si completa a pacientilor, de aceea, daca ai nevoie de servicii de acest fel, pentru cele mai bune te asteptam in cadrul cabinetului oftalmologie Optimed Medical!

Similar Articles
Afla care sunt cele 2 produse de top marca ABC – 456 COM pe care le poti folosi in cuptorul cu microunde standard

Afla care sunt cele 2 produse de top marca ABC – 456 COM pe care le poti folosi in cuptorul cu microunde standard 0

ABC – 456 COM este o bine cunoscuta companie din Bucuresti care comercializeaza atat mini

Tot ce trebuie sa stii despre clopote electronice Belltron

Tot ce trebuie sa stii despre clopote electronice Belltron

Cand au fost create primele clopote electronice din lume? De catre cine? Ce sunt acestea?

Cumpara echipamente de instalatii termice de calitate superioara

Cumpara echipamente de instalatii termice de calitate superioara

Atunci cand vine vorba de instalatii termice calitatea primeaza in momentul alegerii, calitatea si performanta.

Jucarii de plus – pentru aventuri de poveste

Jucarii de plus – pentru aventuri de poveste

Jucariile ne-au inveselit copilaria si cu siguranta mai ai si acum o parte din ele.

Hufmed promoveaza consumabile medicale de calitate

Hufmed promoveaza consumabile medicale de calitate

Imaginea unitatii medicale este data de competenta cadrelor medicale si de calitatea consumabilelor pe care

About Author
スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー