Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cabinetul oftalmologie Optimed Medical este alegerea corecta pentru ochii tai

Cabinetul oftalmologie Optimed Medical este alegerea corecta pentru ochii tai

🕔05.May 2014

Ochii reprezinta unele dintre cele mai importante organe ale unei persoane, importanta lor, dar si sensibilitatea lor, fiind acelea care dicteaza necesitatea unei protectii crescute a acestora. Atunci cand insa survin probleme in buna functionare a ochilor, este la fel de important sa apelezi la un cabinet de oftalmologie format din medici competenti si care sa aiba in acelasi timp dotarile necesare pentru a-ti oferi cele mai bune servicii si a te asigura astfel de pertinenta diagnosticului primit, dar si de cel mai bun tratament. Optimed Medical este un cabinet oftalmologic care se ridica la toate aceste standarde, asadar te asteptam la noi pentru cel mai bun si eficient tratament pentru ochii tai.

Cabinet oftalmologic dotat si cu experti pentru ochi bine tratati si sanatosi

Afectiunile care pot surveni in buna functionare a ochilor sunt numeroase, de la banale dureri de cap care pot fi cauzate de o slabire a vederii, pana la tulburari oculare serioase, precum conjuctivita, strabismul, presbiopia, infectii ale ochilor, tumora maligna de retina, toxoplasmoza, glaucomul, hipermetropia, degenerescenta maculara si multe altele. Daca prezinti simptome de felul durerilor de cap accentuate, dureri ale ochilor, incapacitatea de a vedea bine, tulburari ale vederii etc., iti recomandam sa apelezi cat mai repede la serviciile unui cabinet oftalmologie in cadrul caruia sa beneficiezi de un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Optimed Medical este un cabinet oftalmologie care vine in intampinarea tuturor pacientilor cu probleme de acest fel cu dotari moderne si medici competenti, toate in scopul vindecarii tale cat mai rapide si eficiente.

Optimed Medical- cabinet oftalmologic pentru nevoile tale

Centrul oftalmologic Optimed Medical a fost infiintat inca din anul 1992, fiind unul dintre primele cabinete oftalmologice moderne din Bucuresti si din tara. Fondatorul sau este un oftalmolog german de origine romana, iar cabinetul nostru oftalmologic iti sta la dispozitie cu o serie de servicii de cea mai buna calitate.

Printre serviciile noastre se numara consultatii pentru adulti si copii, prescriptii ochelari, optica medicala, adaptari lentile de contact moi si dure, Optimed Medical fiind in acelasi timp si un centru de diagnostic ocular.

Chiar de la infiintarea cabinetului oftalmologic, Optimed Medical s-a specializat in metode moderne de diagnostic, oferind pacientilor o serie larga de investigatii precum: angiofluorografia retiniana (AFG), ecografia oculara, electroretinografia 9ERG) si potentialele corticale evocate vizual (PEV). De asemenea, cabinetul nostru oftalmologic a fost unul dintre primele centre care au realizat tratamente cu laser ale polului anterior si posterior ale ochiului. Iar daca serviciile pe care le cauti sunt acelea de adaptare ale lentilor de contact, te asteptam tot in cabinetul oftalmologic Optimed Medical unde aceasta operatiune de adaptare este efectuata la un nivel inalt profesional de catre expertii nostri. Cabinetul nostru a fost dotat recent cu cele mai moderne instrumente de diagnostic ale bolilor retinei cum ar fi tomograful in coerent optica 3D-OCT Maestro. Colaboram strans totodata si cu alte centre de chirurgie oculara si chirurgie refractiva.

Principalul scop al nostru este ingrijirea competenta si completa a pacientilor, de aceea, daca ai nevoie de servicii de acest fel, pentru cele mai bune te asteptam in cadrul cabinetului oftalmologie Optimed Medical!

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author