Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cablu FTP

Cablu FTP

🕔31.Aug 2015

Daca in meserie dumneavoastra aveti nevoie de cablu FTP si nu stiti de la ce firma puteti il procura la un pret avantajos, aveti acum posibilitatea de a apela la firma Castel Distribution.

Definitie cablu FTP

Un cablu FTP reprezinta un cablu UTP, care este compus din conductori, inveliti intr-o folie exterioara, speciala din aluminiu, sunt rasuciti in folie, avand ca rol protejarea de interferentele externe.

Utilizarea unui cablu FTP

Este indicat sa stim care sunt utilizarile unui cablu FTP. Astfel, acesta se foloseste pe partea de retelistica si in domeniul securitatii, internetului, telefoniei si supravegherii video. Se poate constata astfel, cat de important este un astfel de cablu FTP in timpurile noastre, in care suntem dependenti de tehnologie si avem nevoie de aceasta in toate domeniile de activitate, zi de zi. Un astfel de cablu FTP are rolul de a transmite semnale analogice si digitale pentru o arie de dimensiuni reduse, care nu depasesc 90 de metri. Spre deosebire de un cablu UTP, un cablu FTP se foloseste pe distante mai mari, acest aspect depinzand totusi si in functie de impamantarea care se realizeaza, de mufele care se folosesc.

Castel Distribution va pune la dispozitie cablu FTP de inalta calitate

Aceasta firma vine in intampinarea dumneavoastra cu produse de inalta calitate, intre care se numara si cablu FTP, care pot fi cumparate la cele mai bune preturi de pe piata. Castel Distribution si-a inceput activitatea in urma cu peste 13 ani si este localizata din judetul Ilfo, localitatea Popesti Leordeni si are ca obiect de activitate distributia de instalatii pentru mai multe segmente: industrial, retail sau rezidential. Prin perseverenta, seriozitate si profesionalism, aceasta firma si-a castigat un renume pe piata de profil si in prezent onoreaza comenzi pentru un numar foarte mare de clienti, care provin din intreaga tara.

Produse oferite de Castel Distribution, excluzand cablu FTP

Firma Castel Distribution ofera tuturor clientilor sai numeroase produse, toate de la producatori cunoscuti si renumiti in domeniu. Printre produsele pe care le puteti cumpara de la aceasta firma se numara si: cablu FTP, canal cablu, cablu alarma efractie, acumulatori, jgheaburi metalice, fibra optica, sigurante, surse de iluminat, stalpi iluminat etc. Accesand site-ul castel.ro, puteti vizualiza intreaga oferta a firmei si puteti constata ca preturile practicate sunt deosebit de avantajoase.

Informatii privind cumpararea si livrarea de cablu FTP prin intermediul firmei Castel Distribution

Daca v-ati decis sa cumparati cablu FTP de la aceasta firma, trebuie sa stiti ca acesta se vinde cu sufa, SFTP, lungimea rolei are 305 sau 500 m. Comenzile se plaseaza fie online, direct pe site-ul castel.ro, fie prin fax, e-mail sau telefon. Comanda minima pentru cablu FTP sau oricare alt produs trebuie sa fie de 100 de lei, fara TVA. Toate produsele se livreaza fie curier rapid; la comenzi care depasesc suma de 1000 lei, transportul va este asigurat gratuit, cu exceptia cablurilor electrice. Daca locuiti in Capitala sau in zonele limitrofe, beneficiati de transport gratuit. Nu ezitati sa apelati la Castel Distribution pentru a beneficia de produse de inalta calitate, cu care veti putea sa sa desfasurati in buna conditii activitatile.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un