Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Caloric Serv-Vitrine frigorifice cofetarie. Estetica si inovatie!

Caloric Serv-Vitrine frigorifice cofetarie. Estetica si inovatie!

🕔08.Jun 2015

Amandina, ecler, cremsnit, negresa, tarta cu fructe, torturi delicioase, toate merita o expunere cat mai atractiva si conditii ideale de pastrare. Pentru cofetarii moderne exista Caloric Serv, furnizor de vitrine frigorifice cofetarie.

Caloric Serv, companie din Braila ce are ca principal domeniu de activitate asigurarea serviciilor de montaj instalatii frigorifice si reparatii camare si agregate frigorifice, include in oferta sa si o gama completa de vitrine frigorifice cofetarie cu design atractiv si pret excelent. Vitrina frigorifica Marta este ideala pentru expunerea preparatelor dulci, fiind dotata cu sistem de racire ventilata, control de temperatura si umiditate.

Dincolo de caracteristicile tehnice superioare, vitrinele frigorifice din oferta Caloric Serv impresioneaza printr-o estetica deosebita, perfecta cofetariilor traditionale, magazinelor, cafe-barurilor si chiar benzinariilor. Avantajul principal este ca sunt foarte economice din punct de vedere energetic datorita iluminarii cu LED-uri.

Pentru vitrine frigorifice cofetarie elegante, economice, fiabile si la pret bun apeleaza la Caloric Serv!

Vitrine frigorifice cofetarie -¨ambalajul¨ care pastreaza si vinde

Mai este la moda invitatia la o prajitura? Bineinteles ca da! Daca pana nu demult cofetariile nu impresionau prin amenajari si nici prin sortimentele delicioase de prajituri, astazi, cele mai multe cofetarii aleg sa ofere gustul dulce al unei prajituri bune intr-un mixt de rafinament si confort. Un detaliu esential intr-o cofetarie este, fara doar si poate, vitrina frigorifica.

Vitrina frigorifica cofetarie – un detaliu important

Vitrina frigorifica nu reprezinta un simplu spatiu de depozitare; o vitrina frigorifica are menirea de a oferi expunere si de a tenta clientii cu oferta de prajituri care mai de care mai savuroase si mai aspectuoase.

Astazi, cele mai multe vitrine frigorifice cofetarie impresioneaza prin tehnologia de ultima ora dar si printr-un design inovator, in conformitate cu noile tendinte (pentru a expune produsele si a decora orice incapere).

In general, vitrinele frigorifice sunt destinate expunerii produselor ce trebuie pastrate la temperaturi scazute in vederea vanzarii, dar si a stocarii unor cantitati mici de produse pe termen scurt. In plus, vitrinele frigorifice de cofetarie aduc designul elegant si prezentarea atractiva.

Aspecte importante la vitrine frigorifice cofetarie

Constructia unei vitrine frigorifice trebuie sa convinga nu doar prin estetica ci si prin rigiditate, rezistenta sporita la actiunea factorilor corozivi, inclusiv capacitatea foarte mare de izolare termica. De asemenea, in alegerea vitrinei frigorifice trebuie avut in vedere si consumul energetic. Pont: alege vitrine frigorifice cofetarie iluminate cu LED-uri. La fel de important este si nivelul de silentiozitate.

Caloric Serv – furnizor vitrine frigorifice cofetarie, la preturi excelente!

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase, consulta oferta Caloric Serv, specialist in materie de vitrine frigorifice cofetarie.

Design-ul atent conceput, caracterizat de deschiderea panoramica din sticla pune in valoare expunerea produselor si asigura un mod practic de servire. Temperatura poate atinge +5 /+15 grade Celsius, este dotata cu compresor intern si are carcasa exterioara fabricata din lemn. Mai mult, vitrina frigorifica oferita de Caloric Serv este dotata cu mai multe rafturi interioare din lemn si rafturi de expunere din sticla. Partea din spate este prevazuta cu usi glisante pentru o servire practica. In plus, geamul frontal este curbat si mobil, iar in interior fiecare raft este iluminat cu LED-uri.

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda vitrine frigorifice cofetarie, acceseaza www.caloric.ro/shop/ro.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author