Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Caloric Serv-Vitrine frigorifice cofetarie. Estetica si inovatie!

Caloric Serv-Vitrine frigorifice cofetarie. Estetica si inovatie!

🕔08.Jun 2015

Amandina, ecler, cremsnit, negresa, tarta cu fructe, torturi delicioase, toate merita o expunere cat mai atractiva si conditii ideale de pastrare. Pentru cofetarii moderne exista Caloric Serv, furnizor de vitrine frigorifice cofetarie.

Caloric Serv, companie din Braila ce are ca principal domeniu de activitate asigurarea serviciilor de montaj instalatii frigorifice si reparatii camare si agregate frigorifice, include in oferta sa si o gama completa de vitrine frigorifice cofetarie cu design atractiv si pret excelent. Vitrina frigorifica Marta este ideala pentru expunerea preparatelor dulci, fiind dotata cu sistem de racire ventilata, control de temperatura si umiditate.

Dincolo de caracteristicile tehnice superioare, vitrinele frigorifice din oferta Caloric Serv impresioneaza printr-o estetica deosebita, perfecta cofetariilor traditionale, magazinelor, cafe-barurilor si chiar benzinariilor. Avantajul principal este ca sunt foarte economice din punct de vedere energetic datorita iluminarii cu LED-uri.

Pentru vitrine frigorifice cofetarie elegante, economice, fiabile si la pret bun apeleaza la Caloric Serv!

Vitrine frigorifice cofetarie -¨ambalajul¨ care pastreaza si vinde

Mai este la moda invitatia la o prajitura? Bineinteles ca da! Daca pana nu demult cofetariile nu impresionau prin amenajari si nici prin sortimentele delicioase de prajituri, astazi, cele mai multe cofetarii aleg sa ofere gustul dulce al unei prajituri bune intr-un mixt de rafinament si confort. Un detaliu esential intr-o cofetarie este, fara doar si poate, vitrina frigorifica.

Vitrina frigorifica cofetarie – un detaliu important

Vitrina frigorifica nu reprezinta un simplu spatiu de depozitare; o vitrina frigorifica are menirea de a oferi expunere si de a tenta clientii cu oferta de prajituri care mai de care mai savuroase si mai aspectuoase.

Astazi, cele mai multe vitrine frigorifice cofetarie impresioneaza prin tehnologia de ultima ora dar si printr-un design inovator, in conformitate cu noile tendinte (pentru a expune produsele si a decora orice incapere).

In general, vitrinele frigorifice sunt destinate expunerii produselor ce trebuie pastrate la temperaturi scazute in vederea vanzarii, dar si a stocarii unor cantitati mici de produse pe termen scurt. In plus, vitrinele frigorifice de cofetarie aduc designul elegant si prezentarea atractiva.

Aspecte importante la vitrine frigorifice cofetarie

Constructia unei vitrine frigorifice trebuie sa convinga nu doar prin estetica ci si prin rigiditate, rezistenta sporita la actiunea factorilor corozivi, inclusiv capacitatea foarte mare de izolare termica. De asemenea, in alegerea vitrinei frigorifice trebuie avut in vedere si consumul energetic. Pont: alege vitrine frigorifice cofetarie iluminate cu LED-uri. La fel de important este si nivelul de silentiozitate.

Caloric Serv – furnizor vitrine frigorifice cofetarie, la preturi excelente!

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase, consulta oferta Caloric Serv, specialist in materie de vitrine frigorifice cofetarie.

Design-ul atent conceput, caracterizat de deschiderea panoramica din sticla pune in valoare expunerea produselor si asigura un mod practic de servire. Temperatura poate atinge +5 /+15 grade Celsius, este dotata cu compresor intern si are carcasa exterioara fabricata din lemn. Mai mult, vitrina frigorifica oferita de Caloric Serv este dotata cu mai multe rafturi interioare din lemn si rafturi de expunere din sticla. Partea din spate este prevazuta cu usi glisante pentru o servire practica. In plus, geamul frontal este curbat si mobil, iar in interior fiecare raft este iluminat cu LED-uri.

Pentru informatii suplimentare si pentru a comanda vitrine frigorifice cofetarie, acceseaza www.caloric.ro/shop/ro.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un