Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Canakci Ion Florin, secretul reusitei in afaceri prin Novakim International

Canakci Ion Florin, secretul reusitei in afaceri prin Novakim International

🕔13.Jan 2016

Orice antreprenor viseaza sa dea lovitura cu ajutorul ideii de afaceri pe care a avut-o. Putini sunt cei care incearca pana reusesc. Unul dintre secretele reusitei in afaceri se refera la perseverenta, iar omul de afaceri Canakci Ion Florin stie ce inseamna acest concept. Astfel, compania sa, Novakim International, a reusit sa se faca cunoscuta atat pe piata autohtona, cat si pe cea internationala, in tari precum Belgia, Germania sau Turcia. In acelasi timp, ofera poduse de calitate prin diferite centre de desfacere, pornind de la mobilier urban, cum ar fi cosuri de gunoi sau bani pentru parcuri, pana la obiecte de lux, cum ar fi chiuvete din marmura, perdele de apa, pereti de apa si chiar fantani arteziene.

Novakim International, idei si concepte care fac clientii sa tresare

Privind produsele si serviciile oferite, Novakim, prin adiminstratorul sau, Canakci Ion Florin, a reusit sa ofere o serie de concepte inedite, incadrate in cadrul obiectelor de lux, care se adreseza in principal oamenilor care inteleg cu adevarat ce inseamna stilul si eleganta. Astfel, fiecare in parte poate beneficia de produse unicat, fie ca este vorba de jardiniere sau de fantani arteziene. Mai mult, clientii pot veni cu idei proprii, care apoi sunt implementate de designerii si artistii Novakim. Privind serviciile oferite, acestea sunt de calitate premium, din cele mai diverse, pornind de la transport gratuit pe tot teritoriul Romaniei, pana la montaj de asemenea fara costuri suplimentare. In timp, Canakci Ion Florin a reusit sa isi aduca aproape o echipa de oameni muncitoare, onesta si pregatita pentru a face fata oricarei provocari. Acesta este si motivul pentru care compania a ajuns sa fie un adevarat lider de piata. Pe langa mijloacele tehnologice de ultima generatie si investitiile facute treptat si organizat, acest brand a adus pe piata idei noi de a face lucrurile, concepte care au atras clientii, mai ales cei cu o stare materiala buna.

Cankci Ion Florin, atreprenorul care investeste in viitor

Se spune ca viitorul suna bine, atunci cand esti pregatit pentru el. Canakci Ion Florin a inteles ca in primul rand trebuie sa asculte nevoile si dorintele clientilor. Un aspect important a strategiei Novakim se refera la feedback si la modul in care clientii raspund atunci cand sunt pusi fata in fata cu rezultatul final al colaborari. Fie ca este vorba de o perdea de apa pentru un centrul comercial sau de un perete de apa pentru un hotel de lux, fiecare aspect in parte este deosebit de important si trebuie tratat ca atare. Folosind materiale de lux, cum ar fi marmura sau piatra naturala, Novakim a reusit sa confere lux si eleganta fiecarui proiect pe care l-a acceptat sa il duca la bun sfarsit. Intelegand tendintele pietei, alaturi de nevoile de investitii si modernizare pe care orice firma le cere pentru a creste, Canakci Ion Florin a transformat conceptul Novakim intr-un brand de renume international care poate face diferenta atunci cand se cere acest lucru.

Similar Articles
Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le

Certificat energetic

Certificat energetic

Vânzarea si in acelasi timp închirierea locuinţelor sau in cayul oricarei alte clădiri nu se

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

Cand se doreste a se face rost de bani se incearca orice mijloc posibil pentru

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Concordia Capital este o institutie financiara nebancara, adica un IFN. IFN-urile sunt institutii nebancare financiare

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Va pregatiti de nunta celor mai buni prieteni si nu stiti ce cadou sa le

About Author
スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー