Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cantare comerciale de la Electro Supermax

Cantare comerciale de la Electro Supermax

🕔12.Jun 2014

Compania Electro Supermax din Bistrita-Nasaud, pune la dispozitia tuturor persoanelor interesate o gama larga si diversificata de produse la un raport avantajos calitate-pret, acoperind un numar mare de necesitati. Dintre acestea amintim: cantare comerciale, statii radio pentru TIR si autoturisme, navigatie GPS, amplificatoare putere, microfoane statie radio, difuzoare auto, tablete electronice, senzori de parcare, masini de numarat bani, masina de fabricat gheata si multe altele. Pentru a descoperi oferta completa, va rugam sa vizitati pagina de internet elsmax.ro.

Comanda cantare electronice de la Electro Supermax si te bucuri de fiabilitate!

Atunci cand vine vorba de masurarea masei anumitor obiecte, operatiunea in sine si rezultatele obtinute trebuie sa fie cat mai precise, intrucat de cele mai multe ori, acestea reprezinta un factor de care depind multe alte lucruri. Spre exemplu in procesul de vanzare al unor produse, greutatea acestora atrage dupa sine un pret sau altul. Ei bine, aceste cantare comerciale pe care le comercializam poarta marca unor producatori renumiti in domeniu, evidentiindu-se prin fiabilitate, durata indelungata de exploatare, precizie de masurare si eficienta. Achizitionand unul dintre modelele care raspunde cel mai bine necesitatilor voastre, va veti convinge imediat de aceste aspecte.

Ce tipuri de cantare comerciale poti comanda?

Compania Electro Supermax vine in intampinarea voastra cu diverse tipuri de cantare comerciale, precum:

  • Cantare comerciale electronice cu brat
  • Cantare comerciale electronice fara brat
  • Cantare electronice ACS fara brat

Pentru a vizualiza detalii despre fiecare model care se incadreaza in categoriile enumerate anterior, va asteptam pe pagina noastra de internet- elsmax.ro. In cele ce urmeaza vom enumera doar cateva caracteristici generale ale acestor produse.

Caracteristici cantare electronice

Cantarele comerciale pe care le punem la dispozitia voastra sunt special concepute sa acopere o gama larga de cantarire pentru domeniul comercial (tranzactii comerciale in piete sau industria alimentara, magazii de piese, etc.) si de productie (laboratoare), avand un design compact, functionalitate maxima si preturi accesibile. In functie de model, exista posibilitatea de conectare la imprimante de coduri de bare, case fiscale, PC, etc. Aceste echipamente sunt echipate cu procesor rapid si cu o memorie de stocare ce poate ajunge pana la 2000 de articole. De asemenea, pot detine o functie de economisire energie, functie de numarare (pot fi utilizate si in domeniul tehnic), calculare automata a pretului, acumulator reincarcabil etc.

Pentru fiecare model acordam o garantie de 12 luni, acestea livrandu-se impreuna cu o declaratie si un certificat de conformitate. Metrologia este valabila timp de un an de la data facturarii.

Despre Electro Supermax

Compania a fost infiintata in anul 2004, avand ca obiect principal de activitate comercializarea de produse si accesorii pentru masina sau pentru afacerea pe care o detineti. Personalul competent si amabil, experienta vasta si cunostintele de specialitate pe care le avem in domeniul in care activam sunt doar cateva dintre lucrurile care ne recomanda ca fiind partenerul ideal. Raspundem cu promptitudine fiecarei solicitari pe care o primim si oferim solutii customizate si eficiente, fie ca este vorba despre cantare comerciale sau despre alte produse din oferta noastra.

Colaborarile pe care le dezvoltam sunt unele bazate pe incredere, comunicare, profesionalism, seriozitate si eficienta astfel ca si din acest punct de vedere satisfactia voastra va fi deplina.

Similar Articles
O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

O pisica sanatoasa si voioasa, cu o hrana uscata pentru pisici corespunzatoare

Daca doriti ca pisica dvs. sa fie sanatoasa si vesela, activa si plina de viata,

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

Compania Ideal Fishing asteapta pescarii impatimiti cu oferte de nerefuzat in materie de spinning!

  Multi dintre pescarii amatori dar si cei profesionisti, adora pescuitul sportiv, dar si pescuitul la

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

Care sunt lingurite oscilante preferate de catre stiucile din Delta Dunarii?

  Ce pescar adevarat, amator sau profesionist, nu viseaza ca macar o data in viata sa

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

Despre jucarii si rolul lor pentru copii

  Despre jucarii putem spune ca joaca un rol deosebit de esential in dezvoltarea copilului si,

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

Pentru o prada buna comandati naluci artificiale rapitor de la Ideal Fishing

  Orice impatimit al pescuitului poate confirma faptul ca nu se compara nimic cu un moment