Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Capcane UV de la Ekommerce Est!

Capcane UV de la Ekommerce Est!

🕔11.Dec 2014

eca9d8970ea00361fbacb1743cee0aa1Pentru cei care sunt in cautarea unor capcane UV pentru diferite insecte, compania Ekommerce Est ofera o serie variata de astfel de produse. Compania iti ofera confortul, linistea si curatenia de care ai nevoie in casa ta. Indiferent ca vrei sa inlaturi muste, tantari sau alte insecte zburatoare, aceste capcane UV sunt eficiente in toate cazurile si iti stau la dispozitie prin intermediul firmei Ekommerce Est. Consulta oferta companiei Ekommerce Est si comanda capcane UV de calitate, la preturi dintre cele mai competitive.

Personlul firmei iti poate oferi informatii complete despre fiecare produs in parte, astfel ca vei putea sa alegi doar ce este mai bun pentru tine. Eficienta acestor capcane este garantata si asigura conditii optime de igiena atat pentru casa ta, cat si pentru afacerea pe care o detii. Destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice din sectorul alimentar sau Horeca, capcanele ofera o igiena corespunzatoare, cat si posibilitatea de a scapa de disconforul si zgomotul cauzat de aceste mici vietuitoare. Pe langa capcanele UV vei gasi in cadrul magazinului si accesorii pentru capcane UV.

De ce sa optezi pentru capcane UV?

In primul rand, deoarece acestea sunt mult mai eficiente decat alte tipuri de capcane, iar varietatea de produse comercializate iti ofera garantia gasirii pe cele de care ai nevoie. Societatea ofera mai multe modele de capcane UV care pot fi prevazute cu placa adeziva sau grila electrica, alcatuita din tuburi actinice. Avand o carcasa realizata din otel vopsit sau inox, aceste capcane UV sunt extrem de practice si eficiente pentru inlaturarea insectelor de orice fel. Produsele comercializate sunt nu numai utile in lupta cu insectele zburatoare, dar si estetice gratie unui design simplu caracteristic. Montarea acestor capcane UV este facila astfel ca se pot pozitiona pe suprafata peretilor sau a tavanului, in diferite pozitii in functie de preferinte. Ele se fixeaza cu holsuruburi si dibluri.

Capcanele UV sunt disponibile in mai multe dimensiuni, iar varietatea modelelor disponibile reprezinta garantia gasirii pe cel mai potrivit pentru tine. Oferite spre vanzare la preturi competitive, produsele Ekommerce Est sunt furnizate de compania Ekommerce din Italia, calitatea si eficienta acestora fiind garantata de producator. Reprezentantii companiei iti stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii utile pentru efectuarea celor mai inspirate alegeri. Produsele de acest gen se pot instala atat in spatii rezidentiale, cat si pe terase, fiind un real ajutor pentru cei care petrec timpul la terasa in timpul verii. Modelele oferite sunt capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de eficienta, calitate, design si siguranta in functionare.

Despre Ekommerce Est!

Ekommerce Est promoveaza produse sigure, ecologice, oferite spre vanzare la un raport bun calitate-pret. Produsele sunt renumite pentru eficienta pe care o dau dovada in lupta cu insectele si rozatoarele. Ekommerce Est din Bacau este o societate care ofera solutii in materie de servicii DDD, si anume deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Solutiile oferite se traduc prin produse, echipamente si accesorii utilizate in cadrul operatiunilor mentionate. Produsele din stocul firmei sunt alese intotdeauna dupa cele mai exigente criterii.

Datele de contact ale firmei Ekommerce Est

Adresa firmei: Calea Republicii, Nr. 157C, Bacau

Telefon: 0724 296 736

Email: info@ekommerce.ro

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author