Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Capcane UV de la Ekommerce Est!

Capcane UV de la Ekommerce Est!

🕔11.Dec 2014

eca9d8970ea00361fbacb1743cee0aa1Pentru cei care sunt in cautarea unor capcane UV pentru diferite insecte, compania Ekommerce Est ofera o serie variata de astfel de produse. Compania iti ofera confortul, linistea si curatenia de care ai nevoie in casa ta. Indiferent ca vrei sa inlaturi muste, tantari sau alte insecte zburatoare, aceste capcane UV sunt eficiente in toate cazurile si iti stau la dispozitie prin intermediul firmei Ekommerce Est. Consulta oferta companiei Ekommerce Est si comanda capcane UV de calitate, la preturi dintre cele mai competitive.

Personlul firmei iti poate oferi informatii complete despre fiecare produs in parte, astfel ca vei putea sa alegi doar ce este mai bun pentru tine. Eficienta acestor capcane este garantata si asigura conditii optime de igiena atat pentru casa ta, cat si pentru afacerea pe care o detii. Destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice din sectorul alimentar sau Horeca, capcanele ofera o igiena corespunzatoare, cat si posibilitatea de a scapa de disconforul si zgomotul cauzat de aceste mici vietuitoare. Pe langa capcanele UV vei gasi in cadrul magazinului si accesorii pentru capcane UV.

De ce sa optezi pentru capcane UV?

In primul rand, deoarece acestea sunt mult mai eficiente decat alte tipuri de capcane, iar varietatea de produse comercializate iti ofera garantia gasirii pe cele de care ai nevoie. Societatea ofera mai multe modele de capcane UV care pot fi prevazute cu placa adeziva sau grila electrica, alcatuita din tuburi actinice. Avand o carcasa realizata din otel vopsit sau inox, aceste capcane UV sunt extrem de practice si eficiente pentru inlaturarea insectelor de orice fel. Produsele comercializate sunt nu numai utile in lupta cu insectele zburatoare, dar si estetice gratie unui design simplu caracteristic. Montarea acestor capcane UV este facila astfel ca se pot pozitiona pe suprafata peretilor sau a tavanului, in diferite pozitii in functie de preferinte. Ele se fixeaza cu holsuruburi si dibluri.

Capcanele UV sunt disponibile in mai multe dimensiuni, iar varietatea modelelor disponibile reprezinta garantia gasirii pe cel mai potrivit pentru tine. Oferite spre vanzare la preturi competitive, produsele Ekommerce Est sunt furnizate de compania Ekommerce din Italia, calitatea si eficienta acestora fiind garantata de producator. Reprezentantii companiei iti stau la dispozitie cu sfaturi si sugestii utile pentru efectuarea celor mai inspirate alegeri. Produsele de acest gen se pot instala atat in spatii rezidentiale, cat si pe terase, fiind un real ajutor pentru cei care petrec timpul la terasa in timpul verii. Modelele oferite sunt capabile sa satisfaca cele mai exigente cerinte in materie de eficienta, calitate, design si siguranta in functionare.

Despre Ekommerce Est!

Ekommerce Est promoveaza produse sigure, ecologice, oferite spre vanzare la un raport bun calitate-pret. Produsele sunt renumite pentru eficienta pe care o dau dovada in lupta cu insectele si rozatoarele. Ekommerce Est din Bacau este o societate care ofera solutii in materie de servicii DDD, si anume deratizare, dezinfectie si dezinsectie. Solutiile oferite se traduc prin produse, echipamente si accesorii utilizate in cadrul operatiunilor mentionate. Produsele din stocul firmei sunt alese intotdeauna dupa cele mai exigente criterii.

Datele de contact ale firmei Ekommerce Est

Adresa firmei: Calea Republicii, Nr. 157C, Bacau

Telefon: 0724 296 736

Email: info@ekommerce.ro

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author