Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Casa cu Fier Forjat – Balustrade din inox pentru un spatiu elegant si luxos!

Casa cu Fier Forjat – Balustrade din inox pentru un spatiu elegant si luxos!

🕔24.Jan 2014

In zilele noastre lumea nu se multumeste numai cu imobile spatioase, ci este preocupata si de crearea unui mediu ambiant, elegant si confortabil. O casa mare, frumoasa, moderna, spatioasa, nu ar avea nici un stil fara absolut toate elementele care ii sunt necesare in interior. Din gama acestor elemente de design fac parte si balustradele din inox. Prin lucrari si creatii deosebite,  mesterii de la firma Casa cu Fier Forjat dau viata unei game variate de obiecte din fier forjat si inox. Printre aceste obiecte se numara si extrem de elegantele balustrade din inox. Firma din Craiova este una cu traditie in prelucrarea elementelor artistice din inox, cu modele ce imbina sculptura si designul ambiental, oferindu-va astfel un plus de stil si originalitate caminului dumneavoastra.

Balustradele realizate de catre personalul Casa cu Fier Forjat, unul specializat in prelucrarea metalelor, sunt concepute inca din faza de proiectare astfel incat sa corespunda nevoilor dumneavoastra. In acest sens firma va pune la dispozitie prin intermediul catalogului de balustrade inox si fier forjat o gama larga de modele, insa modelul poate fi creat in intregime de catre dumneavoastra, daca acest lucru este dorit. Balustradele din inox sau fier forjat confera un stil aparte locuintei dumneavoastra, intretinerea lor este foarte usoara iar durata de folosinta este maxima datorita materialelor de calitate folosite.

Nu in ultimul rand, balustradele din inox Casa cu Fier Forjat ofera eleganta si stil arhitecturii caminului dumneavoastra, asigurandu-va totodata protectie si siguranta. Calitatea exceptionala a materialului ofera produselor din inox sau fier forjat multiple avantaje, cum ar fi rezistenta ridicata, intretinerea foarte usoara sau rafinamentul acestora. Dat fiind faptul ca multi nu se multumesc doar cu un imobil spatios, ei fiind preocupati si de crearea unui mediu elegant si confortabil cu finisaje moderne, aceste calitati sunt la nivelul exigentelor. Casa cu Fier Forjat vine in sprijinul dumneavoastra oferind caminului personalitate, rafinament si eleganta.

Inoxul a devenit popular la inceputul secolului douazeci pentru rezistenta sa la rugina, coroziune si patare, acesta fiind utilizat in special in constructiile industriale. Artistii art-deco au fost cei care i-au descoperit si valoarea estetica. Inoxul este prin excelenta materialul detaliilor moderne si al non-conformismului. Efectul este garantat, fie ca este folosit individual, fie combinat cu sticla, lemn sau fier forjat. Este cel mai des utilizat la balustrade si scari, dar si pentru alte elemente decorative cum ar fi draperiile si galeriile interioare. Acestea sunt detaliile care pot transforma o casa oarecare intr-o locuinta moderna.

Balustradele din inox nu sunt singurele creatii pe care firma din Craiova vi le pune la dispozitie. Astfel, specialistii de la Casa cu Fier Forjat realizeaza o gama diversificata de obiecte adaptate arhitecturii caminului dumneavoastra, cu un design original si personalizat. Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, firma poate executa orice model dupa un desen sau o fotografie. Printre aceste obiecte putem enumera: porti din fier forjat, copertine din fier forjat, garduri din fier forjat, mese din fier forjat, cutii postale din fier forjat, jardiniere din fier forjat, schelete de casa pe structura metal, etc.

Date de contact:

Adresa magazin: Craiova,

office@casacufierforjat.ro

Calea Severinului Nr. 34

(in spatele OMV langa Hanul Craiovita)

Telefon magazin: 0768.265.528

Tel: 0722.291.306

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in