Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Case calduroase – Cassa Dekor va amenajeaza locuinta de la A la Z

Case calduroase – Cassa Dekor va amenajeaza locuinta de la A la Z

🕔06.Jun 2015

Stiti cum anume trebuie sa fie locuinta perfecta? Nu, nu are nevoie de multe dormitoare. Nu, nu trebuie sa fie decorata conform tendintelor actuale. Dimpotriva, trebuie sa indeplineasca o conditie esentiala, si anume: iarna sa fie calduroasa, iar vara racoroasa. V-am facut curiosi, nu-i asa? Daca si dumneavoastra va doriti asa ceva, dar nu stiti cu cine anume sa discutati aceste aspecte, va recomandam sa luati legatura cu echipa Case calduroase.

Oferta la case calduroase

 

Cand spui case calduroase, faci referire atat la temperatura interioara pe care ti-o ofera, indiferent de sezon, cat si la atmosfera pe care o regasesti de fiecare data cand te intorci acasa. Da, asa este. Echipa Cassa Dekor transforma orice casa in acasa, iar acest lucru este un alt lucru inovator pe care il propune clientilor.

Daca iti doresti sa te muti anul acesta in locuinta ta, ia legatura cat mai repede cu firma mentionata. Primul pas consta in discutarea ideii tale. Apoi urmeaza proiectarea DTDE a executiei casei, oferita in mod gratuit. Vizualizand constructia in 3D, clientului ii este mai usor sa-si imagineze locuinta, iar echipa de constructori are un control foarte bun in ceea ce priveste materialele folosite, imbinarile si structura.

Pana acum s-a tot construit cu BCA, caramida si calaburi. Totusi, lemnul este o alegere foarte buna. De ce? Iata trei motive:

– este atent selectionat, fiind de cea mai buna calitate. Acest lucru este foarte important mai ales in momentul finisarii. Daca este finisat corect, atunci imbinarile se fac fara probleme si nu apare nici un disconfort in timp;

– este tratat cu o substanta cu mai multe proprietati. In primul rand, este ignifug, deci nu trebuie sa te ingrijorezi ca poate lua foc oricand. In al doilea rand, nu va fi atacat de insecte. De asemenea, tot datorita acelei substante, nu va permite dezvoltarea mucegaiului;

– prezinta certificat de conformitate, emis de producator.

Alte lucruri importante pe care trebuie sa le stii despre case calduroase:

– hidroizolarea se executa in doua straturi sub ziduri, sub placa de beton sau pe fundatie;

– in cazul unui cutremur, planseul folosit are o rezistenta mult mai mare decat cel clasic. In plus, zgomotele de la etaj nu vor fi auzite la parter;

– izolatia se poate face cu polistiren, vata bazaltica tencuibila sau cu vata bazaltica acoperita cu lambriuri de exterior din vinil etc.

Despre echipa Case calduroase

 

Cassa Dekor a fost lansata pe piata autohtona de constructii in anul 2007. Dintre toate firmele de profil, ea se remarca prin faptul ca ofera servicii de constructii de case oriunde in tara. Daruirea cu care lucreaza echipa si ideile inovatoare ale acesteia constituie un suflu nou pentru piata de constructii din Romania. Misiunea Cassa Dekor este sa ofere servicii de calitate, raspunzand cat mai multor cerinte venite din partea clientilor. Oferta include amenajarea de case construite din lemn sau caramida.

V-ati saturat sa locuiti in chirie? Visati de mult timp la o casa? V-ar placea sa va mutati la tara sau la munte, dar nu aveti locuinta? Apelati la ajutorul Cassa Dekor! Echipa acestei firme va va construi si amenaja o casa calduroasa exact asa cum va doriti!

Date de contact
Adresa: Satu Nou de Jos, Str. Principala, nr. 86
Telefon: 0372-905.803, 0727-656.236, 0721-956.688

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー