Ce aranjamente funerare poti alege pentru a aduce un ultim omagiu

Moartea unei persoane apropiate este o provocare prin care fiecare dintre noi trebuie sa treaca la un moment dat in viata.Evenimentul te poate lua prin surprindere, chiar si in cazul unei morti previzibile.Odata ce se stabileste data inmormantarii, stii ca primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa alegi un aranjament funerar ca sa-ti exprimi regretul fata de persoana decedata. Pe piata sunt multe posibilitati care iti pot crea o stare de confuzie, insa lucrurile devin mai simple cand analizezi cu atentie toate optiunile.

Daca esti nesigur in privinta alegerii unui aranjament cu un model mai nou, opteaza pentru traditionalele coroane funerare. De regula, le gasesti sub forma circulara si reprezinta o forma de a-ti arata un ultim omagiu si de a aminti viata persoanei trecute in nefiinta.De asemenea, aducerea unei coroane funerare inseamna si un gest in semn de respect pentru familia indoliata. Este un mod prin care iti manifesti regretele pentru pierderea suferita de rude.

Ca sa creezi o prezenta mai vizibila, alege coroane mortuare. Au dimensiuni mai mari decat coroanele funerare si le intalnesti sub forma de lacrima. Ele exprima condoleantele si durerea pe care le transmiti apropiatilor.In cazul in care vrei o forma diferita de cele obisnuite, cauta cruci din flori. Ele simbolizeaza durerea si respectul, dar si sentimentul religios si puritatea sufletului. Pot fi perfecte la inmormantarile organizate de oameni care tin la obiceiurile si traditiile crestine.

O alta forma des intanita la aranjamentele funerare este cea a inimii. Cand alegi o inima funerara inseamna ca-ti exprimi in mod evident afectiunea si sentimentele pentru decedat. De obicei, se daruieste in cazul mortii unui membru al familiei, al unui prieten sau a unei cunostinte foarte apropiate deoarece simbolul are o incarcatura afectiva mare.Totodata, poti cumpara o jerba funerara fiindca transmite aceleasi mesaje ca o coroana funerara sau mortuara. Se realizeaza pe suportul unei crengi de brad si o poti manevra mai usor datorita dimensiunilor reduse.

Buchetul funerar poate fi o varianta avantajoasa cand ai nevoie de un aranjament de dimensiuni reduse, insa ar fi indicat sa ai grija la semnificatia acestuia. Se ofera pentru ca persoana decedata sa-si poata gasi perechea pe lumea cealalta, iar in general, ii vizeaza pe cei care mor necasatoriti.Exista si varianta cumpararii unui cos funerar. Potrivit traditiei, pe acesta trebuie sa-l decorezi cu florile preferate ale decedatului. In acelasi timp, detine un aspect practic, fiind un obiect simplu de transportat multumita manerului.

Iar daca vrei un aranjament special conceput cu o anumita intrebuintare, se vand multe astfel de tipuri pe piata. De exemplu, un aranjament floral pentru sicriu are dimensiunea si forma adaptate ca sa se potriveasca pe capac.In situatia in care aranjamentele clasice ti se par prea simple, poti inclina spre tipurile de aranjamente funerare nou aparute. Au forme neconventionale si pot fi ajustate in functie de cerintele fiecarui client.Printre acestea se numara literele funerare din flori.

Se folosesc ca sa evidentiezi numele persoanei decedate sau sa transmiti un mesaj simbolic clar si concis.In plus, poti opta pentru un aranjament funerar intr-o cutie. Poti s-o daruiesti cu scopul de a fi pastrata in camera unde este depozitat sicriul. Ai diverse variante de imprimeuri si stiluri pentru cutii de unde le poti selecta pe cele mai potrivite pentru ceremonia de inmormantare.

Mai mult, in ultima perioada au inceput sa se ofere trandafiri criogenati, decorati cu panglici negre cu scopul de a sugera doliul si sentimentele de pretuire eterna. Pot fi o alternativa avantajoasa daca iti doresti sa ramana peste ani ca amintire.Iar printre ofertele de pe piata se afla si omagiile florale personalizate dupa cerintele fiecarui client: rama funerara, aripi de inger, porumbel, stea, perna funerara, curcubeu, simbol muzical sau reprezentari cu diferite teme.

Ca sa fii sigur ca daruiesti aranjamente florale care vor rezista pe parcursul ceremoniei de inmormantare, apeleaza la o florarie specializata in aranjamente pentru evenimente.De acolo, poti comanda mai multe produse, ceea ce te poate scuti de drumuri suplimentare in locatii diferite.Totodata, aranjamentele florale pot fi o modalitate prin care poti sa-i ajuti pe cei responsabili cu organizarea inmormantarii.Orice element nou poate aduce imbunatatiri in amenajarea decorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *