Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ce este auditul intern si care este rolul lui

Ce este auditul intern si care este rolul lui

🕔17.Jul 2015

Cu toti cred ca ne dorim, dintre cei care detin o firma, ca aceasta sa aiba succes. Dar cred ca cu totii stim ca pentru ca o afacere sa aiba succes trebuie sa colaboram cu diferite persoane deoarece singuri niciodata nu vom reusi. Pentru toti cei care detin o afacere si simt ca nu functioneaza asa cum ar trebui, simt ca ceva merge prost in afacerea lor, este recomandat de apelat la un audit intern care poate fi oferit doar de catre niste specialisti in domeniu care va pot spune care sunt oportunitatile si amenintarile afacerii dumneavoastra indiferent de domeniul de activitate pe care l-ati dorit sa il desfasurati.

            Rolul auditul intern 

Ce este auditul intern si care este rolul lui? Auditul intern este absolut necesar oricarei afaceri, indiferent daca acum va initiati o afacere noua sau detineti o anumita afacere de cativa ani. De asemenea, auditul intern este absolut necesar pentru a putea sti daca suntem in conformitate cu normele si legile in viguare impuse de catre stat.

Cum am spus si mai sus, auditul intern poate fi oferit doar de niste specialisti cu experienta in domeniu. Astfel de specialisti care va pot oferi servicii de audit intern de calitate ii puteti gasi la compania TPA Horwath. Aceasta companie este una de top care pe langa serviciile de audit intern va mai poate oferi si urmatoarele servicii, cum ar fi: servicii de contabilitate, consultanta fiscala, consultanta juridica si consultanta in afaceri. De asemenea, trebuie sa stiti ca pe langa serviciile enumerate anterior, serviciul de audit intern include urmatoarele: audit concomitent, audit intermediar, auditul managementului, auditul sistemelor dar si auditul de investigare.

            Audit intern oferit de specialisti de la o companie de top din Europa Centrala si de Sud Est

Tot ce trebuie sa mai stiti atunci cand doriti sa apelati la specialistii de la compania TPA Horwath este ca aceasta companie este una de top din Europa centrala si Europa de sud est si ca este de foarte mare incredere avand peste 1000 de angajati. Aceasta companie este originara din Austria si care si-a extins activitatea in tari precum Albania, Bulgaria, Croatia, Slovacia, Slovenia, Republica Ceha, Serbia, Ungaria, Polonia dar si Romania. Asa cum am spus si mai sus, aceasta companie va ofera atat servicii de audit intern, servicii de contabilitate, consultanta in afaceri, consultanta juridica si consultanta fiscala. Toate aceste servicii va sunt oferite la cele mai bune preturi de pe piata si cu siguranta ca veti face alegerea potrivita deoarece va ofera servicii de cea mai inalta calitate.

Deci daca simtiti ca afacerea dumneavoastra nu functioneaza asa cum dumneavoastra va-ti dori sa functioneze, nu ezitati sa apelati la acesti specialisti pentru audit intern, deoarece acestia va pot oferi servicii de inalta calitate indiferent de domeniul de activitate pe care dumneavoastra ati ales sa il desfasurati.

Mai multe informatii cititi pe www.tpa-horwath.ro

Similar Articles
Imprumut IFN

Imprumut IFN

Creditul ce e acordat pana la salariu este un anumit tip de serviciu oferit de

Firma contabilitate Arad

Firma contabilitate Arad

Misiunea firmelor de contabilitate din Arad precum si a altor firme recunoscute si de profil

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

TPA Horwath- servicii de contabilitate de incredere

Desi domeniul financiar are un aer aparte, iar a avea propria companie pare sa fie

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

TPA Horwath Romania – firma de contabilitate

La modul general, firmele de contabilitate sunt foarte utile in prezent. Orisice persoana care nu

Servicii de contabilitate

Servicii de contabilitate

Contabilitatea este un domeniu foarte ambiguu, de aceea de cele mai multe ori cand vine