Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
In ce parti ale cladirilor se intalnesc lucrari de hidroizolatii

In ce parti ale cladirilor se intalnesc lucrari de hidroizolatii

🕔03.Sep 2015

 

Despre lucrari de hidroizolatii ati auzit cu siguranta, poate ati si fost in situatia in care sa aveti nevoie de astfel de lucrari. Dar unde se regasesc de fapt aceste lucrari de v in cadrul unei cladiri? De cele mai multe ori putem spune ca aceste hidroizolatii se vor regasi in parti ale constructiei care sunt fie in pamant, fie deasupra solului. Cert este ca de regula lucrarile de hidroizolatii nu vor fi regasite prea departe de nivelul solului.

Lucrari de hidroizolatii pentru fundatii

Aici vom intalni de fapt de cele mai multe ori poate aceste lucrari de hidroizolatii, in fundatiile constructiilor diverse. Rolul lor este acela de a impiedica infiltrarea apei in elemente diverse ale unei constrcutii de la elemente cum sunt pereti sau fundatia insasi.

Lucrarile de hidroizolatii se mai regasesc insa si la peretii din subsol spre exemplu, sau chiar si la pardoseli. Pe scurt, lucrarile de v vor fi prezente sau cel putin ar trebui sa fie prezente in orice elemente ale unei constructii care sunt expuse umezelii, elemente care vor fi predispuse la infiltrarea pei in ele.

Infiltrarea apei in elementele unei constructii poate provoca si probleme de sanatate

Aici nu intra in calcul practic doar persoanele care sufera de diverse afectiuni respiratorii, persoanele care sunt predispuse unor astfel de afectiuni si asa mai departe. Din contra, aici putem integra practic orice persoane de orice varsta, care pot suferi de serioase afectiuni de sanatate din cauza lipsei unor lucrari de hidroizolatii corespunzatoare.

Apa infiltrata in elementele unei constructii poate fi foarte nociva, ea poate duce la formarea de mucegai, sau la formarea de igrasie care vor fi la randul lor foarte daunatoare sanatatii.

Asadar, daca lucrarile de hidroizolatii ale unei constructii nu sunt corect efectuate sau lipsesc chiar cu desavarsire, este simplu sa ne imaginam cate de complicat ar fi ulterior sa avem de-a face cu astfel de probleme cum ar fi igrasia sau mucegaiul, iar acest lucru fara ca macara sa luam in considerare faptul ca aceste lucrari de hidroizolatii vor proteja in fapt intreaga constructie.

Daca apa se infiltreaza in fundatie spre exemplu, e simplu sa ne imaginam ca ea va afecta intreaga structura a constructiei, iar in acest sens, e si mai vadit faptul ca lucrarile de hidroizolatii vor fi primordiale pentru orice constructie in sine.

Aceste hidroizolatii pot fi de regula efectuate sub forma a trei straturi de baza. Unul dintre aceste straturi ce vor aparea la lucrarile de hidroizolatii este stratul de suport, dupa care va urma bineinteles stratul de hidroizolatie propriu zis. Stratul de protectie pentru aceste lucrari de hidroizolatii este un al treilea strat care este extrem de important pentru astfel de lucrari.

Clasificarea lucrarilor  poate fi facuta de fapt atat din prisma materialelor din care ele vor fi confectionate, cat si din prisma utilizarii lor si a mediului in care vor fi amplasate, desigur. Vom regasi deci hidroizolatii impotriva umiditatii pamantului, dar si lucrari de hidroizolatii pentru stoparea actiunii apei fara presiune, iar nu in ultimul rand si lucrari de hidroizolatii contra apelor cu presiune hidrostatica.

Indiferent de tipul de hidroizolatii ales, ele trebuie insa corect executate pentru a fi eficiente, de aceea noi va recomandam www.europlastic.ro

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii 0

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod 0

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー