Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ce rol are un raport evaluare imobile

Ce rol are un raport evaluare imobile

🕔28.Dec 2015

 

Fluctuatiile pietei imobiliare sunt, dupa cum bine se stie, influentate de foarte multi factori, printre care, cel mai important, fiind evolutia cererii. Aceasta este influentata la randul ei de cateva elemente, care pot transforma chiar si un mic apartament intr-o reala investitie, daca indeplineste anumite cerinte. Cabinetul particular Evaluator Giurgiu vine sa va ofere servicii profesionale si complete de generare raport evaluare imobile in vederea vanzarii sau a altor tranzactii imobiliare. In cadrul acestui articol vom descrie cateva mici aspecte care pot inbunatatii valoarea unui imobil, si mai ales, ce se cauta, sau mai degraba, ce se doreste de la un imobil cum ar fi un apartament.

In primul rand, un raport evaluare imobile este un act necesar pentru orice tranzactie imobiliara deoarece acesta vine sa ateste valoarea respectivei proprietati in vederea unei evaluari corecte. Aceasta evaluare tine cont de toate aspectele, localizare, an de constructie, starea in care se afla proprietatea, inbunatatiri si modificari, precum si dotarile prezente. Astfel, un evaluator imboliar are datoria de a prelua toate aceste informatii si de a le include intr-un raport evaluare imobile ce vine sa insoteasca celalalte acte necesare intr-o cumparare sau vanzare de imobile cu scop locativ sau pentru sedii de firma.

Subtitlu Rolul unui raport evaluare imobile in tranzactiile imobiliare

Atunci cand doriti sa vindeti un imobil, sa zicem un apartament, inainte de a va crea un pret, este cel  mai bine sa faceti o mica lista cu bune si rele, sa zicem astfel. Trebuie sa stiti ca oricat de frumoasa ar fi o proprietate, mai exista si alti factori care pot scadea pretul acesteia. De exemplu, asa cum este stipulat si intr-un raport evaluare imobile, amplasarea si conditiile zonei sunt foarte importante. Asadar, existenta unor centre comerciale, a unei infrastructuri bune, dar si existenta altor facilitati cum ar fi parc sau zona verde, existenta unei scoli, gradinite, crese, etc. dar si calitatea cartierului (taxe administrative, aspect, etc.) sunt cele care influenteaza pretul unui imobil.

Asadar, atunci cand doriti sa efectuati o tranzactie imobiliara cu apartamentul dumneavoastra oferiti un pret cinstit care sa reflecte valoarea reala a proprietatii. Motivul pentru care este necesar un raport evaluare imobile este acela de a fluidiza si de a grabi procesul de vanzare/cumparare. Lipsa unui astfel de act poate duce fie la o evaluare exagerata a proprietatii care sa opreasca orice client, sau la iesirea in pierdere.

Ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand doriti sa cumparati un imobil

Cand doriti sa cumparati un apartament trebuie sa va orientati dupa cele 3 elemente: comfort, dotari, accesibilitate. Ultimul element nu se refera doar la pret, ci si la infrastructura de acces in cele mai importante puncte ale zonei (centru, mijloc de transport in comun, loc de munca, scoala, farmacie, etc.) Chiar daca pretul este o idee mai mare, alegeti totusi un imobil care va ofera un grad de accesibilitate optim deoarece acesta va va scapa de foarte multe batai de cap si chiar de cheltuieli inutile.

Va asteptam cu drag pe siteul nostru pentru a afla mai multe despre serviciul de intocmire raport evaluare imobile dar si despre modurile in care va putem ajuta. Asadar, pentru toti locuitorii din Giurgiu, serviciile noastre sunt solutia perfecta. Va asteptam!

 

Similar Articles
Recomandari utile atunci cind cauti sa cumperi o casa!

Recomandari utile atunci cind cauti sa cumperi o casa!

 Ziarele care au rubrici speciale specializate si in publicarea de anunturilor de vanzari/ cumparari de

Un nou stil de viata cu apartamente noi Iasi

Un nou stil de viata cu apartamente noi Iasi

Va ganditi ca e momentul sa fceti un pas inainte in viata si sa achizitionati

Apartamente in Chisinau, o investitie inteligenta pe termen lung

Apartamente in Chisinau, o investitie inteligenta pe termen lung

Achizitionarea unei locuinte nu este un lucru tocmai usor sau rapid. Trebuie sa analizati foarte

Imobile potrivite pentru orice familie, cum le alegeti?

Imobile potrivite pentru orice familie, cum le alegeti?

In zilele noastre sunt fel si fel de imobile dintre care puteti sa alegeti, iar

Agentie imobiliara Herastrau: Contractul de inchiriere

Agentie imobiliara Herastrau: Contractul de inchiriere

Majoritatea oamenilor atunci cand incheie un contract de inchiriere a unui imobil nu considera ca

About Author