Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cele doua tipuri de hidroizolatii terase

Cele doua tipuri de hidroizolatii terase

🕔25.Jun 2015

39_MUn camin este locul unde beneficiem de adapost impotriva frigului, a ploii si a vantului… in mare, Bineinteles o casa are mai multa importanta de atat pentru fiecare, insa necesitatile de baza raman aceleasi indiferent de designul folosit sau de noile tendinte in arhitectura. Echipa de la Procas intelege acest aspect si vine sa va ofere cele mai bune servicii de hidroizolatii terase dar si termo-hidroizolatii  la cele mai avantajoase preturi dar si la cel mai inalt nivel calitativ. Suntem o echipa tanara dar cu o vasta experienta.

Cand vorbim de hidroizolatii terase, trebuie stiut ca exista doua tipuri de procedura dar si de aplicatii pentru acestea. Avem, asdar, terase necirculabile si cele circulabile, asa cum le spune si numele, a doua categorie de terase, spre deosebire de prima, permite circularea pe suprafata de hidroizolatie, astfel incat se poate amenaja o terasa in toata regula pentru ca locatarii unui bloc, de exemplu sa se poata bucura de un loc de recreere, sau, daca va place domeniul afacerilor, puteti folosi terasa circulabila pentru o mica cafenea de tip Sky-Bar, care sunt la moda in prezent.

Hidroizolatii terase circulabile

Spuneam asadar, ca diferentele dintre cele doua tipuri de hidroizolatii terase pleaca atat de la procedura de izolare, cat si de la materialele folosite pentru manopera. Pentru terasa circulabila se folosesc opt elemente de protectie, dupa cum urmeaza:

  1. – Amorsa bituminoasa este stratul hidroizolator ce protejeaza panta de beton a cladirii de infoltratiile de apa. Aceasta se toarna la cald, iar in momentul solidificarii, aceasta devine un strat impermeabil.
  2. – Bariera de vapori si dufuzie, permite vaporilor sa se elimine, astfel anuland riscul de retinere a vaporilor sub straturile componente ale unei hidroizolatii terase circulabile.
  3. – Termoizolatia are rolul de a oferi un scut termic, atat de necesar si in zilele de iarna, dar si in perioadele de canicula. Aceasta pe timp de canicula previne si inmuierea amorsei bituminoase.
  4.  – Membrana bituminoasa este al doilea factor de oprire a infiltratiilor de apa
  5.  – Membrana bituminoasa strat inchidere este practic sigiliul stratului de membrana anterior.
  6.  – Stratul separator este cel care va suporta restul structurii ce permite circularea
  7.  – Nisipul sau adezivul necesar pentru prinderea suprafetei rulante
  8.  – Suprafa rulanta poate fi din dale sau pavele si este ultima componenta a unei hidroizolatii terase circulabile

Hidroizolatii terase necirculabile

Terasele normale si cele mai uzuale sunt cele necirculabile. Acestea sunt cel mai des intalnite la blocurile de locuinte. Acest tip de  hidroizolatii terase este creat cu cinci elemente, fara a mai pune panta de beton. Si include ca si mai sus, Amorsa bituminoasa, Bariera de vapori si difuzie, Termoizolatia, si cele doua membrane bituminoase, cea de hidroizolare, dar si cea de sigilare sau inchidere.

Deoarece vrem sa oferim mai mult decat seriozitate, serviciile noastre includ asistenta gratuita, dar si mentenanta si supraveghere a comportamentului lucrarilor noastre in timpul garantiei, orice defectiune fiind remediata in cel mai scurt timp posibil, iar cel putin odata pe an, inspectam lucrarea pentru a ne asigura de calitatea acesteia, reparand orice defecte aparute.

www.procas.ro este locul unde puteti afla toate detaliile despre noi, echipa si modul de lucru pe care vi-l oferim.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author