Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Ciocane rotopercutoare – echipamente profesionale de la Gattopardo Company!

Ciocane rotopercutoare – echipamente profesionale de la Gattopardo Company!

🕔14.Dec 2015

 

Ciocanele rotopercutoare sunt echipamente performante cu care, daca le utilizezi si le intretii corespunzator, vei obtine performante maxime de lucru, adica randament maxim in timpul gauririi.

Cand vine vorva de ciocane rotopercutoare, una dintre companiile care importa si comercializeaza aceste produse pe teritoriul Romaniei se numeste Gattopardo Company. Cu ajutorul serviciilor de aici vei putea intra in posesia unor ciocane rotopercutoare ce poarta emblema unor marci renumite in intreaga lume, ce garanteaza fiabilitate, rezistenta, design deosebit si utilizare perfecta ani la rand.

Sa aflam mai multe despre ciocane rotopercutoare

Ciocanele rotopercutoare sunt masini unelte prevazute cu un burghiu. Aceste echipamente te ajuta sa obtii randament mazim in timpul perforarii printr-o succesiune repetata de lovituri. La baza acestor rotopercutoare se afla fie un mecanism pneumatic, fie un mecanism electromagnetic.

Un ciocan rotopercutor se poate utiliza in 3 moduri estentiale: poate fi folosit ca ciocan rotopercutor, actionand ca un adevarat piecamer, poate fi flosit pentru gaurire pri sfredelire sau poate fi folosit atat ca ciocan perforator cat si ca instrument pentru sferedelire deopotriva. Cum probabil deja ati observat, un ciocan rotopercutor seamana foarte bine cu o bormasina, singura diferenta dintre acestea fiind puterea cu care actioneaza. In cazul unei bormasine energia este nesemnificativa, in schimb in cazul rotopercutorului energia loviturii poate ajunge la cativa Jouli. Practic, cu ajutorul unui rotopercutor poti gauri betonul fara prea multe probleme.

Intretinere ciocane rotopercutoare

Daca deja ai achizitionat un ciocan rotopercutor iti recomandam sa respecti cu sfintenie destinatia pentru care acestea au fost create. De exemplu, un ciocan rotopercutor nu a fost creat pentru a fi utilizat drept malaxor pentru omogenizarea materialelor intrebuintate in constructii. Utilizarea necorespunzatoare va duce la uzura prematura si deteriorare iremediabila.

La fel ca orice alt produs, ciocanele rotopercutoare trebuie si ele sa fie intretinute corespunzator. Urmeaza aceste sfaturi si ai grija de echipamentul tau:

a) Verificare si intretinere zilnica;
Mecanismul de prindere si corzile burghielor trebuie curaate in permanenta de praf. Pentru a le curata folositi o carpa curata si apoi ungeti-le cu vaselina.
Curata cu atentie intrerupatorul de oprire-pornire.
Verifica auditiv daca rotopercutorul functioneaza corect.
Verifica vizual atat etanseitatea masinii si intreg mecanismul de prindere, cat si izolatia cablului electric de alimentare.

b) Verificarea si intretinerea peiodica se face la fiecare 6-12 luni de utilizare si se va realiza doar de catre profesionsiti.

Se verifica daca periile de carbune sunt uzate, iar daca este cazul se vor inlocui;
Se verifica uzura colectorului;
Se verfica garniturile de etansare acolo unde este necesar si se vor inlocui;
Se verfica si se regleaza cuplajul de protectie la suprasarcina;
Se verifica rulmentii, piesele importante, iar daca este nevoie se vor inlocui;
Se verifica vaselina din reductor si se inlocuieste.

Daca vrei sa te bucuri de calitate si preturi avantajoase te invitam sa achizitionezi si tu ciocane rotopercutoare de la Gattopardo Company. Pentru informatii suplimentare despre produsele pe care le poti achizitiona de aici sau despre companie te invitam sa suni la numarul 0729-793.024 sau sa trimiti un e-mail pe adresa gattopardo.company@gmail.com.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー