Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Colectare deseuri sticla

Colectare deseuri sticla

🕔18.Mar 2015

Stiati ca sticla are nevoie de peste 1000 de ani pentru a se degrada in mod natural? La fel ca si in cazul aluminiului, sticla poate fi reciclata de nenumerate ori, fara a-si pierde proprietatile. La fabricarea sticlei sunt necesare mai multe materiale: soda, nisip, feldspat, toate prelucrate la o temperatura de 1500 de grade Celsius. Tocmai de aceea este foarte important ca  sticla sa se recicleze. In acest scop, mai exact pentru colectare deseuri sticla puteti apela la firma Pacos Eco Colectare din localitatea Baicoi, judetul Prahova.

Care sunt avantajele conferite de colectare deseuri sticla si reciclarii acesteia?

La noi in tara, aproximativ 200.000 de tone de sticla, sub forma de ambalaje ,sunt puse anual pe piata. La acestea, se mai adauga inca aproximativ 300.000 de tone de sticla care nu este monitorizata, aceasta fiind utilizata in domeniul constructiilor sau in industria auto. Din pacate, desi este atat de utilizat si prezent pe piata romaneasca, sticla este materialul cel mai putin reciclat. Sticla devine periculoasa doar cand este sparta, iar cu cat cioburile sunt mai mici cu atat acestea devin mai periculoase. Avantajul principal al reciclarii sticlei este acela de diminuare a dioxidului de carbon degajat. Daca, spre exemplu se recicleaza 1 kg de deseuri din sticla, atomosfera este ferita de 300 de grame de dioxid de carbon. Cand ne referim la cantitati industriale de sticla reciclata, dimensiunile sunt cu totul altele.  De asemenea, prin reciclarea sticlei, sunt economisite si materiile prime care sunt necesare pentru fabricarea ei. 1000 kg de sticla reciclata si retopita apoi, evita emisia in atomosfera a 500 kg de dioxid de carbon si astfel sunt economisite 1,2 tone de materie prima. Astfel, prin colectare deseuri sticla se aduce o mare favoare intregii naturi.

Cateva informatii despre firma Pacos Eco Colectare, care va ofera colectare deseuri sticla

Pacos Eco Colectare isi desfasoara activitatea de 3 ani in localitatea prahoveana Baicoi si are ca obiect de activitate colectarea, valorificarea materialelor reciclabile sortate ( hartie, sticla, carton, ladite fructe, pet-uri, scaune plastic, doze aluminiu, folie PP si PE etc). Astfel, pentru colectare deseuri sticla, aceasta firma este cea mai buna optiune. Aceasta firma detine in orasul Baicoi peste 5000 metri patrati de hale depozitaresi o platforma betonata. De asemenea, activitatea firmei se desfasoara cu ajutorul unor utilaje moderne pentru compactarea si reciclarea deseurilor si a mai multor camioane de 7,5 tone si 3,5 tone. De anul trecut, aceasta firma are toate autorizatiile necesare care ii permit si colectarea deseurilor periculoase.

Colectare deseuri sticla-prin intermediul firmei prahovene Pacos Eco Colectare

In cazul in care sunteti interesat sa apelati la aceasta firma pentru colectare deseuri sticla, trebuie sa stiti ca angajatii acesteia va vor trata cu seriozitate, promptitudine si respect, iar oferta financiara va fi una convenabila. Acum, reciclarea sticlei nu mai este o problema, firma Pacos Eco Colectare vine in sprijinul dumneavoastra prin cele mai moderne si eficiente solutii de reciclare, astfel incat dumneavoastra, in calitate de client sa fiti pe deplin multumit. Pentru a afla mai multe despre activitatea si serviciile firmei prahovene, puteti accesa site-ul colectarehartieploiesti.ro. Daca aveti nevoie sa discutati cu cineva din cadrul firmei, pe site gasiti adresele de contact pentru departamentul mediu si pentru departamentul logistica.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un