Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Colectare deseuri sticla

Colectare deseuri sticla

🕔18.Mar 2015

Stiati ca sticla are nevoie de peste 1000 de ani pentru a se degrada in mod natural? La fel ca si in cazul aluminiului, sticla poate fi reciclata de nenumerate ori, fara a-si pierde proprietatile. La fabricarea sticlei sunt necesare mai multe materiale: soda, nisip, feldspat, toate prelucrate la o temperatura de 1500 de grade Celsius. Tocmai de aceea este foarte important ca  sticla sa se recicleze. In acest scop, mai exact pentru colectare deseuri sticla puteti apela la firma Pacos Eco Colectare din localitatea Baicoi, judetul Prahova.

Care sunt avantajele conferite de colectare deseuri sticla si reciclarii acesteia?

La noi in tara, aproximativ 200.000 de tone de sticla, sub forma de ambalaje ,sunt puse anual pe piata. La acestea, se mai adauga inca aproximativ 300.000 de tone de sticla care nu este monitorizata, aceasta fiind utilizata in domeniul constructiilor sau in industria auto. Din pacate, desi este atat de utilizat si prezent pe piata romaneasca, sticla este materialul cel mai putin reciclat. Sticla devine periculoasa doar cand este sparta, iar cu cat cioburile sunt mai mici cu atat acestea devin mai periculoase. Avantajul principal al reciclarii sticlei este acela de diminuare a dioxidului de carbon degajat. Daca, spre exemplu se recicleaza 1 kg de deseuri din sticla, atomosfera este ferita de 300 de grame de dioxid de carbon. Cand ne referim la cantitati industriale de sticla reciclata, dimensiunile sunt cu totul altele.  De asemenea, prin reciclarea sticlei, sunt economisite si materiile prime care sunt necesare pentru fabricarea ei. 1000 kg de sticla reciclata si retopita apoi, evita emisia in atomosfera a 500 kg de dioxid de carbon si astfel sunt economisite 1,2 tone de materie prima. Astfel, prin colectare deseuri sticla se aduce o mare favoare intregii naturi.

Cateva informatii despre firma Pacos Eco Colectare, care va ofera colectare deseuri sticla

Pacos Eco Colectare isi desfasoara activitatea de 3 ani in localitatea prahoveana Baicoi si are ca obiect de activitate colectarea, valorificarea materialelor reciclabile sortate ( hartie, sticla, carton, ladite fructe, pet-uri, scaune plastic, doze aluminiu, folie PP si PE etc). Astfel, pentru colectare deseuri sticla, aceasta firma este cea mai buna optiune. Aceasta firma detine in orasul Baicoi peste 5000 metri patrati de hale depozitaresi o platforma betonata. De asemenea, activitatea firmei se desfasoara cu ajutorul unor utilaje moderne pentru compactarea si reciclarea deseurilor si a mai multor camioane de 7,5 tone si 3,5 tone. De anul trecut, aceasta firma are toate autorizatiile necesare care ii permit si colectarea deseurilor periculoase.

Colectare deseuri sticla-prin intermediul firmei prahovene Pacos Eco Colectare

In cazul in care sunteti interesat sa apelati la aceasta firma pentru colectare deseuri sticla, trebuie sa stiti ca angajatii acesteia va vor trata cu seriozitate, promptitudine si respect, iar oferta financiara va fi una convenabila. Acum, reciclarea sticlei nu mai este o problema, firma Pacos Eco Colectare vine in sprijinul dumneavoastra prin cele mai moderne si eficiente solutii de reciclare, astfel incat dumneavoastra, in calitate de client sa fiti pe deplin multumit. Pentru a afla mai multe despre activitatea si serviciile firmei prahovene, puteti accesa site-ul colectarehartieploiesti.ro. Daca aveti nevoie sa discutati cu cineva din cadrul firmei, pe site gasiti adresele de contact pentru departamentul mediu si pentru departamentul logistica.

Similar Articles
Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura?  Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura? Gimihome iti vine in intampinare cu oferta 0

Daca abia ti-ai construit o casa sau te-ai mutat intr-una noua si simti ca iti

Niba Logistic  ofera deplasare sigura  la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

Niba Logistic ofera deplasare sigura la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii 0

In zilele foarte agitate, cand traficul rutier pe drumurile publice, nationale sau europene, este ca

BIG Polistiren  va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

BIG Polistiren va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor 0

Personalitatea casei si modul cum sunt decorate,  indica stilul si manierele persoanelor ce o locuiesc.

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

About Author