Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Colectare deseuri sticla

Colectare deseuri sticla

🕔18.Mar 2015

Stiati ca sticla are nevoie de peste 1000 de ani pentru a se degrada in mod natural? La fel ca si in cazul aluminiului, sticla poate fi reciclata de nenumerate ori, fara a-si pierde proprietatile. La fabricarea sticlei sunt necesare mai multe materiale: soda, nisip, feldspat, toate prelucrate la o temperatura de 1500 de grade Celsius. Tocmai de aceea este foarte important ca  sticla sa se recicleze. In acest scop, mai exact pentru colectare deseuri sticla puteti apela la firma Pacos Eco Colectare din localitatea Baicoi, judetul Prahova.

Care sunt avantajele conferite de colectare deseuri sticla si reciclarii acesteia?

La noi in tara, aproximativ 200.000 de tone de sticla, sub forma de ambalaje ,sunt puse anual pe piata. La acestea, se mai adauga inca aproximativ 300.000 de tone de sticla care nu este monitorizata, aceasta fiind utilizata in domeniul constructiilor sau in industria auto. Din pacate, desi este atat de utilizat si prezent pe piata romaneasca, sticla este materialul cel mai putin reciclat. Sticla devine periculoasa doar cand este sparta, iar cu cat cioburile sunt mai mici cu atat acestea devin mai periculoase. Avantajul principal al reciclarii sticlei este acela de diminuare a dioxidului de carbon degajat. Daca, spre exemplu se recicleaza 1 kg de deseuri din sticla, atomosfera este ferita de 300 de grame de dioxid de carbon. Cand ne referim la cantitati industriale de sticla reciclata, dimensiunile sunt cu totul altele.  De asemenea, prin reciclarea sticlei, sunt economisite si materiile prime care sunt necesare pentru fabricarea ei. 1000 kg de sticla reciclata si retopita apoi, evita emisia in atomosfera a 500 kg de dioxid de carbon si astfel sunt economisite 1,2 tone de materie prima. Astfel, prin colectare deseuri sticla se aduce o mare favoare intregii naturi.

Cateva informatii despre firma Pacos Eco Colectare, care va ofera colectare deseuri sticla

Pacos Eco Colectare isi desfasoara activitatea de 3 ani in localitatea prahoveana Baicoi si are ca obiect de activitate colectarea, valorificarea materialelor reciclabile sortate ( hartie, sticla, carton, ladite fructe, pet-uri, scaune plastic, doze aluminiu, folie PP si PE etc). Astfel, pentru colectare deseuri sticla, aceasta firma este cea mai buna optiune. Aceasta firma detine in orasul Baicoi peste 5000 metri patrati de hale depozitaresi o platforma betonata. De asemenea, activitatea firmei se desfasoara cu ajutorul unor utilaje moderne pentru compactarea si reciclarea deseurilor si a mai multor camioane de 7,5 tone si 3,5 tone. De anul trecut, aceasta firma are toate autorizatiile necesare care ii permit si colectarea deseurilor periculoase.

Colectare deseuri sticla-prin intermediul firmei prahovene Pacos Eco Colectare

In cazul in care sunteti interesat sa apelati la aceasta firma pentru colectare deseuri sticla, trebuie sa stiti ca angajatii acesteia va vor trata cu seriozitate, promptitudine si respect, iar oferta financiara va fi una convenabila. Acum, reciclarea sticlei nu mai este o problema, firma Pacos Eco Colectare vine in sprijinul dumneavoastra prin cele mai moderne si eficiente solutii de reciclare, astfel incat dumneavoastra, in calitate de client sa fiti pe deplin multumit. Pentru a afla mai multe despre activitatea si serviciile firmei prahovene, puteti accesa site-ul colectarehartieploiesti.ro. Daca aveti nevoie sa discutati cu cineva din cadrul firmei, pe site gasiti adresele de contact pentru departamentul mediu si pentru departamentul logistica.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author