Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Compresoare pneumatice

Compresoare pneumatice

🕔30.Jun 2014

Daca aveti nevoie de compresoare pneumatice si inca nu ati gasit o firma furnizoare de incredere la care sa se merite sa apelati, puteti conta de acum incolo pe sprijinul celor de la Facility Distrib. De asemenea, daca ati intampinat unele probleme de-a lungul timpului cu firme care comercializau compresoare pneumatice, insa nu ati fost multumit de calitatea lor, este timpul sa aduceti o schimbare o viata dumneavoastra, iar aceasta poate fi reprezentata de firma bacauana Facility Distrib.

Facility Distrib- firma potrivita pentru clientii care cauta compresoare pneumatice

Aceasta firma, cu sediul in municipiul Bacau a luat fiinta in urma cu mai multi ani si de atunci a reusit sa castige increderea si respectul a numerosi clienti, atat din judetul Bacau, cat si din restul tarii. Intelegand ca cel mai important aspect la un produs este reprezentat de calitatea acestuia, firma si-a propus, inca de la inceput sa furnizeze echipamente si consumabile industriale de cea mai buna calitate, printre care se numara si compresoare pneumatice, provenind de la furnizori renumiti, de incredere, cum sunt de exemplu: OKS, Castrol, Mol, Divinol, Mobil, Petrofer, Seko, Remat,Festo, Mahle, Siemens, Movex, Koyo etc.

Compresoare pneumatice- definitie si informatii utile

Aceste compresoare pneumatice transforma energia oferita de motorul de antrenare in energie pneumatica. Compresoarele pneumatice sunt de fapt niste masini termice care se folosesc pentru a creste presiunea gazului inchis in recipient prin micsoararea volumului sau. Compresoarele pneumatice comprima aerul care intra si ii ofera acestuia o presiune mai mare de refulare. In functie de principiul conform caruia functioneaza, aceste compresoare penumatice se impart in doua categorii:

– compresoare dinamice

– compresoare volumice- acestea se folosesc cel mai frecvent, pentru ca se construiesc pentru a fi folosite pentru o gama mare de debite, care au variate presiuni, avand capacitatea de a actiona orice unealta pneumatica si orice sistem.

Exista si o alta impartire pentru compresoare pneumatice, daca ne referim la constructivitatea lor:

– compresoare cu piston

– compresoare rotative

– compresoare cu membrana

Ce alte produse puteti cumpara de la firma Faciliy Distrib, exceptand compresoare pneumatice?

Aceasta firma vine in sprijinul clientilor sai numerosi cu o diversitate de produse, grupate in mai multe categorii: transmisia puterii, scule si intretinere, ulei si vasilineadezivi, aer si hidraulice, solutii igienta industria alimentara, productie. Toate produsele comercializate de firma Facility Distrib, inclusiv compresoare pneumatice sunt de foarte buna calitate, durabile si au proprietati tehnice deosebite. De exemplu, de aici puteti cumpara variatoare, lanturi,uleiuri de motor, motoare electrice cu inverter incorporat, ventile, echipamente de spalare, detergenti intretinere, filtre industriale, conectoare, , echipamente pentru protectia ochilor si a capului, dispozitive de taiat, compresoare pneumatice etc.

Doriti sa ii contactati pe cei de la Facility Distrib?

Aceasta firma poate fi contactata prin telefon, fax, e-mail sau Facebook. De asemenea, pentru anumite informatii suplimentare, precum si detalii privind produsele si activitatea firmei, puteti sa accesati site-ul facilitydistrib.ro. De acum incolo aveti la indemana un partener de incredere, de la care puteti sa cumparati compresoare pneumatice de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Facility Distrib poate fi gasita la adresa Strada Gheorghe Donici, nr 1 BIS.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author