Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Compresoare pneumatice

Compresoare pneumatice

🕔30.Jun 2014

Daca aveti nevoie de compresoare pneumatice si inca nu ati gasit o firma furnizoare de incredere la care sa se merite sa apelati, puteti conta de acum incolo pe sprijinul celor de la Facility Distrib. De asemenea, daca ati intampinat unele probleme de-a lungul timpului cu firme care comercializau compresoare pneumatice, insa nu ati fost multumit de calitatea lor, este timpul sa aduceti o schimbare o viata dumneavoastra, iar aceasta poate fi reprezentata de firma bacauana Facility Distrib.

Facility Distrib- firma potrivita pentru clientii care cauta compresoare pneumatice

Aceasta firma, cu sediul in municipiul Bacau a luat fiinta in urma cu mai multi ani si de atunci a reusit sa castige increderea si respectul a numerosi clienti, atat din judetul Bacau, cat si din restul tarii. Intelegand ca cel mai important aspect la un produs este reprezentat de calitatea acestuia, firma si-a propus, inca de la inceput sa furnizeze echipamente si consumabile industriale de cea mai buna calitate, printre care se numara si compresoare pneumatice, provenind de la furnizori renumiti, de incredere, cum sunt de exemplu: OKS, Castrol, Mol, Divinol, Mobil, Petrofer, Seko, Remat,Festo, Mahle, Siemens, Movex, Koyo etc.

Compresoare pneumatice- definitie si informatii utile

Aceste compresoare pneumatice transforma energia oferita de motorul de antrenare in energie pneumatica. Compresoarele pneumatice sunt de fapt niste masini termice care se folosesc pentru a creste presiunea gazului inchis in recipient prin micsoararea volumului sau. Compresoarele pneumatice comprima aerul care intra si ii ofera acestuia o presiune mai mare de refulare. In functie de principiul conform caruia functioneaza, aceste compresoare penumatice se impart in doua categorii:

– compresoare dinamice

– compresoare volumice- acestea se folosesc cel mai frecvent, pentru ca se construiesc pentru a fi folosite pentru o gama mare de debite, care au variate presiuni, avand capacitatea de a actiona orice unealta pneumatica si orice sistem.

Exista si o alta impartire pentru compresoare pneumatice, daca ne referim la constructivitatea lor:

– compresoare cu piston

– compresoare rotative

– compresoare cu membrana

Ce alte produse puteti cumpara de la firma Faciliy Distrib, exceptand compresoare pneumatice?

Aceasta firma vine in sprijinul clientilor sai numerosi cu o diversitate de produse, grupate in mai multe categorii: transmisia puterii, scule si intretinere, ulei si vasilineadezivi, aer si hidraulice, solutii igienta industria alimentara, productie. Toate produsele comercializate de firma Facility Distrib, inclusiv compresoare pneumatice sunt de foarte buna calitate, durabile si au proprietati tehnice deosebite. De exemplu, de aici puteti cumpara variatoare, lanturi,uleiuri de motor, motoare electrice cu inverter incorporat, ventile, echipamente de spalare, detergenti intretinere, filtre industriale, conectoare, , echipamente pentru protectia ochilor si a capului, dispozitive de taiat, compresoare pneumatice etc.

Doriti sa ii contactati pe cei de la Facility Distrib?

Aceasta firma poate fi contactata prin telefon, fax, e-mail sau Facebook. De asemenea, pentru anumite informatii suplimentare, precum si detalii privind produsele si activitatea firmei, puteti sa accesati site-ul facilitydistrib.ro. De acum incolo aveti la indemana un partener de incredere, de la care puteti sa cumparati compresoare pneumatice de cea mai buna calitate la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Facility Distrib poate fi gasita la adresa Strada Gheorghe Donici, nr 1 BIS.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis 0

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin! 0

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author