Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
CONFORTUL SI DESIGNUL CASEI TALE

CONFORTUL SI DESIGNUL CASEI TALE

🕔26.Feb 2015

Esti hotărât sa-ți duci locuința la un alt nivel de confort într-un stril avantajos preț-calitate, atunci alege montarea rulouriloe exterioare. Acestea îti pot asigura pe laga un climat interioar placut si un desing exterioar modern.

TIPURI DE RULORURI EXTERIOARE

Jaluzele exterioare din PVC au lamelele exterioare din acest material, casetă din tablă glavanizată tesită la 45 de grade având lamelele cu o grosime de aproximativ 39 mm cu lama terminală metalică. Rulourile de acest tip se pot monta odată cu montarea ferestrei sau a tâmplăriei, ne putând fi îndepărtate apoi.

Rulouri externe din aluminiu se pot monta pe tâmplăria deja existentă.Caseta prezintă o formă tesită sau alungită la 45 de grade, lamele având o dimensiune de 40 mm până la 55 de mm fiind umplute cu spumă de polistiren ce asigură o mai bună izolare a locuinței. Acest tip de rulouri exterioare pot fi prevăzute si cu plase antisecte care contribuie la închiderea termetică si împiedică pătrunderea prafului în interiorul locuinței. Plasa este montată pe suprafața verticală a ruloului extern –  un snur fiind dotată cu frână siliconică ce contribuie la dublarea duratei de viața a plaselor.

CUM POT ACȚIONA RULOURILE EXTERIOARE

Rulourile pot fi utilizate atât manual cât si electronic. 

  1. Acționarea electronică pe baza telecomenzilor sau întrerupatoarelor este creată doar pentru rulourile exterioare aplicate din  aluminiu. Acest tip de acționare permite montarea unui sistem antifractic cu blocare automată care să împiedice deschiderea din exterior.
  2. Acționarea manuală se face cu ajutorul unui snur sau a unei benzi fiind folosită pentru rulourile exterioare cu o dimensiune depână la 2,5 mp. Pentru rumourile cu o dimensiune mai mare se utilizează acționarea cu un arc sau cu o manivelă. Acetă modalitate de manevrare se foloseste atât pentru rulourile exterioare din PVC căt si pentru cele din aluminiu.

În funcție de modalitățile de acționare a jaluzelelor exterioare se pot amplasa si sistemele de antifracție.

  1. Sistemele de atifracție pentru rulourile electrice – presupun blocarea automată din interiorul locuinței ne putănd fi deschise din exterior.
  2. Sistemele atifractitice  pentru rulourile manuale – sunt recomandate doar pentru ferestrele care necesită deschidere. Se foloseste sintemul cu bolturi ce se montează pe ultima lamelă a ruloului. În acestă categorie intră si sistemul ca yală ce necesită montarea unei yale tot pe ultima lamelă a ruloului exterior ce acționează din interior în exterior în procesul de blocare.

CULORILE  RULOURILOR  EXTERIOARE

Puteți opta pentru orice culoare dorită. Firmele care se ocupă de realizarea si montarea acstor jaluzele vă pun la dispoziție în funcție de preferintele cromatice diferite modele puntându-se imita chiar culori de diferite tipuri de lemn.

UNDE PUNȚI ACHIZIȚIONA ACESTE RULOURI EXTERIOARE

Rulourile exterioare pot fi cumpărate sau comandate de la firme precum:

  • Practix
  • Fabrica de rulouri
  • MCA
  • Rollite Shadow

Toate aceste firme oferă o gamă variată e poroduse si servicii care să vă ajute la construirea unui mediu propice în interiorul locuinței dumneavoastră. Rulourile externe de la www.rulourialuminiu.ro sunt cele ce fac diferența, cele ce asigură luminozitatea dorită în interior, impiedică patrundrea frigului sau a caldurii dar si o protecție împotriva insectelor.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii 0

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod 0

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー