Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Constructii civile – Sagex va construieste casa la care visati!

Constructii civile – Sagex va construieste casa la care visati!

🕔02.Jun 2015

Va doriti o locuinta confortabila, proiectata de specialisti si construita cu materiale de calitate? Aveti nevoie de un sediu de birouri modern, in care sa va desfasurati activitatea in conditii optime? V-ar placea sa detineti un centru wellness sau o piscina? Atunci apelati la serviciul de constructii civile din oferta Sagex.

Constructii civile executate de Sagex!

Oferta Sagex de constructii civile cuprinde: cladiri pe structura din beton, structura metalica si structura mixta.

Constructiile realizate de expertii Sagex sunt facute cu materiale si echipamente de ultima generatie, iar lucrarile sunt coordonate si executate de ingineri cu pregatire si experienta in domeniu.

In categoria constructii civile intra: ansambluri rezidentiale, constructii case si spatii comerciale si birouri. Inginerii Sagex executa lucrari atat pentru persoane fizice, cat si persoane juridice. Plata se face dupa fiecare etapa finalizata a unei lucrari. Datorita serviciilor profesioniste, promptitudinii preluarii si procesarii lucrarilor, precum si priceperii muncitorilor, Sagex s-a ocupat de proiecte de constructii civile demarate de companii recunoscute pe plan national.

Inainte de construirea efectiva a unei cladiri, indiferent de utilizarea ei, inginerii Sagex analizeaza proiectul si suprafata, apoi discuta cu partenerii pentru a se lua o decizie optima in ceea ce priveste structura, materialele folosite, resursele financiare, durata de executie etc. Dupa ce sunt puse la punct toate detaliile, se trece la zidire. Pentru o colaborare cat mai avantajoasa, clientul este informat in mod constant cu privire la etapele constructiei prin redactarea de rapoarte de lucru. Intotdeauna se respecta atat bugetul, cat si termenul limita impuse de client.

Daca doriti sa amenajati o cladire de birouri sau sa extindeti suprafata actuala, echipa Sagex demareaza proiectul printr-o planificare amanuntita, discutandu-se cu arhitecti si ingineri. Apoi urmeaza executia prototipului. Indiferent de stadiul proiectului, sunt respectate toate normele in vigoare referitoare la siguranta la locul de munca, la durabilitate si la rezistenta cladirii.

Cine este Sagex Construct?

Compania Sagex Construct a aparut pe piata constructiilor civile si industriale in urma cu 9 ani. Serviciile puse la dispozitia clientilor constau in: executii instalatii (sanitare, termice, electrice), consolidari si renovari cladiri, proiectare si mentenanta pentru constructii civile, centre wellness si piscine etc. Cele 30 de proiecte finalizate cu succes si cei 50.000 de metri patrati de suprafata construita sunt garantia unui lucru bine facut.

Din portofoliul Sagex merita amintite urmatoarele proiecte de constructii civile: Noul sediu al Amabasadei SUA – Constructie sediu de birouri SC. ELTRIX SRL – Constructie Sediu Social SC ERP SYSTEM SRL – Constructie condominiu de locuinte format din 2 cladiri P+3 – Constructie Showroom SC GEMINI CAPITAL SRL etc.

Specialistii Sagex va asteapta cu cea mai buna oferta de constructii civile de pe piata! Luati legatura cu ei sunand la numarul de telefon 0737.518.328. Indiferent ca va doriti o locuinta, o casa de vacanta, un magazin sau vreti sa renovati ori sa consolidati o cladire, inginerii si arhitectii de la firma Sagex sunt la dispozitia dumneavoastra. Nu uitati: la Sagex sunt respectate si bugetul, si termenul limita.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul sagex.ro. Acolo veti gasi detalii despre serviciile oferite, parteneri, proiecte, precum si datele de contact.

Similar Articles
Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le

Certificat energetic

Certificat energetic

Vânzarea si in acelasi timp închirierea locuinţelor sau in cayul oricarei alte clădiri nu se

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

Cand se doreste a se face rost de bani se incearca orice mijloc posibil pentru

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Concordia Capital este o institutie financiara nebancara, adica un IFN. IFN-urile sunt institutii nebancare financiare

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Va pregatiti de nunta celor mai buni prieteni si nu stiti ce cadou sa le

About Author
スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー