Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Constructii civile – Sagex va construieste casa la care visati!

Constructii civile – Sagex va construieste casa la care visati!

🕔02.Jun 2015

Va doriti o locuinta confortabila, proiectata de specialisti si construita cu materiale de calitate? Aveti nevoie de un sediu de birouri modern, in care sa va desfasurati activitatea in conditii optime? V-ar placea sa detineti un centru wellness sau o piscina? Atunci apelati la serviciul de constructii civile din oferta Sagex.

Constructii civile executate de Sagex!

Oferta Sagex de constructii civile cuprinde: cladiri pe structura din beton, structura metalica si structura mixta.

Constructiile realizate de expertii Sagex sunt facute cu materiale si echipamente de ultima generatie, iar lucrarile sunt coordonate si executate de ingineri cu pregatire si experienta in domeniu.

In categoria constructii civile intra: ansambluri rezidentiale, constructii case si spatii comerciale si birouri. Inginerii Sagex executa lucrari atat pentru persoane fizice, cat si persoane juridice. Plata se face dupa fiecare etapa finalizata a unei lucrari. Datorita serviciilor profesioniste, promptitudinii preluarii si procesarii lucrarilor, precum si priceperii muncitorilor, Sagex s-a ocupat de proiecte de constructii civile demarate de companii recunoscute pe plan national.

Inainte de construirea efectiva a unei cladiri, indiferent de utilizarea ei, inginerii Sagex analizeaza proiectul si suprafata, apoi discuta cu partenerii pentru a se lua o decizie optima in ceea ce priveste structura, materialele folosite, resursele financiare, durata de executie etc. Dupa ce sunt puse la punct toate detaliile, se trece la zidire. Pentru o colaborare cat mai avantajoasa, clientul este informat in mod constant cu privire la etapele constructiei prin redactarea de rapoarte de lucru. Intotdeauna se respecta atat bugetul, cat si termenul limita impuse de client.

Daca doriti sa amenajati o cladire de birouri sau sa extindeti suprafata actuala, echipa Sagex demareaza proiectul printr-o planificare amanuntita, discutandu-se cu arhitecti si ingineri. Apoi urmeaza executia prototipului. Indiferent de stadiul proiectului, sunt respectate toate normele in vigoare referitoare la siguranta la locul de munca, la durabilitate si la rezistenta cladirii.

Cine este Sagex Construct?

Compania Sagex Construct a aparut pe piata constructiilor civile si industriale in urma cu 9 ani. Serviciile puse la dispozitia clientilor constau in: executii instalatii (sanitare, termice, electrice), consolidari si renovari cladiri, proiectare si mentenanta pentru constructii civile, centre wellness si piscine etc. Cele 30 de proiecte finalizate cu succes si cei 50.000 de metri patrati de suprafata construita sunt garantia unui lucru bine facut.

Din portofoliul Sagex merita amintite urmatoarele proiecte de constructii civile: Noul sediu al Amabasadei SUA – Constructie sediu de birouri SC. ELTRIX SRL – Constructie Sediu Social SC ERP SYSTEM SRL – Constructie condominiu de locuinte format din 2 cladiri P+3 – Constructie Showroom SC GEMINI CAPITAL SRL etc.

Specialistii Sagex va asteapta cu cea mai buna oferta de constructii civile de pe piata! Luati legatura cu ei sunand la numarul de telefon 0737.518.328. Indiferent ca va doriti o locuinta, o casa de vacanta, un magazin sau vreti sa renovati ori sa consolidati o cladire, inginerii si arhitectii de la firma Sagex sunt la dispozitia dumneavoastra. Nu uitati: la Sagex sunt respectate si bugetul, si termenul limita.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul sagex.ro. Acolo veti gasi detalii despre serviciile oferite, parteneri, proiecte, precum si datele de contact.

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le