Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Consultanta energetica pentru eficienta in consum

Consultanta energetica pentru eficienta in consum

🕔15.Dec 2015

Dorinta de a fi mai responsabili in ceea ce priveste consumul de energie dar si modalitati ecologice de obtinere a energiei electrice este una care duce in mod direct la necesitatea de servicii de consultanta energetica prin intermediul acestui serviciu pe care noi, Fan Electric Serv Com, vi-l oferim veti reusi sa imbunatatiti clasa de consum a cladirii sau a sediului firmei dumeavoastra. Acest serviciu este destinat atat companiilor mari cat si a firmelor de dimensiuni medii dar si mici. Prin intermediul acestui tip de servici nu numai ca veti imbunatatii calitatea si notarea auditului energetic, dar veti reusi sa economisiti sume considerabile la factura de energie electrica. Insa, cum despre importanta pe care consultanta energetica o are putem sa scriem foarte multe argumente care sunt mai mult decat firesti, acest articol il dedicam modalitatii prin care o companie isi poate imbunatatii singura consumul de energie electrica prin luarea unor masuri minime dar extrem de importante.

Cateva solutii ale biroului de consultanta energetica pentru dumneavoastra

Cum in domeniul de consultanta energetica trebuie sa luam in considerare toate aspectele si detaliile, putem spune din start ca pentru a va micsora considerabil costurile facturilor la curent, micile gesturi sunt cele care conteaza. De exemplu, puteti inlocui toate computerele tip Desktop cu laptopuri sau chiar si cu notebookuri. Daca o unitate de calculator are un consum mediu de 500W fara a mai pune in calcul si monitorul care are un consum de 40W pentru cele din generatia 2010, sau undeva pe la 25W pentru cele din generatia 2015. Un notebook de 13.3inchi consuma la o solicitare maxima nu mai mult de 60 – 80W. Iata deci, diferentele vorbesc de la sine.

Un alt pont al departamentului de consultanta energetica pentru dumneavoastra si firma pe care o detineti sau o conduceti, este sa folositi pe cat posibil, becuri LED. Acestea, desi au un cost initial al achizitiei mai mare decat cele economice(cu vapori de Hg – Mercur – consum de pana in 20W), becurile LED isi amortizeaza foarte repede costurile prin consumul extrem de mic ~10 – 14W dar si prin durata de viata de pana la 50.000 ore de functiunare continua, spre deosebire de cele economice care pot funcitona pana la 10.000 de ore.

De asemenea pentru a putea ajunge la o performanta energetica cat mai buna, puteti folosi in zonele circulate sau pe scarile de acces de becuri LED cu sisteme de activare prin senzor de prezenta. Acestea vor activa iluminatul doar in conditiile in care este nevoie de acesta.

Servicii complete de consultanta energetica si nu numai

Ca si concluzie putem spune ca pentru a obtine un grad cat mai bun de eficienta energetica a sediului nu sunt necesare masuri extreme sau economii si restrictionarea consmului. Comform biroului de consultanta energetica puteti obtine rezultate excelente luand masuri punctuale si orientate spre o folosire inteligenta a energiei electrice. Fan Electric Serv Com va ofera toate tipurile de servicii de consultanta energetica precum si de audit energetic si multe altele. Va asteptam pe siteul nostru, www.fanelectric.ro pentru a afla mai multe despre consumul inteligent de energie electrica.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author