Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Covor PVC omogen de la Malex Concept Design!

Covor PVC omogen de la Malex Concept Design!

🕔05.Jun 2014

Daca doresti un covor PVC omogen, Malex Concept Design iti ofera cele mai bune produse de acest gen la un raport excelent calitate-pret. Produsele au un efect estetic deosebit, oferind un plus de eleganta si rafinament oricarui interior, oferind anduranta la trafic, fiind durabile si usor de intretinut. In plus, acest tip de covor PVC omogen isi pastreaza aspectul deosebit o perioada indelungata. In functie de cerintele tehnice, covorul poate fi amplasat fara nicio problema in spatii cu destinatii diferite. Acest tip de produse reprezinta o alternativa excelenta la pardoselile clasice luand in considerare beneficiile pe care le ofera: izolare termica si fonica, asigura un confort sporit si o atmosfera primitoare.

Covoarele sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si au o durata de viata foarte mare. Produsele sunt recunoscute pentru compozitia materialelor, tehnica de fabricare, tratamentele speciale si caracteristicile de intretinere si design pe care le au. Firma Malex Concept Design iti ofera solutii complete si personalizate de acoperire a pardoselilor cu cele mai bune materiale. Calitatea si performanta acestui covor PVC omogen este incontestabila, oferind suport si protectie suprafetelor.

De ce covor din PVC?

Covorul din PVC este caracterizat prin durabilitatea materialului, este usor de intretinut si are un aspect placut si uniform. Acest tip de covor are proprietati antiderapante, fiind rezistent la actiunea agentilor chimici. Pentru aceasta, se recomanda utilizarea lui in cladiri publice, spitale, clinici, cabinete medicale, scoli, universitati, gradinite si alte asemenea. Produsele din PVC au proprietati bune de izolare fonica si acustica, precum si rol antibacterian si fungicid, antistatic si conductiv. Cu o gama variata de modele, covoarele din PVC au un aspect placut si sunt foarte utile. Datorita elasticitatii acestui produs, covorul din PVC reduce socul la impactul cu solul, astfel ca este ideal si pentru spatiile sportive. In diferite culori, aceste covoare PVC sunt placute privirii.

Piata acestor covoare din PVC a cunoscut o dezvoltare datorita implementarii unor norme de igiena a spatiilor din domeniul sanitar si din industria alimentara. Produsele sunt antistatice si antimicrobiene, nu au rosturi in care sa se depuna mizeria si permite curatarea riguroasa si eliminarea mizeriei cu eficacitate si rapiditate. Pardoselile din PVC sunt si mai calduroase decat cele epoxidice din aceea utilizarea lor este recomandata. Echipa Malex Concept Design ofera si servicii de montaj al acestor covoare din PVC pentru o pardoseala reusita, durabila si cu aspect estetic.

Cine iti ofera covor PVC omogen?

Infiintata in Bucuresti, compania Malex Concept Design se ocupa de comercializarea si montarea pardoselilor calde. Printre produsele oferite se numara parchetul stratificat, laminat, masiv sau parchetul pentru baie, mocheta, pardoseala pentru exterior, gazonul ornamental pentru decoratiuni gradini si cel sintetic pentru terenurile de sport, covoare PVC si altele. Apeland la serviciile si produsele oferite, vei avea parte de calitate la preturi avantajoase. Pentru o oferta exacta si informatii suplimentare, ia legatura cu reprezentantii companiei Malex Concept Design care te vor intampina prompt, oferindu-ti solutiile ideale care sa se potriveasca necesitatilor tale. Achizitioneaza covor PVC omogen de calitate oferit de Malex Concept Design.

 

Datele de contact ale firmei Malex Concept Design

Adresa firmei: Str. Portile de Fier, 48C, Sectorul 2, Bucuresti

Telefon: 0726 283 836

Email: alexandru@malexconcept.ro

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in