Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

🕔11.May 2017

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă nu știați, aflați că s-au inventat panouri radiante, foarte potrivite pentru apartamentele de la bloc sau pentru locuințele care pierd foarte ușor sau foarte repede căldura.

Economie și căldură

Mulțumită unei invenții coreene foarte ingenioase și eficiente, Electrologus vă pune acum la dispoziție panouri radiante care au rolul de a asigura o temperatură optimă în locuința dumneavoastră, în cazul nefericit sau nedorit în care în această locuință (fie că este casă, fie că este apartament la bloc) suferă de pierderi de căldură sau în cazul în care în respectiva locuință rămâne o cantitate insuficientă de căldură.

În plus, panourile radiante, spre deosebire de alte surse de căldură, au avantajul că oferă efecte antibacteriene sau terapeutice. Această informație trebuie să fie foarte utilă pentru dumneavoastră. Nu vă oferim doar o simplă sursă de căldură și, implit, de confort termic mai ridicat, ci și o sursă de sănătate, mai ales atunci când este vorba de îndepărtarea anumitor agenți care pot afecta negativ starea de sănătate.

Și, ca să aveți încă o certitudine că faceți cea mai bună alegere instalând panouri radiante în locuința dumneavoastră, aflați că folosind aceste produse ajungeți să economisiți cu până la 50 la sută energie termică, ceea ce reprezintă clar un avantaj major pentru veniturile lunare utilizate pentru asigurarea stării de confort în locuință.  Mai mult, aceste panouri radiante se montează foarte simplu și se întrețin, desigur, la fel de simplu.

Dar lista cu avantaje nu se oprește aici, fiind vorba despre o invenție modernă, bineînțeles. În cazul utilizării acestor produse nu există pericol de incendiu sau, și mai important, pericol de ardere petru copii. Se știe că, dacă aveți copii mai mici, trebuie să îi supravegheați cu foarte mare atenție și să nu ajungă accidental prea aproape de mijloacele de încălzire. Ei bine, în cazul acestei invenții extraordinare, nu mai este cazul să vă faceți astfel de griji.

Este timpul să vă grăbiți și să profitați de cele mai bune oferte ale noastre de panouri radiante. Dacă vizitați site-ul electrologus.ro, la secțiunea ”Panouri” găsiți informații utile despre o ofertă în care vă acordăm din start o reducere preferențială de 20 la sută pentru toate panourile radiante. Atenție, însă! Această ofertă este foarte limitată, valabilă doar pentru acest sezon!

Pe lista de pe site sunt afișate prețurile acestor produse, iar reducerile sunt valabile pentru aceste produse. Desigur, va trebui să ne înțelegeți că vă putem servi doar în limita stocului disponibil la un moment dat.

Garanția căldurii

În oferta noastră cu panouri radiante este inclusă și o garanție de până la 10 ani. Rețineți că durata de funcționare a acestor produse este de până la 25 de ani, ceea ce reprezintă o adevărată performanță, mai ales dacă ne gândim la țările în care ele se fabrică: Austria, Germania sau Korea. Este clar că la noi găsiți calitate și nu numai. Promtitudinea noastră vă asigură confort termic cu adevărat pentru locuința dumneavoastră.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

About Author