Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cu proiecte case mici scapati de grijile mari

Cu proiecte case mici scapati de grijile mari

🕔20.Jul 2015

Planurile mici de casa poate potrivi încă vise mari.

Planuri în această colecție sunt ideale pentru cei care caută pentru a construi o casă inteligentă, flexibil, rentabil și de economisire a energiei care se potrivește nevoilor familiei tale (și mult, dacă aveți deja unul), fără scump metri patrati exces. Case mici sunt mai accesibile și mai ușor de a construi, de căldură, rece, curat, și să mențină.
Desigur, o casa mai mica ar trebui să se simtă confortabil, nu înghesuit, daca un specilistii fac proiecte case mici ca la carte. Planurile deschise spre etaj sunt ideale pentru case mai mici.
O altă strategie de economisire de spațiu este să se renunțe la spațiile formale, cum ar fi sala de mese separată în favoarea unui colț un se poate manca zi cu zi si care sa se deschide ușor la bucătărie.
Uita-te pentru spații multi-utilizare, cum ar fi o insulă bucătărie care poate fi folosit ca un spațiu de pregatire alimentar, bar, de mic dejun, precum și servire bufet pentru mese mai mari. Un spațiu bonus flexibil permite spre etaj pentru o viitoare extindere. În orice casă (dar mai ales un design mai mic), plasarea inteligentă a pridvoare și a punților este o modalitate foarte bună de a adăuga spațiu de locuit.
În cele din urmă, din moment ce o casă mică este de obicei mult mai accesibile din cauza costurilor mai mici de terenuri, materiale, și de muncă, ați putea fi într-o poziție mai bună pentru a investi în ferestre de calitate, parchet și aparate. Fie că sunteți pentru construirea unei reședințe principală sau casa de vacanta, vei fi uimit de cât poate fi de potrivita o casa mica, inca o data, daca proiectul de case mici e bun.
Am ales un model care este prezentat in reviste de specilitate. Casa mic in stil de cabana de munte.
Bazându-se pe fermele rustice ale Alpilor europeni, stilul cabana romantica a câștigat popularitate în America la mijlocul secolului al 19-lea. Imaginea de casuta de munte intr-un cadru plin de zapada are un farmec aparte si mai ales zici ca este casa din povesti daca este inconjurata de peisaje spectaculoase.
De obicei, construite din lemn necioplit desi cu fundație de piatră cu un acoperis mare, stil abrupt si ascuțit, cu galerii de lemn în aer liber și diferite decoratii la ferestre.
Camerele de la etaj vor fi inundat de soarele care înfrumusețeaza grinzile, lambriurile din lemn și piatră nu-i asa ca deja ne simtit ca intr-o cabana de munte cand merge la ski?

Caracteristici arhitecturale:

  • Proiecte case mici expuse de experti vor avea pridvoare mari, acoperis ascutit si abrubt si cu stresini suspendate
  • Lemn decorativ Elaborarea
  • Ferestre mari pentru a profita de lumina.

Mai multe pe WWW.crihan-construct.ro

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii 0

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod 0

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー