Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum alegem usile potrivite pentru locuinta noastra? – Art Tiffany

Cum alegem usile potrivite pentru locuinta noastra? – Art Tiffany

🕔07.Jan 2014

Atunci cand vrei sa inlocuiesti usile albe, monotone, care au capatat un aspect uzat, trebuie sa te gandesti bine ce vei alege pentru ca impactul vizual oferit sa fie maxim. Usile interioare din sticla, oferite de societatea Art Tiffany reprezinta o alternativa extraordinara la usile clasice din lemn. Acestea ofera interiorului in care sunt montate un plus de eleganta, rafinament si somptuozitate, avand capacitatea de a crea impresia unui spatiu deschis, mai mare.

Specialistii companiei Art Tiffany sunt creatorii unor obiecte impresionante, ce au ca material de constructie sticla. Va veti gandi ca aceasta este fragila si ca posibilitatea de a se deteriora este mult mai mare decat in cazul lemnului sau al celorlalte materiale. Ei bine, tehnologia pe care o utilizam raspunde celor mai exigente standarde de siguranta si de fiabilitate, sticla fiind securizata si foarte rezistenta.

Putem concepe diferite modele de usi – batante sau glisante, toate cu un design atractiv, care se pot armoniza usor cu orice element de tamplarie existent in locuinta voastra, fie ca este vorba de mobila, ferestre sau parchet.

Usile interioare din sticla realizate de maestrii companiei Art Tiffany reprezinta alegerea ideala, mai ales in spatiile intunecoase, intrucat acestea sunt solutia interioarelor care nu se bucura de iluminare naturala. De asemenea, in cazul in care doriti sa compartimentati spatiile, fara insa a bloca vizibilitatea, usile interioare din sticla reprezinta recomandarea perfecta pentru ca acest lucru sa fie posibil. Acestea sunt finisate cu precizie si atentie, reprezentand un standard greu de atins pe piata pe care activam. Montarea usilor interioare din sticla este o tendinta noua, cu ajutorul careia se poate obtine un design modern si practic, de aceea tot mai multe persoane opteaza pentru usile confectionate din acest material.

Pe langa avantajele pe care acestea le ofera, in materie de lumina si de extindere a spatiului, usile interioare din sticla prezinta securitate si confort termic si fonic, concurand in aceste aspecte cu tamplaria din geam termopan.

Usile interioare din sticla sunt foarte usor de intretinut, nu corodeaza, nu retin praful, nu fac carii, au o durata indelungata de exploatare, putand fi montate atat in spatii rezidentiale, cat si in spatii comerciale, de birouri, de utilitate publica sau in alte interioare in care le gasiti utile si practice. Larga utilizare a acestora demonstreaza avantajele pe care le prezinta. Echipa companiei Art Tiffany realizeaza usi cu diferite grosimi ce rezista cu succes la orice impact accidental. Daca optati pentru montarea unor astfel de usi, va veti bucura intotdeauna de un aspect ca nou al acestora, schimbarea lor fiind necesara doar atunci cand doriti sa inlocuiti designul.

Cu ajutorul expertilor Art Tiffany, locuinta voastra si celelalte spatii deservite se vor transforma intr-o oaza de liniste, unde relaxarea si confortul vor fi predominante. Cu experienta si profesionalism, reusim sa ne pliem tuturor cerintelor care vizeaza executia obiectelor din sticla – vitralii, oglinzi, sticle ornamentale, pereti din sticla, cabine de dus, trepte si pardoseli, copertine, balustrade, s.a.

Acest material nobil, elegant si modern, sticla, poate fi mat, transparent, colorat sau cu modele, in functie de dorintele voastre.

Amenajeaza-ti locuinta cu gust cu ajutorul specialistilor de la Art Tiffany!

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat