Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa alegi acoperisul de casa potrivit

Cum sa alegi acoperisul de casa potrivit

🕔01.Sep 2015

 

Daca iti doresti o casa sau trebuie sa iti schimbi acoperisul casei trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri. Costurile unui acoperis sunt foarte mari, iar investitia trebuie sa fie foarte bine gandita avand in vedere consecintele unei alegeri proaste.

Acoperisul casei ofera de cele mai multe ori un aspect estetic foarte frumos in functie de alegerea facuta fie ca ai ales tigla de beton, tigla de tabla sau tabla lindab. Preturile variaza in functie de alegerea facuta dar si de suprafata care trebuie acoperita.

In primul rand trebuie sa te interesezi de avantajele si dezavantajele diferitelor tipuri de acoperisuri, incepand cu pretul, greutatea pe suprafata, durata de viata si panta. De cele mai multe ori se tine cont si de aspectul vizual pe care il ofera dar si izolarea termica si fonica.

Alegerea tipului de acoperis inca de la faza de inceput constituie un mare avantaj, deoarece de cele mai multe ori poti economisi foarte multi bani datorita faptului ca sti de la bun inceput ce fel de constructie trebuie sa faci. In cazul in care alegi tabla, structura este mult mai usoara si mai simpla, implicit costurile sunt diminuate. Daca alegi sa folosesti tigla de beton sau din tigla din argila (clasica) constructia devine mult mai grea si investitia costa mult mai mult datorita faptului ca intra mai mult material.

Daca alegi de la bun inceput ce tip de acoperis iti doresti, poti face o economie de mii de euro.

Alegerea acoperisului pentru casa reprezinta primul pas, urmatorul este acela de a cere o oferta completa de la firmele care se ocupa cu vanzarea si montajul acestora. O oferta completa reprezinta atat asigurarea acoperisului dar si montajul acestuia, echipa firmei iti poate asigura si garantia acestuia. Problemele de montaj si de impermeabilitate sunt asigurate de firma, asadar nu mai apar probleme ulterioare.

Este la fel de important ca pretul si portofoliul de lucrari pe care firma respectiva il are, astfel iti poti face o idee despre cum arata, calitatea materialelor folosite dar si timpul de lucru. Este benefic daca firma respectiva a finalizat lucrarii in zona in care stai, in acest caz poti observa personal cum arata o lucrare finalizata de catre aceasta firma.

Firma acoperis casa

Chiar daca de multe ori nu suntem increzatori in calitatea materialelor folosite de aceste firme, o informare in prealabil ne ajuta sa ne decidem mult mai rapid si mult mai bine. Alege cateva firme care se ocupa cu asa ceva si cere o oferta completa care sa cuprinda si pretul final dar si niste pareri a unor fosti clienti. In acest fel vei lua decizia mult mai repede si mai sigur.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii 0

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod 0

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー