Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa folositi un aparat de epilat cu ceara acasa

Cum sa folositi un aparat de epilat cu ceara acasa

🕔03.Sep 2015

Un aparat de epilat cu ceara reprezinta o solutie curata si rapida pentru a scapa de parul nedorit fara a fi nevoie sa mergeti la un salon profesional si sa cheltuiti timp si  bani. Acest dispozitiv este ideal pentru toate tipurile de par si este foarte usor de folosit. Exista un anumit model de aparat  de epilat cu  ceara care are doua capete si care poate fi folosit pe zone mari cum sunt picioarele sau bratele si un cap mic care poate fi folosit la indepartarea parului din zonele mai delicate cum sunt cele inghinale.

Caracteristicile unui aparat de epilat cu ceara

Acest tip de aparat de epilat cu ceara poate fi folosit foarte usor. Trebuie doar sa il alimentati, apoi sa introduceti cartusul cu ceara in suportul incalzitorului si sunteti gata de lucru. Printre caracteristicile care trebuie sa le urmariti atunci cand doriti sa cumparati un aparat de epilat cu ceara se numara si usurinta in utilizare, sau posibilitatea de folosire in zonele mai sensibile. In plus, este bine sa achizitionati un model care sa aiba un indicator al nivelului de material pentru a putea urmari cantitatea de ceara ramasa. La final, tebuie sa luati in considerare si pretul sau puterea de incalzire si timpul necesar ajungerii la temperatura optima de aplicare.

Modul de folosire al unui aparat de epilat cu ceara

Prima operatiune pe care trebuie sa o faceti atunci cand folositi un aparat de epilat cu ceara este sa pozitionati baza de incarcare pe o suprafata de lucru stabila si sa conectati sursa de alimentare. Alegeti un cartus cu ceara potrivita pentru zona care urmeaza sa fie tratata si indepartati folia care il sigileaza.

In continuare, introduceti cartusul in aparatul de epilat cu ceara. Urmeaza punerea unitatii de incalzire in baza de incarcare si dupa un anumit timp, ceara va fi gata de utilizare. Apoi, trebuie sa indepartati unitatea de incarcare din baza de incarcare fara a scoate cartusul din unitatea de incarcare. In acest fel, ceara va ramane la temperatura corecta pentru o perioada de timp mai lunga daca acest cartus ramane in interiorul unitatii de incalzire pe timpul aplicarii.

La final, tineti capul de la aparatul de epilat cu ceara la un unghi de aproximativ 45 de grade pe zona care urmeaza sa fie tratata si rulati ceara pe piele in aceeasi directie in care creste parul si apoi acoperiti zona cu benzi de indepartare a cerii care la final trebuie trase in directia opusa cresterii parului.

Instructiuni de intretinere pentru un aparat de epilat cu ceara

Pentru a prelungi durata de viata a unui aparat de epilat cu ceara, este bine sa respectati intocmai instructiunile date de producator. In general, trebuie folosite doar cartusele cu ceara care sunt furnizate impreuna cu aparatul care pot fi achizitionate de la diverse magazine de cosmetica si online pe www.tpb.ro. Apoi, trebuie sa fiti foarte atenti la depozitarea produsului. Acesta nu trebuie pus la locul sau de pastrare inainte de a se fi racit complet deoarece poate apare pericolul unui incendiu.

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea