Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cum sa ingrijiti un model de parchet stejar

Cum sa ingrijiti un model de parchet stejar

🕔13.Nov 2014

Putem spune ca un parchet stejar este o alegere foarte populara in zilele noastre deoarece acest tip de parchet este nu doar unul natural, ci si foarte aspectuos.

Odata instalat insa, un model de parchet stejar va avea nevoie sa fie intretinut, ca orice alt tip de parchet de altfel, iar in acest sens, este bine sa cunoasteti unele aspecte care va vor ajuta sa asigurati o viata cat mai indelungata podelei dumneavoastra si un aspect cat mai natural si bine intretinut.

Un parchet stejar este foarte frumos si ofera un sentiment de confort in orice locuinta, iar din punct de vedere financiar, un parchet stejar, chiar daca poate fi ceva mai costisitor de montat, va creste semnificativ valoarea unei locuinte.

De ce aveti nevoie pentru a ingriji un parchet stejar

Dupa cum am mentionat, un parchet stejar va avea nevoie de ingrijiri ca si orice alt tip de podea pentru a-si pastra un aspect bine intretinut.

In acest sens, veti avea nevoie pentru a ingriji de un parchet stejar de matura, aspirator, solutie de curatare parchet din lemn, ceara de podea, carpe uscate si asa mai departe.

Toate aceste “echipamente” va vor ajuta sa mentineti un parchet stejar in forma ideala, sa ii conferiti un aspect constant ingrijit si totodata sa ii mariti considerabil durabilitatea.

Cum intretineti un parchet stejar

Este indicat sa curatati zilnic un parchet stejar, intrucat mizeria acumulata nu este sanatoasa nici pentru podea, si bineinteles nici pentru dumneavoastra.

Incercati sa mentineti un parchet stejar uscat, intrucat apa poate fi daunatoare pentru acesta fiind din lemn, in special daca apa va ramane pe el timp mai indelungat.

Folositi un produs de curatare parchet stejar o data pe saptamana pentru a indeparta urme de grasimi si a reda luciul natural lemnului.

O data pe an este indicat sa dati un parchet stejar si cu ceara, pentru a va asigura ca acesta va avea un aspect bine ingrijit. Nu trebuie sa utilizati o cantitate mare de ceara, iar excesul trebuie inlaturat cu o carpa.

Puteti de asemenea sa refinisati un parchet stejar ori de cate ori considerati ca este nevoie, astfel incat acesta sa arate exact pe gustul dumneavoastra.

Ce sa nu folositi pentru a curata un parchet stejar

Pentru a va asigura ca podeaua nu va avea de suferit, exista cateva produse ce nu trebuie utilizate la ingrijirea unui parchet stejar:

  • amoniacul;
  • produse de curatare generale, nespecifice;
  • mop imbibat in apa;
  • covorase din cauciuc sau vinil care retin apa.

Este cu adevarat important sa stiti cum sa intretineti un parchet stejar oferit de www.Decolandia.ro, pentru ca acesta sa aiba o viata cat mai indelungata si sa arate mereu aspectuos si ingrijit. Alegerile in ceea ce priveste achizitionarea de parchet stejar sunt numeroase, insa trebuie sa tineti cont si de cerintele existente in ceea ce priveste intretinerea acestuia dupa montare, pentru a fi siguri astfel ca nu va veti risipi energia si fondurile.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー