Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Cursuri port arma in Bucuresti cu Carpathian Shooting Club

Cursuri port arma in Bucuresti cu Carpathian Shooting Club

🕔17.Mar 2015

Daca doresti sa detii un permis de port arma trebuie sa urmezi cursuri port arma. Cine sustine astfel de cursuri in Bucuresti? Carpathian Shooting Club, o firma autorizata.

Carpathian Shooting Club din Bucuresti organizeaza cursuri port arma pentru toti doritorii!

 

Daca esti din Bucuresti si esti interesat de cursuri port arma avem o veste foarte buna pentru tine. Carpathian Shooting Club sustine astfel de cursuri pentru toti doritorii, important este sa se formeze grupele necesare si apoi se demareaza cursul.

Desigur, Carpathian Shooting Club organizeaza aceste cursuri conform Legii nr. 295/2004, fiind vorba despre cursuri de initiere, dar si de pregatire teoretica, cat si practica in ceea ce priveste munitiile si armele.

In urma absolvirii cursului de port arma cu Carpathian Shooting Club vei cunoaste atat legislatia si partea teoretica necesara unui bun tragaci, insa vei sti si cum sa manuiesti armele la modul cel mai corect.

Cui se adreseaza cursuri port arma

 

Cursuri port arma sustinute de catre Carpathian Shooting Club se adreseaza urmatorilor cursanti:

1. Persoane fizice. Orice persoana fizica care doreste sa fie posesoarea unei arme letale, in conditiile legii, este indicat sa urmeze cursuri port arma atat pentru a invata partea teoretica, cat si pentru a urma ore de pregatire practica cu profesionisti adevarati. Legea prevede ca toti cursantii, persoane fizice, care doresc sa posede munitii si arme letale, trebuie sa fie absolventii unui astfel de curs, in urma cursului obtinandu-se permisul de port arma sau de detinere arma, dupa caz, cat si permisul de folosire munitii si arme letale si neletale.

2. Instructori pentru poligoanele de tragere. Cum si acestia au nevoie de calificare profesionala, Carpathian Shooting Club le sta la dispozitie cu cursuri port arma care respecta legislatia si ofera baza teoretica, cat si practica necesare.

Cursuri port arma si permisul de port arma

 

Pentru a urma si tu cursuri port arma sustinute de catre Carpathian Shooting Club din Bucuresti este important sa te inscrii din timp, fie contactand echipa telefonic, fie trimitand un e-mail prin care iti arati interesul pentru acest gen de cursuri.

Care sunt actele de care ai nevoie pentru a obtine permisul de port arma? Citeste urmatoarea lista:

– O cerere tip – pe care o gasesti si pe site-ul Carpathian Shooting Club – completata corect;

– Actul tau de identitate atat in orginal, cat si o copie;

– Certificat de cazier judiciar;

– Avizul psihologic absolut necesar pentru a demonstra ca tu ca solicitant esti apt sa detii o arma, sa o porti si sa o folosesti. Acest certificat nu trebuie sa aiba o vechime mai mare de 12 luni, sa fie atestat in conditiile legii si eliberat de cate un psiholog avizat;

– Un certificat medical cu o vechime nu mai mare de 6 luni din care sa rezulte clar ca nu suferi de nicio afectiune dintre cele stabilite de catre Ministerul Sanatatii care ti-ar face imposibila obtinerea pemisului de port arma;

– Un certificat de absolvire a unui curs port arma, parte teoretica si parte practica, sustinut de catre o persoana juridica autorizata – original si copie;

– Dovada achitarii taxelor in ceea ce priveste autorizarea;

– 2 poze de dimensiuni mici, 4X5 cm.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege cursuri port arma de la Carpathian Shooting Club. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si cursurile Carpathian Shooting Club? Pentru detalii, suna la numarul 0728-777.610 si 0756-291.270 sau trimite un e-mail pe adresa carpathian.shooting.club@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand

Descopera  cele mai pretioase invataruri in cartea  „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Descopera cele mai pretioase invataruri in cartea „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Cartile spirituale ne ajuta sa ne redescoperim si sa ne continuam drumul in viata asa

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

  Daca si tu faci parte din grupul de parinti care petrec prea mult timp in

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Dezvoltarea armonioasa a celor mici este strans legata de joaca, deoarece prin joc, copii deprind