Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa achizitionezi si tu centrale termice Vaillant

De ce sa achizitionezi si tu centrale termice Vaillant

🕔04.Dec 2015

Vrei sa te bucuri de confort, de caldura si apa calda menajera, de eficienta, rezistenta si durata mare de viata, de tehnologii moderne care sa-ti faca viata mai usoara? Centrale termice Vaillant sunt solutia potrivita pentru tine!

Centrale termice Vaillant au o istorie de peste 100 de ani, semn al calitatii produselor sale

Inainte de a cumpara unul dintre modelele de centrale termice Vaillant pe care le intalnesti in magazine ar fi bine sa cunosti cateva date importante despre istoria acestui brand, sa-l cunosti si sa-l intelegi, pentru ca doar astfel vei realiza ca a investi intr-o astfel de centrala reprezinta un pas intelept.

Johann Vaillant a infiintat in anul 1874 in Germania, Remscheid, compania Vaillant, care in timp a devenit una dintre cele mai mari si mai cunoscute companii producatoare de centrale termice din lumea mare. Si trebuie sa stii ca inca de la bun inceput Vaillant a fost si a reusit sa se mentina lider de piata in ceea ce priveste instalatiile de incalzire si cele de ventilatie.

In 1894 Vaillant se bucura de prima inventie originala, incalzitorul de apa pentru baie ce revolutioneaza piata de profil pentru totdeauna. In anul 1899 iepurasul devine imaginea bradului, cel mai cunoscut logo in toata Europa de astazi. In 1905 Vaillant mai produce o idee geniala, incalzitorul de perete pentru apa special creat pentru baie. Mai apoi, in anul 1924 apare incalzirea centrala, inventie marca Vaillant cu ajutorul caloriferelor si a unui distribuitor central pentru ca in 1961 sa apara primul cazan mural semnat Vaillant din intreaga lume.

In anul 1967 Vaillant reuseste sa combine la perfectie apa calda si caldura intr-un cazan, iar in 1991 apare primul cazan ecologic. Ceva mai tarziu, in 1997 apar sistemele termosolare folosite pentru apa calda menajera, in 2010 apare zeoTHERM, eficient, util si mic, in 2011 apare sistemul inteligent ecoPOWER 1.0 micro-CHP si cazanele calorMATIC, intuitive si moderne, pentru ca in 2012 sa iasa pe piata sistemul Hybrid ce combina tehnologia cazanelor cu cea a pompelor de caldura.

Deci, Vaillant se doveste intr-adevar o investitie cu cap facuta pentru confortul tau si al familiei tale, in eficienta si utilizare indelungata, pentru foarte multi ani.

De unde cumpar centrale termice Vaillant?

Atunci cand vine vorba despre centrale termice Vaillant, BKV Trade Fort din Bucuresti este un importator si un distribuitor de renume pe care te poti baza si-ti va oferi diversitate si preturi atragatoare tot timpul anului.

Cu BKV Trade Fort te bucuri si de garantie extinsa pentru centralele termice marca Vaillant, adica 3 sau chiar 5 ani suplimentari adaugati la garantia standard care este de 2 ani. Astfel, timp de 7 ani poti sta linistit, indiferent ce se intampla cu centrala ta, BKV Trade Fort va avea grija ca aceasta sa functioneze din nou la parametrii maximi.

Acest magazin online ii propune 2 categorii distincte de centrale termice Vaillant, conventionale sau in condensatie. Ai la dispozitie zeci si sute de modele dintre care potia lege in functie de necesitatile tale, dar si in functie de buget.

Comanda rapid o centrala termica Vaillant de la BKV Trade Fort si bucura-te de confort maxim!

Similar Articles
Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Atat cei ce reprezinta companiile mari, cat si cele mici si proprietarii de locuintele moderne

About Author