Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
De ce sa achizitionezi si tu centrale termice Vaillant

De ce sa achizitionezi si tu centrale termice Vaillant

🕔04.Dec 2015

Vrei sa te bucuri de confort, de caldura si apa calda menajera, de eficienta, rezistenta si durata mare de viata, de tehnologii moderne care sa-ti faca viata mai usoara? Centrale termice Vaillant sunt solutia potrivita pentru tine!

Centrale termice Vaillant au o istorie de peste 100 de ani, semn al calitatii produselor sale

Inainte de a cumpara unul dintre modelele de centrale termice Vaillant pe care le intalnesti in magazine ar fi bine sa cunosti cateva date importante despre istoria acestui brand, sa-l cunosti si sa-l intelegi, pentru ca doar astfel vei realiza ca a investi intr-o astfel de centrala reprezinta un pas intelept.

Johann Vaillant a infiintat in anul 1874 in Germania, Remscheid, compania Vaillant, care in timp a devenit una dintre cele mai mari si mai cunoscute companii producatoare de centrale termice din lumea mare. Si trebuie sa stii ca inca de la bun inceput Vaillant a fost si a reusit sa se mentina lider de piata in ceea ce priveste instalatiile de incalzire si cele de ventilatie.

In 1894 Vaillant se bucura de prima inventie originala, incalzitorul de apa pentru baie ce revolutioneaza piata de profil pentru totdeauna. In anul 1899 iepurasul devine imaginea bradului, cel mai cunoscut logo in toata Europa de astazi. In 1905 Vaillant mai produce o idee geniala, incalzitorul de perete pentru apa special creat pentru baie. Mai apoi, in anul 1924 apare incalzirea centrala, inventie marca Vaillant cu ajutorul caloriferelor si a unui distribuitor central pentru ca in 1961 sa apara primul cazan mural semnat Vaillant din intreaga lume.

In anul 1967 Vaillant reuseste sa combine la perfectie apa calda si caldura intr-un cazan, iar in 1991 apare primul cazan ecologic. Ceva mai tarziu, in 1997 apar sistemele termosolare folosite pentru apa calda menajera, in 2010 apare zeoTHERM, eficient, util si mic, in 2011 apare sistemul inteligent ecoPOWER 1.0 micro-CHP si cazanele calorMATIC, intuitive si moderne, pentru ca in 2012 sa iasa pe piata sistemul Hybrid ce combina tehnologia cazanelor cu cea a pompelor de caldura.

Deci, Vaillant se doveste intr-adevar o investitie cu cap facuta pentru confortul tau si al familiei tale, in eficienta si utilizare indelungata, pentru foarte multi ani.

De unde cumpar centrale termice Vaillant?

Atunci cand vine vorba despre centrale termice Vaillant, BKV Trade Fort din Bucuresti este un importator si un distribuitor de renume pe care te poti baza si-ti va oferi diversitate si preturi atragatoare tot timpul anului.

Cu BKV Trade Fort te bucuri si de garantie extinsa pentru centralele termice marca Vaillant, adica 3 sau chiar 5 ani suplimentari adaugati la garantia standard care este de 2 ani. Astfel, timp de 7 ani poti sta linistit, indiferent ce se intampla cu centrala ta, BKV Trade Fort va avea grija ca aceasta sa functioneze din nou la parametrii maximi.

Acest magazin online ii propune 2 categorii distincte de centrale termice Vaillant, conventionale sau in condensatie. Ai la dispozitie zeci si sute de modele dintre care potia lege in functie de necesitatile tale, dar si in functie de buget.

Comanda rapid o centrala termica Vaillant de la BKV Trade Fort si bucura-te de confort maxim!

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un